KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

BlueCat Keamanan lan Konfigurasi Lanjutan

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

BlueCat Keamanan lan Konfigurasi Lanjutan

Kucing Blue Keamanan lan Konfigurasi Lanjutan yaiku kursus jam 8 sing dirancang kanggo ngajarake konsep keamanan lan IPAM majeng kanggo para pangurus.

dislametaké

  • Mangertos Ways where BlueCat Aman Komponen DNS
  • Gunakake Piranti Modeling IPv4 kanggo Ngapikake Space Address IPv4
  • Gunakake Best Practices kanggo Luwih Secure BlueCat Systems
  • Ngerti DNS Arsitektur
  • Ngatur DNS Query Logging lan DNS Logging Channels
  • Ngiyangi TSIG Security kanggo Zona Transfer
  • Konfigurasi DNSSEC Tandatake Zona lan Validating Resolver
  • Ngatur Rate Response Mbatesake kanggo Ngurangi Penolakan Layanan Serangan
  • Konfigurasi Proteksi Ancaman DNS kanggo Nglindhungi Pengalihan DNS menyang situs web angkoro

dimaksudaké pirsawan

Kursus iki dirancang kanggo individu sing digunakake minangka DNS, DHCP lan administrator IPAM sing ngatur DNS lan DHCP nggunakake server BlueCat DNS / DHCP lan kasengsem sinau babagan fitur-fitur sing gegandhengan karo keamanan.

Prasyarat

  • Kursus iki nganggep yen pandhita duwe pemahaman umum babagan konsep jaringan lan protokol TCP / IP, lan uga pemahaman DNS, DHCP lan IPv4.
  • Siswa kudu uga wis ngrampungake Course BlueCat Fundamentals sadurunge njupuk kursus iki.

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul 1: Ngamanake Sistem Bluecat
  • Modul 2: Ngamanake Dns
  • Modul 3: Dns Arsitektur Aman
  • Modul 4: Jenis Penyerang Dns
  • Modul 5: Dnssec
  • Modul 6: Perlindungan Ancaman Dns
  • Modul 7: Konfigurasi Dns Majeng
  • Modul 8: Dhcp Fingerprinting

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

BACP Certification Steps:

Kursus sing disaranake kanggo ngrampungake:

  • Course 1 - BlueCat Fundamentals

Perlu kursus kanggo ngrampungake:

  • Course 2 - BlueCat Keamanan lan Konfigurasi Lanjut
  • Mlebu ujian BlueCat Advanced Certified Professional (BACP)

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews