KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Kursus Latihan Koki & Sertifikasi

Kursus Latihan Koki & Sertifikasi

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Latihan Koki Fundamental

Chef Fundamentals yaiku latihan instruktur sing diajarke kanthi lengkap babagan arsitektur dhasar Chef Devops lan alat sing cocog. Chef-Fundamentals This is an excerpt from the article Chef-Fundamentals from the Wikipedia article "Chef-Fundamentals". This is an excerpt from the article Chef-Fundamentals from the Wikipedia free encyclopedia. Sampeyan bakal sinau Chef kanthi nggunakake. Ing pungkasan kelas, siswa bakal duwe gudang kode sing bisa digunakake & diowahi kanggo ngatasi masalah bisnis nyata.

Prasyarat kanggo Pelatih Kokain-Fundamentals

  • Pamroyekan Jaringan lan Sistem ing jendhela utawa LINUX, Konsep dhasar basis dhasar lan OOPS bakal dadi kauntungan kanggo program iki.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Tantangan ngelola infrastruktur TI
    • Apa Manajemen Konfigurasi?
    • Kenapa Sampeyan Mbutuhake Alat Manajemen Konfigurasi kanggo Automate IT
    • Apa koki?
    • Kok Kok bisa dadi Alat Apik kanggo Perusahaan Sampeyan
    • Ngendi Arep Lunga saka kene?
  2. Chef Development Tools
    • Instal lan Konfigurasi Chef Development Toolson Windows
    • Instal lan Konfigurasi Chef Development Toolson Linux
  3. Fundamental Ruby
    • Ringkesan Ruby
    • Sintaks Ruby lan Conto
  4. Dasar utama koki
    • Chef Syntax and Examples
    • Nggarap Pisau
    • Resep Masakan Jepang
    • Chef and Its Terminology
    • kawicaksanan
    • Metadata
    • Resep
    • Resources
    • cithakan
    • Definisi
    • Resep
    • Resep nulis
    • Dependensi Cookbook
    • Ngontrol Impotency
    • Notifikasi
    • Variabel Cithakan
  5. Cookbooks
    • Nggunakake Cookbooks
    • Windows - IIS, MSI, Exe, file Zip, Tomcat,
    • Linux - RPM, Skrip Shell, Yum Repos,
    • Umum - SVN, Vagrant, Test Kitchen
    • Ngenalke Vagrant & Virtualbox
    • Ngenalke GIT
    • Spinning up Virtual Machine pisanan sampeyan
    • Ngenalke OpsCode
  6. Ngembangake buku masak
    • Ngembangake Cookbook Panjenengan Pisanan
    • Tulis resep
    • Nggawe Gambar Indeks
    • Ngganti Metadata
    • Ngunggah Buku Masak
    • Running the Cookbook
    • Tambah Atribut
    • Nambah Resource menyang Resep Default
    • Nambahake Gambar Template
    • Ngunggah lan Running ing Buku masak
    • Nggunakake Lingkungan
  7. Ngolah infrastruktur sampeyan
    • Tumindak
    • Ngleksanakake peran
    • Nentokake resep sing perlu
    • Nglamar resep-resep kanggo peran
    • Pemetaan peran kanggo node
    • Lingkungan
    • Ngatur data konfigurasi
  8. Kacepetan Resep
  9. Manajemen Dependensi Resep.
  10. Berkshelf
  11. Data Bags
  12. Golet Panelusuran
  13. Push Jobs
  14. Gesang garing
  15. Informasi babagan:
    • Chef-Solo
    • Chef-zero
  16. Ngatasi masalah lan debugging
    • Ngatasi masalah lan debugging
    • Run Chef Debugging Client
    • Resep Debugging Nggunakake Log
    • Debugging Recipes Using Chef Shell
    • Ngatasi masalah Klien Chef

Praktik nulis / nggunakake resep liyane.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews