KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

kursus pelatihan & sertifikasi

Certified Ethical Hacker ( CEH v9 ) Training & Certification Course

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Certified Ethical Hacker Training (CEH v9 Certification)

Pelatihan Hacker Certified Etika EC-Council sertifikat profesional keamanan minangka Hacker Etis lan Penetrasi Tester. Latihan CEH ngluwihi kemampuan kanggo njaga kelemahane lan kelemahan infrastruktur jaringan lan hacking ilegal.

A Sertifikasi CEH becomes imperative with the increasing security threats to computer networks and web servers and there is a great need to make networks “hacker-proof”. The best way to do this is by understanding the methods employed by hackers to intrude into systems. A Certified Ethical Hacker (CEH v9) wiwit mikir kanthi cara "hacker ilegal"Ora nanging nggunakake Sertifikasi lan alat-alat peretas etika EC-Council kanggo ngetripsi lan nguji jaringan lan sistem komputer kanthi sah. Latihan peretasan etika iki bakal nemplekake siswa dadi lingkungan interaktif, lan bakal ditampilake carane mindai, nyoba, hack lan ngamanake sistem dhewe.

Tujuan Training CEH V9

  • Tembus menyang sistem jaringan nggunakake macem-macem alat kanggo nguji kekuwatan jaringan.
  • Learn how to test, scan, hack and secure networks and systems in this Latihan CEH program.
  • Temokake teoretis jero-jero saka latihan peretas etika sing disertifikasi lan pengalaman praktis sing sugih ing jaringan uji peretas.
  • Sinau pertahanan watesan kanggo mindai lan nyerang jaringan dhewe ing kursus patroli etis iki
  • Sinau macem-macem teknik kayata Intrusion Detection, Social Engineering, Creation Policy, Buffer Overflows, DDoS Attacks, Virus nggawe dll.
  • Ngerti macem-macem serangan kang nyalah gunakke akun lan ancaman marang teknologi komputasi méwah ing kursus patroli etika iki
  • Nemtokake maneka warna solusi kanggo nemokake serangan komputasi awan ing dalan hacking iki
  • Mangertos teknik testing penes ing-ambane kanggo ngenali ancaman ing sistem cloud
  • Jelajahi Jantung kroso CVE-2014-0160, Shellshock CVE-2014-6271 lan Poodle CVE-2014-3566
  • Jelajahi carane hack nggunakake ponsel
  • Mangerteni babagan virus, trojan, lan backdoors sing paling anyar
  • Ngerti kontrol, hukum lan standar keamanan informasi ing latihan patroli etika iki

Penonton kanggo kursus CEH v9

This ethical hacking certification helps in mastering the methodology to be used in ethical hacking scenarios or penetration testing. It is ideal for security professionals, security officers, auditors, site administrators, and IT professionals who are concerned with maintaining the integrity of a network infrastructure.The course also helps cracking the Sertifikasi EC-Council Certified Ethical Hacker ujian 312-50.

Prasyarat kanggo CEH v9 Certification

  • Kawruh dhasar Jaringan
  • Kawruh dhasar babagan komponen server lan jaringan.

Course Outline Duration: 5 Days

  1. Pambuka kanggo Ethical Hacking
  2. Footprinting lan Reconnaissance
  3. Mindhai Jaringan
  4. Enumerasi
  5. Sistem Hacking
  6. Ancaman Malware
  7. Evaluasi IDS, Firewall lan Honeypots
  8. Sniffing
  9. Teknik Sosial
  10. Denial of Service
  11. Pembantaian Sesi
  12. Hacking Web server
  13. Aplikasi Web Hacking
  14. SQL Injection
  15. Hacking Wireless Networks
  16. Hacking Mobile Platforms
  17. Cloud Computing
  18. Kriptografi

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

The Ujian Ethical Hacker Certified 312-50 bisa ditindakake ing dina pungkasan latihan (opsional). Siswa kudu lulus ujian online kanggo nampa sertifikasi CEH.
  • Judul Ujian: Certified Ethical Hacker (ANSI)
  • Kode Exam: 312-50 (ECC EXAM), 312-50 (VUE)
  • Jumlah Pitakonan: 125
  • Duration: Jam 4
  • Format Test: Multiple Choice
  • Pass Score: 70%

reviews