KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Check Point Certified Security Expert (CCSE)

CCSE - Kursus Latihan & Sertifikasi Spesialis Keamanan Certified Check Point

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

CCSE - Kursus Latihan Pakar Certified Security Check Point

Periksa Teknik Keamanan Point iku sawijining dina 3-majeng majeng sing mulang cara mbangun, ngowahi, masang lan ngatasi masalah sistem Check Point Security ing OS Gaia. Kita bakal sinau firewall proses lan njupuk cedhak ing pangguna lan kernel processing lan Inspeksi Negara. Lab kalebu configuring gateways keamanan, ngleksanakake VPN, lan nindakake tugas ngatasi masalah canggih ing firewall.

Prasyarat kanggo Certified Security Expert Certified Check Point (CCSE)

Kuat Pengetahuan saka CCSA

Course Outline Duration: 3 Days

  • Advance Firewall
  • Administrasi Line Command
  • advance VPN
  • Fitur UTM
  • Fitur UTM Advance
  • IDS / IPS
  • QOS
  • CLUSTERING
  • Reporting

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews