CEPH125 - Arsitektur lan Administrasi Red Hat Ceph

Kursus Latihan Arsitektur dan Administrasi Red Hat Ceph (CEPH125) Training & Certifications

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Arsitektur dan Administrasi Red Hat Ceph

Arsitèktur lan Administrasi Red Hat Ceph (CEPH125) nyedhiyakake pandhuan ing Red Hat Ceph Storage lan instruksi babagan panyimpenan Red Hat Ceph, kalebu Ceph Storage Cluster (RADOS), Ceph Object Gateway (RADOSGW), lan Ceph Block Device (RBD). Course iki uga fokus ing operasi saben dina saka Ceph Storage Cluster, kalebu ngatasi masalah umum lan teknik tuning, integrasi Ceph karo OpenStack Glance lan Cinder nggunakake Red Hat OpenStack Platform, uga ngonfigurasi Ceph karo RADOSGW minangka pengganti kanggo OpenStack Swift liwat integrasi Keystone.

Tujuan CEPH125 Certification

  • Masang Red Hat Ceph Storage
  • Nggawe klien Blok Piranti Ceph
  • Nglebokake obyek Penyimpanan Red Hat Ceph Gateway
  • Troubleshoot Red Hat Ceph Storage
  • Operasi Red Hat Ceph lan tuning
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Glance
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Cinder
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Keystone

Penonton kanggo CEPH125 Training

Kursus iki dimaksudaké kanggo administrator panyimpenan, operator maya, lan pangembang maya sing pengin sinau babagan carane ngatur lan ngatur Red Hat Ceph Storage ing utawa njaba OpenStack Red Hat Lingkungan platform.

Prasyarat kanggo CEPH125

Course Outline 5 Days

Pambuka panyimpenan
Introduce storage.
Pambuka Ceph lan Red Hat Ceph Storage
Ketingal Ceph Storage, Red Hat Ceph Storage, lan sistem Ceph related.
Pengiriman panyebaran Red Hat Ceph
Masang Red Hat Ceph Storage.
Konfigurasi panyimpenan Red Hat Ceph
Nyedhiyakake lan praktek nggarap pools, pools kodhe erasure, ngembangake klaster, lan kaanan utama.
Simpenan panyimpenan liwat RBD
Introduce storage block lan sinau carane nglakokaké storage block liwat RBD.
Penyimpenan obyek liwat RADOSGW
Introduce lan nglakokaké panyimpenan obyek liwat RADOSGW.
Simpen file liwat CephFS
Introduce lan nglakokaké panyimpenan file liwat CephFS.
Konfigurasi CRUSH
Introduce Konfigurasi CRUSH lan gabungke peta CRUSH.
Nganyari cluster peta
Ngenalke Cluster peta nganyari.
Operasi Ceph
Introduce operasi lan pangopènan Ceph.
Tuning Linux server
Introduce tuning server Red Hat Enterprise Linux.
Ceph kinerja tuning
Introduce tuning performance Ceph and conduct test stress, analysis result, and impact parameter parameters.
Ngatasi masalah klien
Ngatasi masalah klien Ceph.
Pambuka OpenStack karo Ceph
Introduce and explain integration of Ceph and OpenStack.
Integrate Ceph with Glance
Nggabungake panyimpenan obyek kanggo gambar kanthi Mirit.
Integrate Ceph with Cinder
Nggabungake panyimpenan blok kanggo mesin virtual (VMs) karo Cinder.
Ganti Swift karo Ceph lan RADOSGW
Introduce lan sinau carane ngganti Swift karo Ceph lan RADOSGW.
Integrate CephFS with Manila
Sinau kanggo nggabungake CephFS karo Manila.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Arsitektur lan Administrasi pelatihan ing gurgaon
  • CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Arsitektur lan administrasi biaya sertifikat ing Gurgaon
  • Institut kanggo CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Arsitektur lan Administrasi ing gurgaon
  • CEPH125 - Arsitektur lan Administrasi Red Hat Ceph di Gurgaon
  • CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Arsitektur lan Administrasi sertifikasi ing gurgaon
  • CEPH125 - Arsitektur Administrasi lan Administrasi Red Hat Ceph di Gurgaon
  • Best CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Storage lan Administration Online Training
  • CEPH125 - Red Hat Ceph Storage Arsitektur lan Latihan Administrasi
-count batches > 1 -->