KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Blue Coat Certified Security Analytics Professional

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT PRODUKSI ANALYTIK KEAMANAN KERTIFIKASI

Course Blue Certified Certified Security Professional Professional (BCSAP) dirancang kanggo para peserta sing pengin sinau cara nggunakake Platform Analytics Security Coat Blue kanggo nglakoni sakbenere kabeh jenis pemantauan berbasis basis lan analisis forensik, kalebu penyidikan-respon kejadian, real-time kesadharan situasional, lan pemantauan terus-terusan kanggo indikator kompromi (IOCs) lan ancaman terus-terusan majeng (APTs). Sawise rampung kursus iki, siswa bakal bisa: Peta fungsi operasional tingkat dhuwur kanggo modul sistem internal lan ngenali carane data mili liwat sistem Gunakake laporan lan ekstraksi kanggo nemokake lan nganalisis data sing relevan kanggo ngatasi masalah Gunakake platform Analytics Keamanan kanggo kejadian- Nanggepi Gunakake bandhingan lan saringan tampilan canggih kanggo ngetokake asil panelusuran. Gunakake analisis rantai sing mateni kanggo nemokake lan njlèntrèhaké indikator kompromi

dimaksudaké pirsawan

  • Jaringan TI utawa profesional keamanan sing pengin ngetung nganggo Blue Coat Security Analytics lan sing wis ngrampungake Administrator Analytics Keamanan Lambang Biru.

Prasyarat

  • Peserta kudu nduweni pangerten swara model protokol OSI lan protokol jaringan umum, lan cara protokol kasebut nggawe sambungan, njaga negara, lan ngirim data, bebarengan karo pengalaman dhasar karo paket jaringan lan analisis aliran, kalebu penggunaan file PCAP, tcpdump, lan Wireshark.
  • Dhasar kanggo pengetahuan sing luwih maju babagan praktik sing paling apik kanggo respon kedadeyan lan pemantauan terus-terusan bakal nyedhiyani keunggulan pinunjul.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Teori Operasi
  • Ekstraksi Gambar
  • Data Enrichment
  • Ancaman BLADES
  • Bunuh Rantai Analisis
  • Kanggo Priksa Indikator Kompromi (IOCs)
  • integrasi
  • Sistem File Virtual (VFS)

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews