infoblox - Konfigurasi Core DDI Intermediate (CDIC) 7.3 (Formulir Administrasi Awal)

Konfigurasi Intermediate DICIA - Konfigurasi Core DDI 7.3 Training & Certification - Formerly Advance Administration

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konfigurasi Intermediate DAC Interconnect CDIC - Core 7.3Kursus Latihan

Ngembangake kawruh sing luwih maju babagan ngonfigurasi lan ngatur perkakas jaringan Infoblox mlaku NIOS. Ngerti otentikasi remot, TSIG lan GSS-TSIG, lan nglakoni layanan DNSSEC lan Anycast. Sinau Dynamic DNS lan cara fungsi kasebut nganggo DNS / DHCP. Nglakoni DHCP opsi adat lan gagal. Sinau upgrade NIOS lan DNS sing dijadwalke.

Prasyarat kanggo Konfigurasi Core DDI Intermediate (CDIC) 7.3Certification

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Administrasi lan otentikasi remot
  • Modul-2: Ngimplementasikan TSIG lan GSS-TSIG
  • Modul-3: Ngleksanakake DNSSEC
  • Modul-4: Konfigurasi lan ngaktifake layanan DNSAnycast
  • Modul-5: Dinamis DNS, cara fungsi kasebut nganggo opsi DNS / DHCP lan DHCP 81
  • Modul-6: Pilihan DHCP lanjutan
  • Modul-7: DHCP implementover failover
  • Modul-8: Nganyarke jadwal
  • Modul-9: views DNS

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews