KoleksiCourse online
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Director Blue Coat

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT DIRECTOR

Kursus Direktur Coat Blue ditujukan kanggo para profesional jaringan TI sing pengin nguasai fundamental Direktur Coat Biru. Sawise rampung kursus iki, siswa bakal ngerti: Cara nginstal lan ngatur Director How How work with other Blue Coat Products Cara kanggo njaga Direktur Direktur Coat Blue Course bakal ngajar murid carane nginstal, ngatur, lan operate Direktur.

dimaksudaké pirsawan

  • Jaringan TI lan profesional keamanan sing tanggung jawab kanggo pamasangan lan administrasi Direktur kanggo ngatur piranti-piranti Blue Coat ProxySG ing jaringan.

Prasyarat

  • Penyempurnaan Course Blue Certified Professional ProxySG Professional (BCCPP).

Course Outline Duration: 1 Day

  • Pengantar Direktur Jambangan Biru
  • Direktur Arsitektur
  • Konfigurasi Direktur
  • Direktur Utama
  • Nambah lan Ndhaptar Piranti
  • Direktur Sby
  • Konfigurasi lan Manajemen piranti
  • Kontrol Isi Module Konten

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Pelatih Direktur Blue Coat ing gurgaon
  • Biaya sertifikat Direktur Blue Coat ing Gurgaon
  • Direktur Lembaga Pendukung Biru ing gurgaon
  • Direktur Blue Coat ing Gurgaon
  • Sertifikasi Direktur Blue Coat in gurgaon
  • Kursus Blue Coat Director di Gurgaon
  • Direktur Utama Pelatihan Blue Coat Online
  • Training Director Blue Coat