Blue Coat Certified Packetshaper Professional

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT YANG DISEDIAKAN PAKET PROFESIONAL BLACK

Kursus Biru Certified PacketShaper Professional (BCPSP) dimaksudaké kanggo para profesional IT sing pengin berkembang lan nguwaosi kemampuan kanggo nginstal, ngoper, lan ngonfigurasi PacketShaper kanthi bener. Kursus iki uga kalebu cara migunakake fitur pelaporan lan njupuk tindakan sing tepat nggunakake mekanisme kontrol PacketShaper kanggo ngoptimalake kinerja jaringan lan aplikasi. Sawise ngrampungake kursus iki, siswa bakal kepenak ing: Nyathet konfigurasi jinis wit-witan sing beda-beda. Ngonfigurasi PacketShaper kanggo ndandani masalah jaringan. Nggunakake alat PacketShaper kanggo ngenali masalah jaringan lan nemtokake manawa PacketShaper bisa ngatasi masalah kasebut

dimaksudaké pirsawan

  • Kursus iki tumuju kanggo kabutuhan profesional jaringan kerja TI sing tanggung jawab kanggo ngatasi masalah aplikasi aplikasi kanthi nggunakake piranti Blue PacketShaper.

Prasyarat

Sertifikasi Blue Coat Certified PacketShaper Administrator (BCPSA), utawa ujian pengecualian. Siswa kudu duwe pengalaman praktis karo piranti PacketShaper ing lapangan kanthi pemahaman sing kuat babagan jaringan lan pengetahuan umum babagan prilaku aplikasi ing Wide Area Networks.

Course Outline Duration: 3 Days

Course Blue Course Certified PacketShaper Professional (BCPSP) ditujukan kanggo siswa sing pengin nggunakake fitur PacketShaper anyar sing ngirim kapabilitas visibilitas, kontrol lan kemampuan kompresi ing piranti siji. Kursus BCPSP kalebu:

  • Arsitektur Packet Blue
  • Klasifikasi lanjut
  • Kategorisasi URL
  • Manajemen Pinggiran Lalu Lintas
  • Advanced Bandwidth Management
  • Understanding Respons Adaptive
  • Alat Pelaporan PacketShaper
  • Manajemen Jaringan lan Pemantauan
  • Pambuka Pusat Intelijen
  • Pambuka kanggo Pusat Kebijakan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews