KoleksiPelatihan Kelas
register

BLUECAT Fundamental

Course & Certification Training BlueCat Fundamental

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan Dasar BlueCat

The Fundamental BlueCat Kursus latihan instruktur sing diwajibake nyiapake siswa kanggo ngatur kabeh aspek DHCP lan DNS liwat Address Manager. Siswa miwiti kanthi mbangun konfigurasi anyar lan banjur digunakake kanggo ngembangake pengalaman tangan nggawe IP, DNS lan data DHCP.

Intended Audience of BlueCat Fundamental Training

Course iki dirancang kanggo individu sing dianggo minangka DNS, DHCP lan administrator IPAM sing butuh pemahaman sing komprehensif saka Address Manager.

Prerequisites for BlueCat Fundamental Certification Course

Siswa kudu duwe pemahaman umum babagan konsep jaringan, uga pemahaman konsep sing gegayutan karo DHCP, Alamat DNS lan IPv4.

Course Outline Duration: 4 Days

  • Modul 1: Ngerti BLUECAT
  • Modul 2: Njupuk Sistem Siap
  • Modul 3: Navigasi Sistem
  • Modul 4: Ngatur Ruang Alamat IPV4
  • Modul 5: Ngatur Ruang Alamat IPV6
  • Modul 6: Configuring DHCP ing Address Manager
  • Modul 7: DHCP Advanced Features
  • Modul 8: Configuring DHCP Failover
  • Modul 9: Ngatur DNS
  • Modul 10: DNS rekursif
  • Modul 11: DNS dinamis

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

BFCP Certification Steps

  • Complete Fundamental BlueCat
  • Pass cocok Fundamental BlueCat Ujian Certified Profesional (BFCP)

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews