KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

CEPH130 - Red Hat Ceph Storage kanggo OpenStack Technologies

Red Hat Ceph Storage kanggo Course Training & Certification OpenStack Technologies (CEPH130)

Course Outline

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Red Hat Ceph Storage for OpenStack Technologies Training

Red Hat Ceph Storage kanggo OpenStack Technologies (CEPH130) nyedhiyakake gambaran arsitektur Red Hat Ceph Storage lan penyebarane. Iki kalebu penyebaran Ceph Storage Cluster (adhedhasar RADOS), Ceph Object Gateway (adhedhasar RADOSGW), lan Ceph Block Device (adhedhasar RADOS Block Device, utawa RBD). Kursus iki uga kalebu integrasi karo Glance and Cinder ing Red Hat Enterprise Linux® OpenStack Platform lan ngonfigurasi Red Hat Ceph Storage minangka pangganti kanggo Swift (integrasi karo Keystone).

dislametaké

  • Masang Red Hat Ceph Storage
  • Nggawe Red Hat Ceph Storage RBD klien
  • Nggawe Red Hat Ceph Storage RADOSGW
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Glance
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Cinder
  • Integrate Red Hat Ceph Storage with Keystone

Pamirsa lan prasyarat

Red Hat Ceph Storage kanggo OpenStack Technologies course is intended for storage administrators, cloud operators, and developers wishing to learn how to deploy and manage Red Hat Ceph Storage within the Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform environment.

Prasyarat

Profesional IT sing wis entuk Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) sertifikasi utawa njaga pengalaman sing setara karo Linux.

Course Outline 2 Days

Pambuka
  • Pambuka sistem panyimpenan, gambaran Ceph, penjelasan desain Ceph, arsitektur, lan komponen.
  • Ringkesan syarat arsitektur, peran komponen RADOS inti, lan Ceph Gateway (RADOSGW).
Panyimpenan panyimpenan Ceph
  • Ngerti Ceph Storage Cluster (RADOS) lan Ceph Snapshots.
  • Sinau carane klone lan cache karo piranti Blok Ceph.
Simpenan obyek
  • Ngerti lan konfigurasi RADOSGW.
Ceph lan OpenStack
  • Ngenali komponen lan versi OpenStack.
Integrate Ceph with Glance
  • Ngerti, nemokake, lan nggabungake Panyimpenan gambar kanthi Ceph RBD.
Integrate Ceph with Cinder
  • Ngerti, nemokake, lan nggabungake Cinder karo Ceph RBD.
Ceph lan RADOSGW ngganti Swift
  • Sinau babagan Keystone lan Swift lan gabung karo RADOSGW.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews