KoleksiPelatihan Kelas
wektu180 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Certified Network & Firewall Specialist _ CNFS Training

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Certified Network & Firewall Specialist - CNFS Training

The Certified Network & Firewall Specialist - Kursus CNFS kasusun saka sawetara latihan lan trek sertifikasi sing peta kanggo peran proyek industri. Kursus iki nyedhiyakake teknologi paling anyar lan ketrampilan proyek sing nggawe sampeyan inovator ing teknologi Keamanan. Kuliah iki menehi kawruh khusus babagan Nggawe, ngonfigurasi, Ngatur & Ngatasi masalah perusahaan firewall, Sistem Intrusion Detection, Sistem pencegahan intrusi, Group Firewall & Load balancers, gatewaybased anti-virus, anti-spam, SSL VPN lan web konten penyaringan, bebarengan karo kontrol aplikasi lan pilihan konfigurasi fleksibel saka vendor utama ing industri kayata cisco, Juniper, Checkpoint, Fortinet, paloalto, F5, Bluecaot, Riverbed, wireshark & ​​uga bakal kanthi tliti kanthi teknik hacking & metodologi hacker lan pendekatan pangurus keamanan kanggo mbela jaringan marang ancaman cyber. Kursus iki dirancang dening ahli industri kanthi ngenali skills sing dibutuhake dening pasar tenaga kerja saiki. Kursus multinasional sing ditambahake ing dalan iki amarga akeh prasarana perusahaan minangka hibrida saka pirang-pirang vendor.

Prasyarat

  • Kawruh Kuat saka TCP / IP
  • Kabar Apik Windows Active Directory
  • Kawruh swara ing Cisco Routing & Switching
  • Basic Understanding of Protocols kayata FTP, HTTP, SMTP, DNS, DHCP

Course Outline Duration: 180 Days

  • Modul-1: ASA Firewall administrasi
  • Modul-2: Administration Checkpoint
  • Modul-3: Ahli Checkpoint
  • Modul-4: Administration Fortigate
  • Modul-5: Ahli Fakultas
  • Modul-6: Juniper JNCIA
  • Modul-7: Juniper JNCIS
  • Modul-8: Paloalto Network Essentials
  • Modul-9: Administrasi F5 LTM
  • Modul-10: Administrasi Bluecoat
  • Modul-11: Riverbed 200 Essentials
  • Modul-12: Analisis Packet wireshark

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews