KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

latihan ing gurgaon

Course Outline

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Certified Learning and Development Manager - CLDM Training

Program Manager Certified Learning & Development, Carlton Advanced Management Institute, USA, rampung ing India kanthi hubungane karo Konsultan Bumi Tengah. Ana hubungan signifikan antara latihan efektif dan bimbingan yang disediakan oleh manajer, pengawas, dan pelatih, serta tingkat kepuasan karyawan , prasetya lan motivasi. Pelatihan minangka salah sawijining pangolahan sing dadi sasaran organisasi. Pelatihan umum dipigunakaké lan nduwèni macem-macem konotasi gumantung saka pengalaman lan latar mburi. Manajer pembelajaran organisasi perlu ngerti carane ngenali kebutuhan latihan, ngrancang lan ngatur proses latihan sing paling efisien kanggo memenuhi syarat kasebut. Pangurus L & D dina iki nandhang tantangan sing angel kanggo tuku, nuduhake efektifitas liwat metrik latihan
Workshop iki mbantu sampeyan ngenali kebutuhan latihan sing adhedhasar paradigma pemula lan nyiptakake iklim sing ndhukung pembelajaran efektif.

dislametaké

  • Sing lengkap, informasi dikempalken courseware sak program lan kanggo nggunakake ngarep bali
  • Sinau saka para ahli industri sing nduweni pengalaman gedhe ing area pembelajaran lan pembangunan
  • Jaringan karo profesional liyane sing padha karo latar mburi lan kapentingan
  • Brand yourself as a certified learning and development manager
  • Jaminan "resiko bebas" sing unik
  • Kepuasan sampeyan dijamin

dimaksudaké pirsawan

  • Profesional HR, pengawas garis pelatih lan pelatih, Learning and Development manage

Course Outline Duration: 2 Days

MODUL 1: Kompetensi Dasar-dasar lan Pemetaan Kompetensi

  • Apa kompetensi
  • Model iceberg kompetensi -
  • Apa kompetensi, Klasifikasi kompetensi - fungsional, perilaku, ambang, mbedakake
  • Ngukur Kompetensi nggunakake BARS
  • Nggawe peta kompetensi nggunakake JEA, cara kedadeyan kritis lan liya-liyane
  • Kerangka kompetensi Quan

MODUL 2: Assessment Competency

  • Pengetangan kompetensi liwat tes kemampuan kognitif, instrumen biodata, wawancara terstruktur, tes kawruh pekerjaan, tes diagnostik lan promosi
  • Model Gilbert kanggo diagnosis individu liwat variabel internal lan lingkungan
  • Analisis kebutuhan latihan liwat BARS lan pemetaan kompetensi, Peer Reviews, Self Review, Assessment munggah, saran gelar 360
  • Apa pusat pambiji
  • Jinis-jinis teknik pusat penilaian kalebu tes psychometric, latihan in-tray, peran-peran, latihan ditulis dll.
  • Langkah-langkah nggawe pusat evaluasi kaya nggawe peta kompetensi, ngenali matriks game, nggawe bukti bukti

MODUL 3: Desain Latihan

  • Langkah-langkah desain latihan - nyetel sasaran lan sasaran, milih mode latihan sing bener
  • Ngatur tujuan pembelajaran - afektif, perilaku lan kognitif
  • Apa sing disenengi - Tartamtu, Bisa Diukur, Ditampa, Relevan, Wektu Wektu
  • Taksonomi pelajaran Bloom, nemtokake sasaran, nemtokake mode
  • 8 Aspek utama desain apik - tingkat moderat konten, keseimbangan antara learning ABC dll.
  • Model pembelajaran David Kolb yaiku model - pengalaman konkrit, pengalaman reflektif, konseptualisasi abstrak, eksperimen aktif

MODUL 4: Evaluasi Pelatihan lan ROI

  • Evaluasi pelatihan lan follow-up -Proving, learning, improving, controlling
  • Papat tingkat proses evaluasi latihan Kirkpatrick - reaksi, pembelajaran, prilaku, asil, Tingkat reaksi - evaluasi program
  • Tes konstruksi, Tindakan planning- level 3 assessment, Producing the action plan
  • Menilai ROI latihan & Biaya ngitung ROI - Biaya promosi, biaya administrasi, biaya fakultas, biaya mahasiswa, biaya evaluasi
  • Ukuran langkah kalebu aset total, latihan investasi saben wong, tambah nilai saben karyawan, indeks motivasi

Modul 5: Manajemen Buy In Stage Perceptual

  • Tuku ing model liwat metrik kaya Human Readiness Index Index, RATER Model

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Proses sertifikasi 40: Workshop 16 Hr diikuti karya proyèk dipandu saka 24 Hr

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Manager Certified Learning and Development - CLDM training in gurgaon
  • Manager Certified Learning and Development - CLDM sertifikat biaya ing Gurgaon
  • Institute for Certified Learning and Development Manager - CLDM in gurgaon
  • Manager Certified Learning and Development - CLDM in Gurgaon
  • Certified Learning and Development Manager - CLDM sertifikasi ing gurgaon
  • Manager Certified Learning and Development - CLDM ing Gurgaon
  • Best Certified Learning and Development Manager - CLDM Training Online
  • Certified Learning and Development Manager - CLDM training