Administrator Akselerasi Wanat Hijau Kuning

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT YANG DISEBABKAN WAN ACCELERATION ADMINISTRATOR

Administrator Akselerasi WAN Certified Blue Coat (BCWAA) Course dimaksudaké kanggo para profesional TI sing pengin ngetung fundamental optimasi WAN ProxySG Coat Blue. Sawise rampung, sampeyan bakal mangerteni: Konsep dhasar optimisasi WAN Cara deploy lan lisènsi ProxySG Cara ngawasi lalu lintas ProxySG Konsep manajemen bandwidth Cara optimalisasi WAN dianggo lan dikonfigurasi ing ProxyClient.

dimaksudaké pirsawan

Profesional jaringan TI sing pengin ngetung dhasar-dhasar produk Blue Coat kanthi fokus ing teknologi Optimisasi WAN lan sing ora njupuk kursus pelatihan Blue Coat sadurungé.

Prasyarat

  • Siswa kudu diwenehi konsep dhasar, kayata jaringan area lokal (LAN), Internet, keamanan, lan protokol IP kayata TCP / IP fundamental, WCCP, HTTP, CIFS lan MAPI.
  • Tambahan, siswa kudu duwe kawruh babagan jaringan pangiriman lan keamanan, uga pengalaman praktis karo ProxySG ing lapangan.

Course Outline Duration: 2 Days

  • WAN Optimization
  • WAN Akselerasi
  • Biru Lambang Langit
  • WCCP Setup
  • layanan
  • Nglacak Lintas
  • Ngatur Dhaptar ADN
  • Ngoptimalake CIFS
  • MAPI liwat ADN
  • Mempercepat Lintas Web
  • Akselerasi Streaming Media
  • Manajemen Bandwidth
  • ProxySG Troubleshooting
  • Ngatur Dhaptar ADN

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Latihan Akselerasi Blue Coat Certified Wan training in gurgaon
  • Biaya sertifikat Administratif Akselerasi Blue Blue Coat in Gurgaon
  • Administrasi Akselerasi Wan Certified Institute for Blue Coat in gurgaon
  • Administrator Akselerasi Akar Blue Coat in Gurgaon
  • Certified Administrator Akselerasi Blue Coat in gurgaon
  • Administrasi Akselerasi Akar Hijau Bir Kuning di Gurgaon
  • Latihan Administrator Akselerasi Wan Blue Certified Best Online
  • Latihan Administrator Akselerasi Anggur Bir Blue Certified
-count batches > 1 -->