KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Administrator Analytics Keamanan Biru Coat Blue

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT CERTIFIED SECURITY ANALYTICS ADMINISTRATOR

Sastranegara Administrator Analytics Keamanan Biru Sertifikat (BCSAA) Biru ditujukan kanggo para profesional TI sing pengin nguasai dhasar solusi Blue Coat Security Analytics. Sawise rampung kursus iki, siswa bakal bisa: Ngenali lan ngevaluasi opsi skenario lan penyebaran adhedhasar kabutuhan organisasi, konfigurasi jaringan, lan kapasitas panyimpenan. Navigasi GUI, ngenali wilayah fungsional utamane, lan mangerteni carane token ing garis path, bingkai, lan faktor liyane nemtokake informasi sing ditampilake Pilih lokasi jaringan kanggo njupuk data lan njlèntrèhaké implikasi sing potensial Gunakake garis path kanggo nyaring gangguan lan cetha fokus ing data sing relevan Gunakake laporan lan ekstraksi kanggo nggoleki lan nganalisa data sing cocog.

dimaksudaké pirsawan

  • Jaringan utawa profesional keamanan IT sing pengin nguwasani dhasar-dhasar produk Blue Coat, kanthi fokus marang keamanan jaringan, lan sing uga ora njupuk kursus pelatihan Blue Coat sadurungé

Prasyarat

  • Peserta ngirim dadi akrab karo administrasi jaringan ing topologi, topologi LAN / WAN perusahaan, kalebu administrasi UNIX / Linux lan duwe pengalaman nganggo proxy, firewall, router, lan switch kanggo ngleksanakake kebijakan keamanan jaringan.
  • Dhasar kanggo mangerteni prakara praktik paling apik kanggo respon kedadeyan lan pemantauan terus-terusan minangka plus.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Pengenalan Produk Keamanan Analytics
  • Desain Solusi
  • Instalasi lan Persiyapan
  • Antarmuka Panganggo Analytics Keamanan
  • Laporan - Apa Apa Kabar Karo Aku?
  • Bar Filter
  • Filter-filter lanjutan kanggo Data Laporan Pangguna
  • favorites
  • Ekstraksi Gambar (Pambuka)
  • Manajemen, Monitoring, lan Pangopènan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM