KoleksiPelatihan Kelas
register

Administrator Packetshaper Blue Coat Certified

Blue Coat Certified Packetshaper Administrator Training Courses & Certification | BCPSA Training

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursi Training Administrator Blue Coat Certified Packetshaper

The Course Administrator Blue Coat Certified PacketShaper (BCPSA) ditrapake kanggo para profesional IT sing pengin ngembangake kawruh lan kemampuan dhasar kanggo ngatur Blue Coat PacketShaper sing diinstal saben dina. Course iki ditrapake kanggo pangguna sing pengin aplikasi fitur PacketShaper anyar sing ngirim kemampuan visibilitas, kontrol lan kompresi sing terpadu ing piranti siji. Sawise completing kursus iki siswa bisa: Gunakake lan ngerti produk PacketShaper lan fungsionalitas lan kapabilitas Ngelasake lalu lintas Ngatur jaringan, aplikasi lan kinerja inang.

Intended Audience of Blue Coat Certified Packetshaper Administrator Course

Kursus iki ditrapake kanggo profesional TI sing mbutuhake operasional dhasar manajemen jaringan kawruh lan skills; ie, administrator jaringan / sistem sing tanggung jawab kanggo ngatur kinerja aplikasi jaringan nggunakake Blue Coat PacketShaper.

Prerequisites for Blue Coat Certified Packetshaper Administrator Certification

Siswa kudu sinau babagan asas-asas jaringan, kayata LAN, Internet, keamanan, lan protokol IP.

Course Outline Duration: 2 Days

The Course Administrator Blue Coat Certified PacketShaper (BCPSA) nyedhiyakake campuran efektif saka teori operasi lan tangan ing latihan basis kinerja. Iku kalebu:

  • Blue Coat Family Products
  • Blue Coat PacketShaper
  • Lisensi PacketShaper
  • Konfigurasi PacketShaper
  • PacketShaper GUI lan CLI
  • Understanding Applications on the Network
  • Analisis Aplikasi ing Jaringan
  • Ngontrol Aplikasi ing Jaringan
  • Pamisahan
  • Kebijakan
  • Ngramut PacketShaper
  • Biru Lambang Langit

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews