KoleksiPelatihan Kelas
register

BlueCat IPAM Essentials

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BlueCat IPAM Essentials

IPAM Essentials minangka kursus e-Learning pangguna sing menehi profesional jaringan pangerten fungsional saka BlueCat Address Manager kanthi fokus ing pandhu arah sistem lan panentu objek IPAM, utamane alamat IP statis, cathetan sumber daya DNS lan dhuwit DHCP lan reservasi. Kursus mesthi nganggep yen pandhita duwe pemahaman umum babagan konsep jaringan, uga alamat DNS, DHCP lan IPv4. Kanggo nawarake paling keluwesan kanggo staf sampeyan, Essentials IPAM bisa dideleng ing Learning SPACE, Sistem Manajemen Pembelajaran BlueCat.

dislametaké

  • Sakwise rampung IPAM Essentials, para peserta bisa:
  • Navigasi Sistem Alamat Manager
  • Gunakake Fitur Various kalebu Search lan Data Restore Functions
  • Pakaryan IPv4 Alamat
  • Ngatur DHCP Ranges lan Tempahan
  • Ngatur Rekam Resource DNS

dimaksudaké pirsawan

Course iki dirancang kanggo individu sing bakal provisioning DNS sumber cathetan, DHCP kisaran lan leladen lan alamat IP statis.

Prasyarat

Kursus iki nganggep yen pandhita duwe pemahaman umum babagan konsep jaringan lan protokol TCP / IP, sarta pemahaman DNS, DHCP lan alamat IPv4.

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul 1: Understanding BlueCat
  • Modul 2: IPv4 Modeling
  • Modul 3: Configuring DHCP
  • Modul 4: Configuring DNS

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Contact Us.


reviews