KoleksiPelatihan Kelas
register

Routing & switching CCNA

CCNA Routing & Switching V3.0 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Konten Course

Jadwal & Bayaran

Certification

CCNA Routing & Switching v3.0 Training Course

Sertifikasi CCNA v3 kalebu loro Interconnecting Piranti Jaringan Cisco, Part 1 (ICND1) lan Piranti Jaringan Cisco Interconnecting, Part 2 (ICND2) digabung dadi siji. Peserta bakal sinau nginstal, ngatur, operate, lan ngatur jaringan IPv4 / IPv6 dhasar. Iki bootcamp CCNA ing Routing & Switching uga menehi kemampuan kanggo ngatur switch LAN lan router IP, nyambung menyang WAN, lan nemokake ancaman keamanan. Pelatihan CCNA iki bakal nutupi topik rinci lan jero babagan ngatasi masalah ing jaringan perusahaan, lan nyiapake kandidat kanggo dunia nyata sakwise ngrampungake CCNA sertifikat.

sawise CCNA Routing & Switching v3.0 Penyempurnaan, peserta bakal entuk skills lan kawruh utama kanggo ngatur, operate, ngatur lan troubleshoot jaringan perusahaan ukuran sedheng, kalebu kemampuan kanggo njamin keamanan jaringan.

Objectives of CCNA Training

  • Sinau bisa ngoperasikake LAN perusahaan ukuran medium karo switch saklar
  • Ngatur dhukungan kanggo VLAN, ngecakup wit lan trunking.
  • Ngerti teknologi WAN lan ngatur OSPF lan EIGRP ing IPv6 / IPv4
  • Nganggo fungsi jaringan kanggo poin akses, firewall lan pangontrol nirkabel
  • Ngerti babagan fundamental QoS, layanan maya, lan programmability jaringan.
  • Troubleshoot penyebaran jaringan perusahaan lan ngatur layanan kanggo operasi jaringan kanthi lancar.

Penonton sing dituju kanggo Course CCNA

CCNA Routing and Switching iku kanggo spesialis jaringan, administrator jaringan, lan insinyur dhukungan jaringan kanthi taun pengalaman 1-3. Sertifikasi kasebut bisa dadi pitik utawa endhog amarga akeh jabatan insinyur pendhukung jaringan mbutuhake sertifikasi CCNA.

Prasyarat kanggo CCNA Certification

Sadurunge njupuk kursus CCNA, para siswa kudu ngerti babagan:

  • Literasi komputer dhasar
  • Keahlian pandhu arah sistem operasi dasar PC
  • Keahlian panggunaan Internet dhasar
  • Kawruh alamat dhasar IP
  • Kawruh becik babagan fundamental jaringan

Course Outline 5 Days

  1. Nggawe Jaringan Wikipedia
    • Fungsi Jaringan
    • Model Komunikasi Host-to-Host
    • LAN
    • Piranti Lunak Cisco IOS
    • Miwiti Switch
    • Ethernet lan Switch Operation
    • Ngatasi Masalah Umum Isi Isi Media
  2. Nggawe Konektivitas Internet
    • TCP / IP Internet Layer
    • IP Addressing and Subnets
    • TCP / IP Transport Layer
    • Fungsi Routing
    • Konfigurasi Cisco Router
    • Proses Pengiriman Paket
    • Ngaktifake Static Routing
    • Ngatur Lalu Lintas Nggunakake ACLs
    • Ngaktifake Konektivitas Internet
  3. Ngatur Jaringan Piranti Lunak
    • Ngakses Akses Administratif
    • Implementing Device Hardening
    • Ngleksanakke Filter Lalu Lintas karo ACLs
  4. Ngenalke IPv6
    • Dhasar IPv6
    • Konfigurasi IPv6 Routing
  5. Bangunan Jaringan Sederhana
    • Ngleksanakake VLAN lan Trunks
    • Routing Antara VLAN
    • Nggunakake Piranti Jaringan Cisco minangka DHCP Server
    • Ngatasi masalah VLAN Connectivity
    • Bangunan Redundant Switched Topologies
    • Ngapikake Topologies Redundant Switched karo EtherChannel
    • Layer 3 Redundancy
  6. Ngatasi masalah Konektivitas dhasar
    • Ngatasi masalah IPv4 Network Connectivity
    • Ngatasi masalah IPv6 Network Connectivity
  7. Jaringan Wide-Area
    • WAN Technologies
    • Configuring Encapsulation Serial
    • Nggawe WAN Connection Nggunakake Frame Relay
    • VPN Solutions
    • Konfigurasi GRE Tunnel
  8. Ngleksanakake solusi EIGRP-Based
    • Ngleksanakke EIGRP
    • Ngatasi masalah EIGRP
    • Ngleksanakake EIGRP kanggo IPv6
  9. Ngleksanakake solusi Scalable, OSPF-Based
    • Ngleksanakake OSPF
    • Multiarea OSPF IPv4 Implementation
    • Ngatasi masalah Multiarea OSPF
    • OSPFv3
  10. Manajemen Piranti Jaringan
    • Konfigurasi Piranti Jaringan kanggo Mendukung Protokol Manajemen Jaringan
    • Ngatur Cisco Piranti
    • Lisènsi

Labs

  • Ngalihake Startup lan Konfigurasi Awal
  • Troubleshoot Switch Issues Media
  • Konfigurasi Router lan Konfigurasi Awal
  • Ngatur Static Route, DHCP, lan Jaringan Address Translation
  • Nambah Keamanan Router lan Ngalih Konfigurasi
  • Hardening piranti
  • Filter Lintas karo ACLs
  • Enhanced - Troubleshoot ACLs
  • Ngatur dhasar IPv6
  • Ngleksanakake IPv6 Stateless Autoconfiguration
  • Jalanake IPv6 Routing
  • Konfigurasi Jaringan sing Ditembangake
  • Ngatur DHCP Server
  • Troubleshoot VLANs and Trunks
  • Ngoptimalake STP
  • Ngatur EtherChannel
  • Troubleshoot IP Connectivity
  • Ngatur lan Troubleshoot Sambungan Serial
  • Nggawe WAY Relay Frame
  • Netepake GRE Tunnel
  • Nglakokaké EIGRP
  • Troubleshoot EIGRP
  • Nglakokaké EIGRP kanggo IPv6
  • Ngleksanakake OSPF Single-Area
  • Ngatur Multiarea OSPF
  • Troubleshoot Multiarea OSPF
  • Ngatur Multiarea OSPFv3
  • Ngatur Basic SNMP lan Syslog
  • Ngatur Piranti Cisco lan Lisènsi
  • ICND1 Super Lab (Opsional)
  • Meningkat - Ngatur HSRP (Opsional)
  • ICND2 Super Lab (Opsional)

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sertifikasi CCNA

Siswa sing rawuh ing CCNA Routing and Switching bakal nyiapake kanggo njupuk CCNA Composite Exam: 200-120 CCNAX yaiku ujian komposit sing ana hubungane karo Cisco CCNA Routing and Switching certification. Calon bisa nyiapake ujian kasebut kanthi njupuk Interkonnecting Devices Networks: Accelerated (CCNAX). Ujian iki nguji kawruh lan keterampilan calon sing perlu kanggo nginstal, operate, lan troubleshoot jaringan cabang perusahaan ukuran cilik. Topik kalebu kabeh wilayah sing ditandhani ing ICND 1 lan ICND2 Ujian.


reviews