KoleksiPelatihan Kelas
register

infoblox - Konfigurasi Core DDI Intermediate (CDIC) 7.3 (Formulir Administrasi Awal)

CDIC XCHARX Core DDI Intermediate Configuration 7.3 Training Course & Certification XCHARX Formerly Advance Administration

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

CDIC XCHARX Core DDI Intermediate Configuration 7.3 Kursus Latihan

Ngembangake kawruh sing luwih maju babagan ngonfigurasi lan ngatur perkakas jaringan Infoblox mlaku NIOS. Ngerti otentikasi remot, TSIG lan GSS-TSIG, lan nglakoni layanan DNSSEC lan Anycast. Sinau Dynamic DNS lan cara fungsi kasebut nganggo DNS / DHCP. Nglakoni DHCP opsi adat lan gagal. Sinau upgrade NIOS lan DNS sing dijadwalke.

Prerequisites for Core DDI Intermediate Configuration (CDIC) 7.3 Certification

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Administrasi lan otentikasi remot
  • Modul-2: Ngimplementasikan TSIG lan GSS-TSIG
  • Modul-3: Ngleksanakake DNSSEC
  • Modul-4: Konfigurasi lan ngaktifake layanan DNSAnycast
  • Modul-5: Dinamis DNS, cara fungsi kasebut nganggo opsi DNS / DHCP lan DHCP 81
  • Modul-6: Pilihan DHCP lanjutan
  • Modul-7: DHCP implementover failover
  • Modul-8: Nganyarke jadwal
  • Modul-9: views DNS

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews