KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Blue Coat Cacheflow

Training & Certification Training Blue Coat Cacheflow

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Cacheflow Blue Coat Overview

The Course Blue Cache Cache ditrapake kanggo siswa sing pengin nguwasani dhasar saka piranti CacheFlow. Siswa kudu diwenehi konsep dhasar, kayata jaringan area lokal (LAN), Internet, keamanan, lan TCP / IP. Sawise sinau, sampeyan bakal mangerteni: Konsep utama caching lan reduksi bandwidth sisi server Fungsi utama piranti CacheFlow, cara kerja, lan carane ngatur Cara CacheFlow alat komunikasi karo sistem manajemen jaringan teknisi dhukungan teknis kanggo masalah masalah karo alat CacheFlow.

Intended Audience of Blue Coat Cacheflow Training

  • Pangurus layanan administrator utawa calon pengguna CacheFlow alat

Prasyarat kanggo Blue Coat Cacheflow Certification

  • Siswa perlu pengalaman praktis karo peralatan caching lan pengetahuan babagan routing policybased lan switching L4-7.
  • Pengalaman praktis karo CacheFlow Piranti uga dianjurake.

Course Outline Duration: 2 Days

  • CacheFlow Appliance
  • Ngarencanake Penyebaran
  • Akses lan Initial Persiyapan
  • Pambuka Antarmuka Panganggo
  • Caching Arsitektur
  • Proxy HTTP
  • Isi Filtering
  • Kebijakan Kontrol Akses
  • Topik Penyebaran Lanjutan
  • Monitoring lan Tandha
  • Konfigurasi SNMP
  • Ngatasi masalah

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Training Blue Coat Cacheflow ing gurgaon
  • Biaya sertifikat Blue Coat Cacheflow di Gurgaon
  • Institute for Blue Coat Cacheflow ing gurgaon
  • Blue Coat Cacheflow in Gurgaon
  • Sertifikasi Blue Coat Cacheflow ing gurgaon
  • Kursus Blue Cacheflow ing Gurgaon
  • Training Cacheflow Blue Coat Online
  • Latihan Cacheflow Blue Coat