Administrator Keamanan Certified Check Point R80

Check Point Certified Security Administrator R80 Training Course & Certification

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Priksa Administrator Keamanan Certified Check Point R80 Training Course

Check Point Security Administration R80 nyedhiyakake pemahaman konsep dasar lan skills sing perlu kanggo ngatur Check Point Security Gateway lan Piranti Lunak Manajemen. Sajrone wae, sampeyan bakal ngatur Kebijakan Keamanan lan sinau babagan ngatur lan ngawasi jaringan aman, nganyarke lan konfigurasi Gateway Keamanan lan ngleksanakake jaringan pribadi virtual.

Prasyarat kanggo Pemeriksa Keamanan Certified R80 Check Point

Wong sing nekani Course iki kudu duwe kawruh umum TCP / IP, lan kawruh babagan Windows, UNIX, teknologi jaringan lan internet.

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul 1: Panuntun Priksa Titik Arsitektur
  • Modul 2: Manajemen Kebijakan Keamanan
  • Modul 3: Priksa Solusi Keamanan Point
  • Modul 4: Visibilitas Lalu Lintas
  • Modul 5: Konsep Dasar VPN
  • Modul 6: Ngatur Akses Akses
  • Modul 7: Nggarap Cluster XL
  • Modul 8: Pelaksana Tugas Administrator
  • Modul 9: Laporan SmartEvent

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews