KoleksiPelatihan Kelas
register
CISCO CCNP ROUTING & SWITCHING

Kursus & Sertifikasi CCNP Routing & Switching

Description

Penonton & Prasyarat

Ngleksanakake Cisco IP Routing (300-101)

Ngleksanakake Cisco IP Switched Networks (300-115)

Ngatasi Masalah lan Ngramut Cisco IP Networks v2

Certification

Pambuka

Cisco Certified Network Professional utawa CCNP training Routing and Switching authenticates the capability to implement, plan, confirm and provide support for wide and local area enterprise networks and work collaboratively with experts on advanced security, wireless, voice, and video solutions. After completing any of the CCNP courses, students will be able to work as: network engineers, support engineers, systems engineers or network technicians.

dislametaké

Eksekusi IP Routing (ROUTE) v2

  • Rencana, mbangun lan ngetrapake eksekusi solusi WAN lan LAN routing perusahaan aman kanthi nggunakake macem-macem protokol routing

Eksekusi IP Switched Networks (SWITCH) v2

  • Rencana, mbangun lan konfirmasi eksekusi solusi switching perusahaan multifaceted kanthi nggunakake CEA ing latihan CCNP iki

Troubleshoot and Maintain IP Networks (TSHOOT) v2

  • Rencana lan nindakake pangopènan biasa ing perusahaan multifaset sing diarahake lan ganti swara
  • Pakaryan praktik berbasis teknologi lan pendekatan sistematis kanggo ngatasi masalah jaringan liwat dalan CCNP iki

dimaksudaké pirsawan

The CCNP certification is suitable for those candidates who have at least one year of networking experience and are prepared to advance their skills.

Prasyarat

Calon kudu nduweni Sertifikasi R & S CCNA.

  1. Prinsip Jaringan
    • Ngenali konsep Cisco Express Forwarding
      • FIB
      • Tabel adjacency
    • Nerangake tantangan jaringan umum
      • Unicast
      • Paket metu saka dhendha
      • Perute asimetris
    • Jelasake operasi IP
      • ICMP Unreachable and Redirects
      • Fragmenasi IPv4 lan IPv6
      • TTL
    • Nerangake operasi TCP
      • IPv4 lan IPv6 (P) MTU
      • MSS
      • Latency
      • Windowing
      • Produk tundha bandwidth
      • Sinkronisasi global
    • Jlentrehake operasi UDP
      • Keluwen
      • Latency
    • Ngenali perubahan sing ngajokaken menyang jaringan
      • Owahan paramèter protokol routing
      • Pindhah bagian saka jaringan menyang IPv6
      • Migrasi protokol routing
  2. Layer 2 Technologies
    • Ngatur lan verifikasi PPP
      • Otentikasi (PAP, CHAP)
      • PPPoE (sisih klien mung)
    • Nerangake Frame Relay
      • operasi
      • Titik-to-titik
      • Multipoint
  3. Layer 3 Technologies
    • Ngenali, ngatur, lan verifikasi pangiriman IPv4 lan subnetting
      • Jenis alamat (Unicast, siaran, multicast, lan VLSM)
      • ARP
      • DHCP relay lan server
      • Operasi protokol DHCP
    • Ngenali alamat IPv6 lan subnetting
      • Unicast
      • Eui-64
      • ND, RS / RA
      • Autoconfig (SLAAC)
      • DHCP relay lan server
      • Operasi protokol DHCP
    • Ngatur lan verifikasi routing statis
    • Configure and verify default routing
    • Evaluate routing protocol types
      • Jarak vèrsi
      • Link negara
      • Path vektor
    • Jlentrehake jarak administratif
    • Ngatasi masalah pasif antar muka
    • Ngatur lan verifikasi VRF lite
    • Ngatur lan verifikasi nyaring karo protokol apa wae
    • Ngatur lan verifikasi maneh distribusi antarane protokol routing utawa sumber routing
    • Ngatur lan verifikasi manual lan autosummarization karo sembarang protokol routing
    • Ngatur lan verifikasi routing basis
    • Temtokake routing suboptimal
    • Nerangake peta ROUTE
    • Ngatur lan verifikasi mekanisme pencegahan loop
      • Routing tagging lan filtering
      • Pisah-Horizon
      • Peracunan rute
    • Configure and verify RIPv2
    • Describe RIPng
    • Describe EIGRP packet types
    • Configure and verify EIGRP neighbor relationship and authentication
    • Configure and verify EIGRP stubs
    • Configure and verify EIGRP load balancing
      • Bebarengan biaya
      • Biaya ora adil
    • Jelas lan ngoptimalake metrik EIGRP
    • Configure and verify EIGRP for IPv6
    • Describe OSPF packet types
    • Configure and verify OSPF neighbor relationship and authentication
    • Configure and verify network types, area types, and router types
      • Point-to-point, multipoint, siaran, nonbroadcast
      • Jenis LSA, tipe wilayah: backbone, normal, transit, stub, NSSA, kabeh rintisan
      • Ruter internal, dalane backbone router, ABR, ASBR
      • Link virtual
    • Ngatur lan verifikasi pilihan path OSPF
    • Ngonfigurasi lan verifikasi operasi OSPF
    • Ngatur lan verifikasi OSPF kanggo IPv6
    • Njlentrehake, ngatur, lan verifikasi sesambungan lan pangertosan BGP
      • Kelompok peer
      • Aktif, pasif
      • Negara lan wektu
    • Ngatur lan verifikasi eBGP (IPv4 lan alamat IPv6 kulawarga)
      • eBGP
      • Nomer AS-X byte
      • Pribadi AS
    • Nerangake atribut BGP lan pilihan paling apik
  4. VPN Technologies
    • Ngatur lan verifikasi GRE
    • Ilustrasi DMVPN (siji pusat)
    • Nerangake Gampang Virtual Networking (EVN)
  5. Keamanan Infrastruktur
    • Ilustrasi IOS AAA nggunakake basis data lokal
    • Jlentrehake keamanan piranti nggunakake IOS AAA karo TACACS + lan RADIUS
      • AAA karo TACACS + lan RADIUS
      • Hak istimewa lokal wewenang wewenang
    • Ngatur lan verifikasi kontrol akses piranti
      • Garis (VTY, AUX, console)
      • Perlindungan pesawat Manajemen
      • Enkripsi kata sandi
    • Ngatur lan verifikasi fitur keamanan router
      • Dhaptar kontrol akses IPv4 (standar, lengkap, wektu basis)
      • Filter lalu lintas IPv6
      • Nerusake path mundur Unicast
  6. Layanan Infrastruktur
    • Ngatur lan verifikasi manajemen piranti
      • Console lan VTY
      • Telnet, HTTP, HTTPS, SSH, SCP
      • (T) FTP
    • Ngatur lan verifikasi SNMP
      • v2
      • v3
    • Ngatur lan verifikasi logging
      • Logging lokal, syslog, debugs, debug sing kondisional
      • timestamps
    • Ngatur lan verifikasi Network Time Protocol (NTP)
      • NTP master, klien, versi 3, versi 4
      • NTP authentication
    • Ngatur lan verifikasi IPv4 lan IPv6 DHCP
      • DHCP klien, IOS DHCP server, DHCP relay
      • Pilihan DHCP (njlèntrèhaké)
    • Konfigurasi lan verifikasi IP Address Alamat IPv4 (NAT)
      • Static NAT, dinamis NAT, PAT
    • Jelasake IPv6 NAT
      • NAT64
      • NPTv6
    • Jelasake arsitektur SLA
    • Ngatur lan verifikasi IP SLA
      • ICMP
    • Ngatur lan verifikasi obyek trek
      • Obrolan obyek
      • Nlacak entitas beda (contone, antar muka, hasil IPSLA)
    • Ngatur lan verifikasi Cisco NetFlow
      • NetFlow v5, v9
      • Pengambilan lokal
      • Ekspor (konfigurasi mung)
  1. Layer 2 Technologies
    • Ngatur lan verifikasi saklar administrasi
      • Cithakan HR
      • Ngatur dhaptar alamat MAC
      • Troubleshoot Err-disable recovery
    • Ngatur lan verifikasi protokol Layer 2
      • CDP, LLDP
      • UDLD
    • Ngatur lan verifikasi VLAN
      • Akses port
      • Basis data VLAN
      • Normal, lengkap VLAN, VLAN swara
    • Ngatur lan verifikasi trunking
      • VTPv1, VTPv2, VTPv3, VTP pruning
      • dot1Q
      • Native VLAN
      • Pruning manual
    • Ngatur lan verifikasi EtherChannels
      • LACP, PAgP, manual
      • Layer 2, Layer 3
      • Nganggo balancing
      • Penjaga misconfiguration EtherChannel
    • Ngatur lan verifikasi spanning wit
      • PVST +, RPVST +, MST
      • Ngalih prioritas, prioritas port, biaya path, STP timers
      • PortFast, BPDUguard, BPDUfilter
      • Loopguard lan Rootguard
    • Ngatur lan verifikasi teknologi switching LAN liyane
      • SPAN, RSPAN
    • Jelas teknologi chassis lan agregasi
      • Stackwise
  2. Keamanan Infrastruktur
    • Ngatur lan verifikasi ngalih fitur keamanan
      • DHCP snooping
      • IP Source Guard
      • Dinamika ARP
      • Keamanan port
      • VLAN pribadi
      • Kontrol badai
    • Jelaske piranti keamanan nggunakake Cisco IOS AAA karo TACACS + lan RADIUS
      • AAA karo TACACS + lan RADIUS
      • Hak istimewa lokal wewenang wewenang
  3. Layanan Infrastruktur
    • Ngatur lan verifikasi protokol redundansi mlaku-mlaku
      • HSRP
      • VRRP
      • GLBP
  1. Prinsip Jaringan
    • Gunakake alat ngatasi masalah Cisco IOS
      • Debug, debug kondisional
      • Rute lan pitunjuk kanthi pilihan lengkap
    • Aplikasi metoda ngatasi masalah
      • Diagnosa panyebab ROOT saka masalah jejaring (analisa gejala, ngenali lan
        njlèntrèhaké sebab ROOT)
      • Desain lan ngleksanakake solusi sing sah
      • Verifikasi lan monitor resolusi
  2. Layer 2 Technologies
    • Troubleshoot switch administration
      • Cithakan HR
      • Ngatur dhaptar alamat MAC
      • Troubleshoot Err-disable recovery
    • Selehake protokol Layer 2
      • CDP, LLDP
      • UDLD
    • Mesthekake VLAN
      • Akses port
      • Basis data VLAN
      • Normal, lengkap VLAN, VLAN swara
    • Ngatasi masalah trunking
      • VTPv1, VTPv2, VTPv3, VTP pruning
      • dot1Q
      • Native VLAN
      • Pruning manual
    • Troubleshoot EtherChannels
      • LACP, PAgP, manual
      • Layer 2, Layer 3
      • Nganggo balancing
      • Penjaga misconfiguration EtherChannel
    • Troubleshoot spanning tree
      • PVST +, RPVST +, MST
      • Ngalih prioritas, prioritas port, biaya path, STP timers
      • PortFast, BPDUguard, BPDUfilter
      • Loopguard, Rootguard
    • Troubleshoot teknologi pindah LAN liyane
      • SPAN, RSPAN
    • Troubleshoot chassis virtualization and aggregation technologies
      • Stackwise
  3. Layer 3 Technologies
    • Ngatasi masalah IPv4 alamat lan subnetting
      • Jenis alamat (Unicast, siaran, multicast, lan VLSM)
      • ARP
      • DHCP relay lan server
      • Operasi protokol DHCP
    • Ngatasi masalah IPv6 alamat lan subnetting
      • Unicast
      • Eui-64
      • ND, RS / RA
      • Autoconfig (SLAAC)
      • DHCP relay lan server
      • Operasi protokol DHCP
    • Ngatasi masalah statis routing
    • Troubleshoot default routing
    • Troubleshoot administrative distance
    • Ngatasi masalah pasif antar muka
    • Troubleshoot VRF lite
    • Troubleshoot filtering with any protocol
    • Troubleshoot between any routing protocols or routing sources
    • Troubleshoot manual and autosummarization with any routing protocol
    • Troubleshoot policy-based routing
    • Troubleshoot suboptimal routing
    • Ngatasi masalah mekanisme pencegahan loop
      • Routing tagging, nyaring
      • Pisah-Horizon
      • Peracunan rute
    • Cara kerja RIPv2
    • Selehake hubungan lan kawicaksanan sesambetan EIGRP
    • Selehake masalah pilihan jalur lungo duwur
      • RD, FD, FC, penerus, penerus layak
    • Troubleshoot EIGPR operations
      • Macet aktif
    • Troubleshoot stub EIGRP
    • Selehake EIGRP load balancing
      • Bebarengan biaya
      • Biaya ora adil
    • Ngatasi masalah metrik EIGRP
    • Troubleshoot EIGRP for IPv6
    • Troubleshoot hubungan lan otentikasi OSPF pepadhamu
    • Troubleshoot jinis jaringan, jinis area, lan jinis router
      • Point-to-point, multipoint, siaran, nonbroadcast
      • Jenis LSA, tipe wilayah: backbone, normal, transit, stub, NSSA, kabeh rintisan
      • Ruter internal, dalane backbone router, ABR, ASBR
      • Link virtual
    • Selehake dalan pilihan OSPF
    • Ngatasi masalah OSPF
    • Troubleshoot OSPF for IPv6
    • Selehake hubungan BGP lan otentikasi
      • Kelompok peer
      • Aktif, pasif
      • Negara lan wektu
    • Troubleshoot eBGP
      • eBGP
      • Nomer AS-X byte
      • Pribadi AS
  4. VPN Technologies
    • Mesthekake GRE
  5. Keamanan Infrastruktur
    • Troubleshoot IOS AAA nggunakake database lokal
    • Ngatasi masalah kontrol akses piranti
      • Garis (VTY, AUX, console)
      • Perlindungan pesawat Manajemen
      • Enkripsi kata sandi
  6. Mesthekake fitur keamanan router
    • Dhaptar kontrol akses IPv4 (standar, lengkap, wektu basis)
    • Filter lalu lintas IPv6
    • Nerusake path mundur Unicast
  7. Layanan Infrastruktur
    • Ngatasi masalah manajemen piranti
      • Console lan VTY
      • Telnet, HTTP, HTTPS, SSH, SCP
      • (T) FTP
    • Mesthekake SNMP
      • v2
      • v3
    • Ngatasi masalah log
      • Logging lokal, syslog, debugs, debug sing kondisional
      • timestamps
    • Ngatasi masalah Jaringan Wektu Protocol (NTP)
      • NTP master, klien, versi 3, versi 4
      • NTP authentication
    • Troubleshoot IPv4 lan IPv6 DHCP
      • DHCP klien, IOS DHCP server, DHCP relay
      • Pilihan DHCP (njlèntrèhaké)
    • Troubleshoot IPv4 Network Address Translation (NAT)
      • Static Nat, Dynamic Nat, PAT
    • Ngatasi masalah arsitektur SLA
    • Ngatasi masalah obrolan obyek
      • Obrolan obyek
      • Nlacak entitas beda (contone, antar muka, hasil IPSLA)

Ngleksanakake Cisco IP Routing (300-101)

Ngleksanakake Cisco IP Routing (ROUTE 300-101) yaiku ujian kualitatif 120 menit karo pitakonan 50-60 kanggo sertifikasi Cisco CCNP lan CCDP. Ujian ROUTE 300-101 nyatakake kawruh nerusake lan ketrampilan calon sukses. Mereka disertifikasi kanthi nggunakake alamat IP lan routing majeng ing ngleksanakake router Cisco sing bisa ngukur lan aman sing disambungake karo LAN, WAN, lan IPv6.

Ujian kasebut uga nyakup konfigurasi solusi routing sing paling aman kanggo ndhukung kantor cabang lan buruh seluler.

Topik ing ngisor iki minangka pedoman umum kanggo konten sing uga kalebu ing ujian. Nanging, topik sing gegandhengan uga bisa uga katon ing versi tartamtu saka ujian. Kanggo luwih ngemot isi ujian lan kejelasan, pedoman ing ngisor iki bisa uga diganti kapan wae tanpa kabar.

Ngleksanakake Cisco IP Switched Networks (300-115)

Ngleksanakake Cisco IP Switched Networks (SWITCH 300-115) minangka ujian kualitatif 120 menit karo pitakonan 45-55 kanggo sertifikasi Cisco CCNP lan CCDP. Ujian 300-115 SWITCH nandhakake yen ngalihake pengetahuan lan keterampilan calon sukses. Iki disertifikasi ing planning, configuring, lan verifikasi implementasi solusi switching enterprise complex sing nggunakake Arsitektur Campus Enterprise Cisco.

Ujian SWITCH uga nyakup integrasi VLAN lan WLAN sing paling aman.

Topik ing ngisor iki minangka pedoman umum kanggo konten sing uga kalebu ing ujian. Nanging, topik sing gegandhengan uga bisa uga katon ing versi tartamtu saka ujian. Kanggo luwih ngemot isi ujian lan kejelasan, pedoman ing ngisor iki bisa uga diganti kapan wae tanpa kabar.

Ngatasi Masalah lan Ngramut Jaringan IP Cisco v2 (300-135)

Ngatasi Masalah lan Ngramut Cisco IP Networks v2 (TSHOOT 300-135) iku ujian kualitatif 120-menit karo pitakonan 15-25 kanggo sertifikat Cisco CCNP. Ujian TSHOOT 300-135 nyathetake yen calon sing sukses nduweni kawruh lan skills sing perlu: Rencana lan nglakoni perawatan tetep ing perusahaan rumit sing dialihake lan dialihake Gunakake praktik berbasis teknologi lan pendekatan ITIL sing sistematis kanggo nindakake ngatasi masalah jaringan

Topik ing ngisor iki minangka pedoman umum kanggo konten sing uga kalebu ing ujian. Nanging, topik sing gegandhengan uga bisa uga katon ing versi tartamtu saka ujian. Kanggo luwih ngemot isi ujian lan kejelasan, pedoman ing ngisor iki bisa uga diganti kapan wae tanpa kabar.

CCNP Routing & Switching Training in Gurgaon | CCNP Routing & Switching Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on CCNP Routing & Switching as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and CCNP Routing & Switching Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on CCNP Routing & Switching from our CCNP Routing & Switching Training. Our CCNP Routing & Switching Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on CCNP Routing & Switching.

Innovative technology solutions is well-equipped CCNP Routing & Switching Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known CCNP Routing & Switching Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. CCNP Routing XCHARX Switching labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on CCNP Routing & Switching Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best CCNP Routing & Switching Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

CCNP Routing & Switching Training Introduction

CCNP Routing & Switching is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using CCNP Routing & Switching services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on CCNP Routing & Switching. After visualizing the demand of CCNP Routing & Switching, Innovative Technology solutions started offering CCNP Routing & Switching training in Gurgaon for individual and CCNP Routing & Switching training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on CCNP Routing & Switching in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for CCNP Routing & Switching Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for CCNP Routing & Switching training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • CCNP Routing & Switching training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on CCNP Routing & Switching, Corporate trainer for CCNP Routing & Switching , Bootcamp for CCNP Routing & Switching training. Best CCNP Routing & Switching training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on CCNP Routing XCHARX Switching training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online CCNP Routing XCHARX Switching training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online CCNP Routing & Switching training programme. Taking online or classroom CCNP Routing & Switching training from India is always cost effective.


reviews



Are you looking for CCNP Routing & Switching Certification training in India


✓ CCNP Routing & Switching training in Gurgaon


✓ CCNP Routing & Switching training from India


✓ CCNP Routing & Switching online training


✓ CCNP Routing & Switching training


✓ CCNP Routing & Switching classroom training


✓ CCNP Routing & Switching certification

✓ CCNP Routing & Switching video tutorial


✓ CCNP Routing & Switching training in India


✓ Enterprise training on CCNP Routing & Switching


✓ Use CCNP Routing & Switching efficiently


✓ CCNP Routing & Switching guide


✓ best CCNP Routing & Switching training institutes in delhi ncr