KoleksiCourse online
register

Administrator Proxysg Certified Blue Coat

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT MULTIYAH PROXYSG ADMINISTRATOR

Tipe ProxySG Administrator Certified Blue (BCCPA) ditujukan kanggo para profesional IT sing pengin nguwasani fundamental Blue Coat ProxySG. Sawise rampung, sampeyan bakal bisa: Nerangake fungsi utama Secure Web Gateway saka ProxySG. Nerangake peran ProxySG minangka gegayutan karo produk Blue Coat liyane minangka bagéan saka solusi keamanan lengkap. Ngatur ProxySG lan simpen menyang layanan urip. Ngatur fungsi Secure Web Gateway utama saka ProxySG. Nindakake pemecah masalah dhasar saka ProxySG lan mutusake yen sampeyan cocok kanggo mbukak request layanan.

Prasyarat

  • Siswa kudu sinau babagan asas-asas jaringan, kayata LAN, Internet, keamanan, lan protokol IP.
  • Kawruh dhasar cara otentikasi uga tambah.

Course Outline Duration: 3 Days

  • Pambuka ProxySG
  • ProxySG Security Deployments
  • Konfigurasi Keamanan Awal ProxySG
  • Konsol Manajemen ProxySG
  • Lisensi Keamanan ProxySG
  • Layanan Proxy
  • Hypertext Transfer Protocol
  • Pambuka kanggo Visual Policy Manager
  • Isi Filtering lan WebPulse
  • Ngatur download
  • Anggota otentikasi ing ProxySG
  • Asli Alam
  • Otentikasi karo Proxy Transparan
  • Pangecualian lan Notifikasi
  • Akses Logging
  • Ngatur SSL Traffic
  • Ngatasi masalah dhasar

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews