KoleksiCourse online
register

Web Aplikasi Blue Coat Reverse Proxy

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BLUE WEB APPLICATION REVERSE PROXY

Aplikasi Blue Coat Web Aplikasi Proxy Reverse dimaksudaké kanggo para profesional jaringan TI sing pengin ngalahake dhasar-dhasar deploying ProxySG Coat Blue ing mode proxy sing cetha. Sawise rampung program iki, siswa bakal bisa: Netepake proxy reverse Nerangake kaluwihan nggunakake ProxySG ing mode proxy reverse Ngenali maneka jinis penyebaran proxy reverse Nggambarake cara ProxySG ing mode proxy reverse ngurus HTTPS / SSL Ngatur forward proxy reverse Create policies for kontrol akses, otentikasi, lan mitigasi ancaman Damelake ProxySG ing mode proxy reverse.

dimaksudaké pirsawan

  • Jaringan lan keamanan profesional IT kanthi tanggung jawab kanggo instalasi lan administrasi ProxySG.

Prasyarat

  • Penyempurnaan Course Administrator Certified ProxySG Blue (BCCPA).

Course Outline Duration: 1 Day

  • Pambuka Aplikasi Proxy Reverse Web
  • Reverse Proxy Reverse
  • Caching
  • Kontrol Akses lan Kebijakan Otentikasi
  • Penyebaran prajurit Proxy Reverse

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews