KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ceh latihan v10 ing gurgaon

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Latihan CEH v10

ceh iku pitunjuk etika sing paling canggih ing donya, kalebu 20 saka domain keamanan sing paling penting sing dibutuhake saben wong yen wis ngrancang pituduh keamanan informasi organisasi kasebut. Kursus iki nyedhiyakake teknik lan peretas kang digunakake dening para peretas lan para profesional keamanan informasi. Kanggo nyedhiyani juragan kanthi yakin yen sampeyan ora mung ngerti barang-barang sampeyan, nanging bisa nindakake tugas, tantangan ujian C | EH (Praktis) kanggo mbuktekake kemampuan sampeyan.

Tujuan Kursus Latihan CEH v10

  • Isu-isu utama sing nyengkuyung donya keamanan informasi, proses manajemen kejadian & uji coba penetrasi.
  • Macem-macem jinis footprinting, alat footprinting, lan countermeasures.
  • Teknik pemindaian jaringan lan pemindaian pemindaian.
  • Teknik enumerasi lan countermeasures enumeration.
  • Metodologi patroli sistem, steganografi, serangan steganalysis, lan trek panutup.
  • Macem-macem jinis Trojans, analisis Trojan, lan countermeasures Trojan.
  • Nggarap virus, analisis virus, cacing komputer, prosedur analisis malware, lan tindak tanduk.
  • Pakaryan teknik sniffing lan cara kanggo mbela sniffing.
  • Techniques teknik sosial, ngenali pencurian, lan penanggulangan sosial sosial.
  • Techniques serangan DoS / DDS, botnet, alat serangan DDoS, lan tindak tanduk DoS / DDoS.
  • Teknik penyambungan sesi lan penanggulangan laku.
  • Jenis beda serangan server, metodologi anggempur, lan penangkapan.
  • Tipe jinis serangan aplikasi web, metodologi hacking aplikasi web, lan penampungan.
  • Serangan injeksi SQL lan alat deteksi injeksi.
  • Enkripsi nirkabel, metodologi peretasan nirkabel, alat peretas nirkabel, lan piranti keamanan Wi-Fi.
  • Vektor serang platform seluler, kerentanan Android, pedoman keamanan mobile, lan piranti.
  • Firewall, IDS lan teknik evo honeypot, alat evasion, lan tindak tanduk.
  • Konsep konsep, ancaman, serangan, lan teknik keamanan lan alat-alat keamanan maya.
  • Prastawa kriptografi kriptografi, Public Key Infrastructure (PKI), serangan kriptografi, lan alat cryptanalysis.
  • Macem-macem jinis testing penetrasi, audit keamanan, penilaian kerentanan, lan penetrasi roadmap pengujian.
  • Nindakake analisis kerentanan kanggo ngenali celah keamanan ing jaringan organisasi target, infrastruktur komunikasi, lan sistem pungkasan.
  • Ancaman beda kanggo platform IOT lan sinau babagan carane njaga piranti IoT kanthi aman.

Penonton sing dituju saka Course CEH v10

  • Peretas etis, Administrator Sistem, Administrator Jaringan lan Insinyur, Webmanagers, Auditor, Profesional Keamanan ing umum.

Prasyarat CEH v10 Certification

Calon kudu nduweni kredensial CEH utawa CEH (ANSI) kanggo nampa kapercayan CEH (Praktis).
Calon-calon sukses bisa makili kedaluwarsa kasebut minangka kredensial CEH (ANSI) lan CEH (Praktis).

Course Outline Duration: 5 Days

  • Pambuka kanggo Ethical Hacking
  • Footprinting lan Reconnaissance
  • Mindhai Jaringan
  • Enumerasi
  • Analisis Kerentanan
  • Sistem Hacking
  • Ancaman Malware
  • Sniffing
  • Teknik Sosial
  • Denial-of-Service
  • Pembantaian Sesi
  • Evaluasi IDS, Firewall, lan Honeypots
  • Hacking Web Server
  • Aplikasi Web Hacking
  • SQL Injection
  • Hacking Wireless Networks
  • Hacking Mobile Platforms
  • IoT Hacking
  • Cloud Computing
  • Kriptografi

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Rincian Exam: -

CEH (ANSI)

  • Ujian Title: Certified Ethical Hacker (ANSI)
  • Kode ujian: 312-50 (ECC EXAM), 312-50 (VUE)
  • Jumlah Pitakonan: 125
  • Duration: 4 hours
  • Kasedhiyan: ECCEXAM / VIEW
  • Format uji: Pilihan ganda

CEH (PRAKTIKAL)

  • Ujian Title: Certified Ethical Hacker (Praktis)
  • Jumlah Tantangan Praktis: 20
  • Duration: 6 hours
  • Kasedhiyan: Aspen- iLabs
  • Format Ujian: iLabs cyber range
  • Melebihi Skor: 70%

reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Training CEH v10 ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi CEH v10 ing Gurgaon
  • Institut kanggo CEH v10 ing gurgaon
  • CEH v10 in Gurgaon
  • Sertifikasi CEH v10 ing gurgaon
  • CEH v10 ing Gurgaon
  • Best CEH v10 Training Online
  • Training CEH v10