KoleksiPelatihan Kelas
register

CAST 616 latihan ing Gurgaon

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngamanake Windows Infrastructure - CAST 616 Training

Kursus teknis dina 3 iki fokus ing aspèk-aspèk utama Windows Security Infrastructure, ngapikake praktik paling apik kanggo ngamanake sistem informasi sing saling nyambungake ing organisasi sampeyan nyedhiyakake framework sing bisa dipercaya sacara holistik kanggo ndhukung struktur perusahaan kabeh.
CAST 616: Ngamanake Windows Infrastructure wis dirancang kanthi tujuan siji nyedhiyakake profesional Info-Sec kanthi pengetahuan lengkap lan kemampuan praktis sing perlu kanggo ngamanake infrastruktur jaringan sing cepet dadi yen wis ora dadi prioritas utamane uga tantangan teknologi utama kanggo paling sadar keamanan organisasi.

dislametaké

  • Ngeculake intricacies kasebut ing proses Windows Hardening kanggo bit sing bisa diatur
  • Nyerang macem-macem solusi infrastruktur kanggo ngatur setelan keamanan lan pertahanan sing canggih
  • Hardening Lingkungan Windows kanthi ngamanake obyek Windows lan nggawe implementasi sing gegandhengan karo solusi
  • Menganalisa lan ngawasi kinerja lan keamanan infrastruktur
  • Nguji cara carane data bisa dilindhungi ing komputer panganggo perusahaan lan ing server file
  • Ngatur setelan keamanan menyang jaringan pribadi virtual
  • Pamrih proses boot lan kabeh teknik investigasi sing gegandhengan
  • Nyebut macem-macem cara kanggo ngganggu sistem operasi, nyolong informasi lan entuk malware menyang jaringan
  • Ngamanake komunikasi penting antarane server

dimaksudaké pirsawan

  • Informasi Keamanan Profesional
  • Agen Pemerintah
  • Pangurus IT
  • Arsitek IT
  • Profesional Risk Assessment
  • Penguji Penetrasi

Prasyarat

Calon kudu nduweni kredensial CEH utawa CEH (ANSI) kanggo nampa kapercayan CEH (Praktis).
Calon-calon sukses bisa makili kedaluwarsa kasebut minangka kredensial CEH (ANSI) lan CEH (Praktis).

Course Outline Duration: 3 Days

Unit 1: Windows 7 & 8 Hardening

Modul iki kalebu rinci jero-nyetrum menyang mekanisme keamanan internal Windows lan panggunaan lan panyesuaian praktis.

  • Peran Windows Kernel
    • Fungsi kernel
    • Debugging kernel (teknik migunani)
    • Mekanisme keamanan kernel lan pelaksanaan praktis
    • Lab: Kernel digging
  • Ngamanake obyek sistem operasi
    • Nuduhake keamanan prosès & benang
    • Keamanan akun pengguna (elevasi hak istimewa, ijin, fungsi, sandhi, pengerasan)
    • Fungsi lan pengerasan hak, ijin, hak istimewa
    • Layanan keamanan
    • Setelan lan kegiatan registri
    • Lab: Ngganti sistem obyek
    • Lab: Ngapikake keamanan layanan
    • Lab: Verifikasi makna hak, ijin lan hak istimewa
    • Lab: Tes keamanan lan sistem penanggulangan keamanan sistem
  • Malware modern lan ancaman
    • Wilayah sistem operasi sensitif
    • Techniques digunakake dening modern malware
    • Kasus serangan nyata ing wilayah sensitif (kanthi conto praktis)
    • Mekanisme pangreksan lan tindak tanduk
    • Lab: Malware mburu
    • Lab: Stuxnet / kasus malware liyane
  • Driver piranti
    • Jinis pembalap lan anggepan keamanan
    • Ngatur driver piranti
    • Lab: Pemantau pembalap
    • Lab: Driver Isolation
    • Lab: Ndandani pembalap
  • Kebijakan Privasi Group
    • Migunani GPO Setelan kanggo hardening
    • Templat GPO sing disesuaikan
    • AGPM
    • Lab: Fitur GPO lanjut
    • Lab: Ngleksanakake AGPM
  • Kriptografi Praktis
    • EFS
    • Jero-nyilem menyang BitLocker
    • Solusi partai 3rd
    • Lab: Ngleksanakke lan ngatur BitLocker

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Ancaman lan efeke
  • Titik entri menyang sistem operasi klien
  • Konfigurasi aman saka sistem operasi klien
  • Manajemen keamanan ing sistem operasi klien

Unit 2: Windows Server 2008 R2 / Windows Server 8 Hardening

Modul iki fokus ing arsitektur server, masalah keamanan lan hardening

  • Ngamanake Fitur Server
  • Public Key Infrastructures
    • Pertimbangan desain
    • Teknik Hardening
    • Lab: Pelaksanaan PKI
  • Direktori aktif
    • Pertimbangan desain kanggo Windows Server 2008 R2 lan Windows Server 8
    • Ngamanake Layanan Domain
    • Konfigurasi skema
    • Fitur keamanan anyar ing Windows Server 8
    • Lab: Direktori Active Directory ing lingkungan domain tunggal
    • Lab: Direktori Active Directory ing macem-macem lingkungan domain
  • Microsoft SQL Server hardening / li>
  • Pertimbangan instalasi / li>
  • Konfigurasi fitur keamanan krusial / li>
  • Lab: Hardening Microsoft SQL Server

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Ancaman kanggo server lan tindak tanduk
  • Titik entri menyang sistem operasi server
  • Solusi kanggo keamanan server
  • Hardening saka peran Windows sing gegandhengan

Unit 3: Hardening Microsoft Network Roles

Modul iki fokus ing hardening lan testing related role peran. Sangat intensif!

  • Hardening peran peran cilik
  • DNS Hardening
    • Ngapikake fungsi DNS
    • Hardening lan ngrancang DNS Role
    • Lab: Hardening DNS role
    • Lab: Nguji konfigurasi DNS
  • Internet Informasi Keamanan 7.5 / 8
    • Ngleksanakake server web aman
    • Ngleksanakake keamanan situs web
    • Ngawasi keamanan lan kinerja
    • Lab: IIS Server Hardening
    • Lab: Setelan keamanan situs web
    • Lab: Ngawasi IIS ing serangan
  • IPSec
    • Ngleksanakake IPSec
    • Politik keamanan ing IPSec
    • Lab: Ngleksanakke Domain Isolation
    • Lab: Perlindungan Akses Jaringan karo IPSec
  • DirectAccess
    • Pertimbangan Penerapan
    • DirectAccess Security and Hardening
    • Lab: DirectAccess aman konfigurasi demo
  • Akses Remote
    • Protokol VPN
    • RDP Gateway
    • Unified Access Gateway
    • Perlindungan Akses Jaringan
    • Lab: Configuring settings keamanan ing Network Policy Server
    • Lab: Konfigurasi setelan keamanan ing Gateway RDP
    • Lab: Ngganti Konfigurasi UAG kanggo aplikasi
    • Lab: Skenario implementasi Perlindungan Akses Jaringan
  • firewall
    • Ngatur aturan
    • Hardening Client lan Server kanggo skenario-Khusus skenario
    • Lab: Ngatur Windows Firewall kanthi Keamanan Lanjut

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Konfigurasi akses remote aman
  • Nglindhungi Proteksi Akses Jaringan
  • Protokol misahake teknik lan tindakan pencegahan
  • Konfigurasi lanjutan DNS
  • Ngerasake peran lan layanan jaringan Windows - kanthi rinci
  • Mbangun server web aman

Unit 4: Windows Kasedhiyan Dhuwur

Modul iki kalebu teknologi dhukungan kelangsungan bisnis

  • Pertimbangan desain Balancing Balancing Jaringan dan praktik terbaik
  • Konfigurasi iSCSI
  • Pembatalan internal lan keamanan
  • Lab: Bangunan IIS Cluster karo NLB
  • Lab: Bangunan cluster gagal

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Teknologi kelayakan dhuwur

Unit 5: Data lan Aplikasi Keamanan

Modul iki kalebu solusi sing nemen ndhukung informasi lan keamanan data

  • Gambar Klasifikasi Infrastruktur
  • Merancang keamanan kanggo File Server
  • Layanan Manajemen Hak Direktori Aktif
  • Kebijakan Restriction AppLocker lan Software
  • Lab: Mbangun solusi aman karo FCI lan ADRMS
  • Lab: Ngamanake lan nganeteksi Server Gambar
  • Lab: Nyegah akses menyang aplikasi karo Applocker lan SRP
  • Lab: Piranti Watesan Perangkat Lunak (ing) keamanan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Solusi pangreksan informasi lan data
  • Best practices of implementing solutions security data
  • Teknik kanggo mbatesi akses menyang data
  • Teknik ngindhari misusage aplikasi

Unit 6: Pemantauan, Pemecahan Masalah lan Auditing Windows

Modul iki kalebu kabeh praktik paling apik babagan ngawasi, ngatasi masalah, lan nganalisis Windows. Iku modul prefek kanggo penyidik ​​Windows

  • Logging lan langganan lanjutan
  • Mecah lan ngatasi masalah proses boot
  • Analisis tumpukan crash
  • Alat audit lan teknik
  • Alat lan teknik ngawasi
  • Piranti ngatasi masalah profesional
  • Lab: Ngangkut barang lan langganan
  • Lab: Ngawasi proses boot
  • Lab: Skenario Blue Screen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Metodhe ngatasi masalah
  • Ngumpulake metodologi data
  • Ngawasi Windows sawisé / sajrone serangan lan nalika ana acara tartamtu
  • Forensik Windows

Unit 7: Ngotomatisasi Windows hardening

Modul iki kalebu kabeh praktik paling apik babagan ngawasi, ngatasi masalah, lan nganalisis Windows. Iku modul prefek kanggo penyidik ​​Windows

  • Logging lan langganan lanjutan
  • Mecah lan ngatasi masalah proses boot
  • Analisis tumpukan crash
  • Alat audit lan teknik
  • Alat lan teknik ngawasi
  • Piranti ngatasi masalah profesional
  • Lab: Ngangkut barang lan langganan
  • Lab: Ngawasi proses boot
  • Lab: Skenario Blue Screen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal kenal karo:

  • Metodhe ngatasi masalah
  • Ngumpulake metodologi data
  • Ngawasi Windows sawisé / sajrone serangan lan nalika ana acara tartamtu
  • Forensik Windows

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews