KoleksiPelatihan Kelas
register

Latihan sing Upcoming

Thu 22
Sat 24
Reporter Coat Biru

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE COAT REPORTER

Kursus Reporter Coat Biru dimaksudkan kanggo jaringan IT lan profesional keamanan sing pengin nguasai fundamental Wartawan Coat Biru. Sawise rampung, sampeyan bakal mangerteni: Cara nginstal lan ngatur Reporter How Reporter bisa nganggo Blue Coat ProxySG kanggo proses ngakses log Cara nggawe laporan nggunakake macem-macem fitur ing Reporter Cara nginstal lan ngatur Reporter How Reporter bisa nganggo ProxySG Coat Blue kanggo proses log ngakses Carane nggawe laporan nggunakake macem-macem fitur ing Reporter.

dimaksudaké pirsawan

  • Profesional jaringan IT kanthi tanggung jawab kanggo instalasi lan administrasi Reporter kanggo ngatur perkakas Blue Coat ProxySG lan nganalisa log akses ing jaringan.

Prasyarat

  • Penyempurnaan Course Administrator Certified ProxySG Blue (BCCPA).
  • Menapa malih, siswa kedah gadhah kawruh majeng wonten ing jaringan lan menawi badhe mirsani konsep akses logging.

Course Outline Duration: 1 Day

Course Reporter Coat Blue ditujukan kanggo siswa sing pengin nggunakake Reporter ing organisasi lan sinau carane bisa bantuan ing nganalisa log akses. Sampeyan uga bakal ngliputi arsitektur sistem Reporter kanggo menehi siswa pemahaman sing luwih apik babagan komponen Reporter. Kursus kasebut bakal rampung kanthi diskusi babagan Reporter ing lingkungan pelaporan lokal lan global, menehi gagasan babagan carane Reporter bisa digunakake ing macem-macem kahanan.

  • Pambuka kanggo Reporter Coat Biru
  • log Files
  • lapuran
  • Reporter Administration
  • WebAPI
  • Best Practices
  • Antarmuka Panganggo Reporter
  • akses Kontrol

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews