KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Course Latihan & Sertifikasi Cassandra

Course Latihan & Sertifikasi Cassandra

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Cassandra Course

This course is designed to impart knowledge of Cassandra concepts, high-scalable Data models and Cassandra Architecture. In this tutorial, You will also learn Differences between RDBMS and Cassandra, various benefits of working with Cassandra, CAP Theorem, NoSQL databases, Node Tool Commands, Indexes, Cluster, Cassandra and MapReduce and advanced frameworks like Thrift, AVRO, JSON and Hector Client.

Tujuan saka latihan Cassandra

  • Gin sinau jero konsep lan Arsitektur Cassandra
  • Ngerti beda antarane RDBMS lan Cassandra
  • Sinau fitur Utama NoSQL database lan teorema CAP
  • Instal, konfigurasi lan ngawasi Cassandra
  • Sinau kanggo ngleksanakake Manajemen Klaster, Indeks lan Pemodelan Data ing Cassandra
  • Mangertos dasar Thrift, AVRO, JSON lan Hector Client

Penonton sing dituduhake saka Course Cassandra

  • Profesional ngatur volume data dhuwur
  • Manajer proyek lan profesional sing nyenengake karir ing NoSQL lan Cassandra
  • Pengembang lan Penguji IT sing pengin nggedhekake dimensi kanggo nggarap paling gedhe, dianggep minangka organisasi
  • Graduates ngrancang proyek Manajemen Database

Prerequisites for Cassandra Certification

  • Siswa kudu akrab karo dasar baris perintah Linux lan nggunakake editor teks Linux kaya VIM, Nano utawa emacs.
  • Sawetara pengalaman pernyataan pilih SQL sing kepungkur uga bisa mbiyantu.
  • Konsep warehouse Jawa, database, utawa data minimal diwenehake.

Course Outline Duration: 5 Days

  1. Pambuka marang Cassandra
    • Ngenalke Cassandra
    • Ngerti apa cassandra punika?
    • Learning apa cassandra digunakake kanggo?
    • Teorema CAP
    • Arsitektur Cluster
    • Konsistensi pungkasan
    • Keperluan Sistem Pangertosan
    • Ngerteni lab kita
  2. Miwiti karo Cassandra
    • Pangertosan Cassandra minangka DB sing Dikembangake
    • snitch
    • gossip
    • Learning How Data gets distributed
    • réplikasi
    • Node virtual
  3. Nginstal Cassandra
    • Ngundhuh Cassandra
    • Jawa
    • Ngerteni file konfigurasi cassandra
    • Mode latar mburi lan latar mburi Cassandra
    • Priksa Cassandra Status
    • Ngakses lan mangerteni Struktur Log
  4. Berkomunikasi karo Cassandra
    • Nggunakake CQLSH
    • Nggawe Database
    • Ngartèkaké papan tombol
    • Mbusak keyspace
    • Nggawe Tabel
    • Ngartekne Columns lan Datatypes
    • Ngarteni Kunci Utama
    • Ngenali Kunci Panyimpenan
    • Nemtokake urutan cluster mudhun
    • Ngerti cara nulis data
    • Nggunakake INSERT INTO printah
    • Nggunakake komando COPY
    • Ngerti carane data disimpen ing Cassandra
    • Ngerti carane data disimpen ing Disk
  5. Understanding Data Modeling in Cassandra
    • Pemahaman model data
    • Ngerteni ngendi kriteria klausa ing Cassandra
    • Loading Bulk Data
    • JSON format Impor lan Ekspor
    • Nggunakake Indeks Utama
    • Nggawe Indeks Secondary
    • Mentengan Kunci Gabungan Gabungan
  6. Nggawe Aplikasi nggunakake Cassandra Backend
    • Ngerteni Cassandra Drivers
    • Njelajah Driver Java Datastax
    • Nyetel Eclipse Environment
    • Nggawe Aplikasi WebPage
    • Nampa Jawa Driver Files
    • Understanding Packaging using Maven
    • Understanding Packaging using Methods Manual
    • Nyambungake menyang Cassandra Cluster nggunakake WebPage
    • Ngleksanakake Query nggunakake WebPage ing Cassandra
    • Nggunakake Conto Pattern MVC
  7. Nganyari lan Mbusak Data
    • Nganyari Data
    • Understanding How updating Works
    • Mbusak Data
    • Ngerteni peran Tombstones
    • Nggunakake TTL
  8. Konfigurasi Cassandra Multinode Cluster
    • Understanding Hardware Choices for production
    • Ngerti RAM lan Rekomendasi CPU
    • Bab sing kudu dipertimbangkan nalika Milih panyimpenan
    • Bab-bab sing kudu dipertimbangkan sajrone Deploying Cloud
    • Ngerti Cassandra Nodes
    • Koneksi Jaringan Jaringan
    • Neringi Seed Node
    • Bootstrapping a node
    • Ngresiki wiwitan simpul
    • Nggunakake cassandra-stress kanggo cluster testing stress
  9. Pemantauan lan Pangopènan Cassandra - PART 1
    • Ngerteni Alat Panelusur Cassandra
    • Nggunakake Nodetool
    • Nggunakake Jconsole
    • Learning about OpsCenter
    • Pengertian Perbaikan
    • Repairing Nodes
    • Understanding Konsistensi
    • Understanding Hinted Handoff
    • Understanding Read Repair
  10. Pemantauan lan Pangopènan Cassandra - PART 2
    • Mbusak simpul
    • Muter simpul bali menyang layanan
    • Nuduhake simpul
    • Mbusak simpul sing mati
    • Redefining Pusat Data Multiple
    • Ganti Jenis Snitch
    • Ngowahi cassandra-rackdc.properties
    • Ngganti Strategi Replikasi
  11. Understanding Backup, Restore and Performance Tuning
    • Understanding Backup & Restore Concepts in Cassandra
    • Njupuk gambar cilik
    • Incremental Backup
    • Nggunakake fitur komit Log
    • Nggunakake Metode Restore
    • Strategi Panyimpenan lan OS tuning
    • JVM Tuning
    • Strategi Caching
    • Compaction and Compression
    • Strategi Pengujian Kaku

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




Bagean 1Pambuka marang Cassandra
Reading 1Ngenalke Cassandra
Reading 2Ngerti apa cassandra punika?
Reading 3Learning apa cassandra digunakake kanggo?
Reading 4Teorema CAP
Reading 5Arsitektur Cluster
Reading 6Konsistensi pungkasan
Reading 7Keperluan Sistem Pangertosan
Reading 8Ngerteni lab kita
Bagean 2Miwiti karo Cassandra
Reading 9Pangertosan Cassandra minangka DB sing Dikembangake
Reading 10snitch
Reading 11gossip
Reading 12Learning How Data gets distributed
Reading 13réplikasi
Reading 14Node virtual
Bagean 3Nginstal Cassandra
Reading 15Ngundhuh Cassandra
Reading 16Jawa
Reading 17Ngerteni file konfigurasi cassandra
Reading 18Mode latar mburi lan latar mburi Cassandra
Reading 19Priksa Cassandra Status
Reading 20Ngakses lan mangerteni Struktur Log
Bagean 4Berkomunikasi karo Cassandra
Reading 21Nggunakake CQLSH
Reading 22Nggawe Database, Ngartifikasikake Space, Mbusak Spacespace
Reading 23Nggawe Tabel
Reading 24Ngartekne Columns lan Datatypes
Reading 25Ngarteni Kunci Utama
Reading 26Ngenali Kunci Panyimpenan
Reading 27Nemtokake urutan cluster mudhun
Reading 28Ngerti cara nulis data
Reading 29Nggunakake INSERT INTO printah
Reading 30Nggunakake komando COPY
Reading 31Ngerti carane data disimpen ing Cassandra
Reading 32Ngerti carane data disimpen ing Disk
Bagean 5Understanding Data Modeling in Cassandra
Reading 33Pemahaman model data
Reading 34Ngerteni ngendi kriteria klausa ing Cassandra
Reading 35Loading Bulk Data
Reading 36JSON format Impor lan Ekspor
Reading 37Nggunakake Indeks Utama
Reading 38Nggawe Indeks Secondary
Reading 39Mentengan Kunci Gabungan Gabungan
Bagean 6Nggawe Aplikasi nggunakake Cassandra Backend
Reading 40Ngerteni Cassandra Drivers
Reading 41Njelajah Driver Java Datastax
Reading 42Nyetel Eclipse Environment
Reading 43Nggawe Aplikasi WebPage
Reading 44Nampa Jawa Driver Files
Reading 45Understanding Packaging using Maven
Reading 46Understanding Packaging using Methods Manual
Reading 47Nyambungake menyang Cassandra Cluster nggunakake WebPage
Reading 48Ngleksanakake Query nggunakake WebPage ing Cassandra
Reading 49Nggunakake Conto Pattern MVC
Bagean 7Nganyari lan Mbusak Data
Reading 50Nganyari Data
Reading 51Understanding How updating Works
Reading 52Mbusak Data
Reading 53Ngerteni peran Tombstones
Reading 54Nggunakake TTL
Bagean 8Konfigurasi Cassandra Multinode Cluster
Reading 55Understanding Hardware Choices for production
Reading 56Ngerti RAM lan Rekomendasi CPU
Reading 57Bab sing kudu dipertimbangkan nalika Milih panyimpenan
Reading 58Bab-bab sing kudu dipertimbangkan sajrone Deploying Cloud
Reading 59Ngerti Cassandra Nodes
Reading 60Koneksi Jaringan Jaringan
Reading 61Neringi Seed Node
Reading 62Bootstrapping a node
Reading 63Ngresiki wiwitan simpul
Reading 64Nggunakake cassandra-stress kanggo cluster testing stress
Bagean 9Pemantauan lan Pemeliharaan Cassandra --- PART 1
Reading 65Ngerteni Alat Panelusur Cassandra
Reading 66Nggunakake Nodetool
Reading 67Nggunakake Jconsole
Reading 68Learning about OpsCenter
Reading 69Repairing Nodes
Reading 70Understanding Konsistensi
Reading 71Understanding Hinted Handoff
Reading 72Understanding Read Repair
Bagean 10Pemantauan lan Pemeliharaan Cassandra --- PART 2
Reading 73Mbusak simpul
Reading 74Muter simpul bali menyang layanan
Reading 75Nuduhake simpul
Reading 76Mbusak simpul sing mati
Reading 77Redefining Pusat Data Multiple
Reading 78Ganti Jenis Snitch
Reading 79Ngowahi cassandra-rackdc.properties
Reading 80Ngganti Strategi Replikasi
Bagean 11Understanding Backup, Restore and Performance Tuning
Reading 81Understanding Backup & Restore Concepts in Cassandra
Reading 82Njupuk gambar cilik
Reading 83Incremental Backup
Reading 84Nggunakake fitur komit Log
Reading 85Nggunakake Metode Restore
Reading 86Strategi Panyimpenan lan OS tuning
Reading 87JVM Tuning
Reading 88Strategi Caching
Reading 89Compaction and Compression
Reading 90Strategi Pengujian Kaku