KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

CISSP

CISSP Training - Certified Information System Security Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

CISSP Training Course & Certification

Mangkono, sampeyan bakal ngenali lan nguatake subyek keamanan utama saka wolung domain (ISC) 2 CISSP CBK.

  • Analisis komponen saka Domain Keamanan lan Risk Management.
  • Analisis komponen domain Asset Security.
  • Analisis komponen saka domain Engineering Security.
  • Analisis komponen domain Komunikasi lan Jaringan Keamanan.
  • Analisis komponen domain Identity lan Access Management.
  • Menganalisa komponen saka Assessment Keamanan lan Domain pangujian.
  • Analisis komponen saka Domain Operasi Keamanan.
  • Analisis komponen Pengembangan Perangkat Lunak Keamanan domain.

Penonton sing dituduhake CISSP Training

Kursus iki ditrapake kanggo para praktisi, auditor, konsultan, peneliti, utawa instruktur sing gegandhengan karo keamanan IT, kalebu analis jaringan lan insinyur, insinyur, administrator jaringan, spesialis keamanan informasi, lan profesional manajemen risiko, sing ngupayakake CISSP latihan lan sertifikasi kanggo entuk kredibilitas lan mobilitas kanggo maju ing karir keamanan komputer saiki utawa kanggo pindhah menyang karir sing gegandhengan. Liwat studi kabeh wolung CISSP Umum Badan Pengetahuan (CBK) domain, siswa bakal ngesyahke kawruh kanthi pas karo syarat persiapan sing dibutuhake kanggo nduweni kanggo njagong kanggo Ujian sertifikasi CISSP. Tambahan Sertifikasi CISSP syarat kalebu minimal limang taun pengalaman kerja profesional langsung ing loro utawa luwih kothak sing gegandhèngan karo wolung domain keamanan CBK, utawa gelar sarjana lan pengalaman papat taun.

Prasyarat kanggo Course Certification CISSP

Dhuwur banget wis disaranake yen murid duwe sertifikasi ing Network + utawa Keamanan +, utawa nduweni pengalaman profesional sing padha sasuwene CISSP latihan. Sampeyan bakal duwe manfaat yen siswa duwe siji utawa luwih saka sertifikasi utawa related-related teknologi utawa sing gegandhengan karo pengalaman industri: CyberSec First Responder (CFR), MCSE, CCNP, RHCE, LCE, SSCP®, GIAC, CISA ™, utawa CISM®.

Course Outline Duration: 5 Days

1 Information Security and Risk Management

  • Manajemen Keamanan Informasi
  • Latihan lan Pendidikan Kesadaran Keamanan
  • Risk Management
  • Etika

2 Access Control

  • Definisi lan Konsep Utama
  • Klasifikasi Informasi
  • Kategori lan Jenis Kontrol Akses
  • Ancaman Akses Akses
  • Akses menyang Sistem / Data
  • Teknologi Akses Kontrol
  • Mekanisme Jaminan

3 Cryptography

  • Konsep lan Definisi Utama
  • Sajarah
  • Sistem Enkripsi
  • Algoritma simetris dan asimetris
  • Kontrol Integritas Pesen
  • Digital Signatures
  • Manajemen Sistem Cryptographic
  • Ancaman lan Serangan

4 Physical Security

  • Definisi lan Konsep Utama
  • Lokasi Situs
  • Layered Defense Model
  • Sistem Dhukungan Infrastruktur
  • Perlengkapan Perlengkapan

5 Security Architecture and Design

  • Komponen lan Prinsip
  • Teknik Keamanan Sistem
  • hardware
  • Software
  • Model Kaamanan lan Teori Arsitektur
  • Metode Evaluasi Kaamanan lan Kriteria

6 Business Continuity Planning and Disaster Recovery Planning

  • Pembangunan Lingkungan Proyek lan Perencanaan
  • Analisis Impact Bisnis
  • Assessment darurat
  • Strategi Kontinuitas lan Pemulihan
  • Desain lan Pengembangan Rencana
  • Lampahipun
  • Restorasi
  • Manajemen Rencana

7 Telecommunications and Network Security

  • Konsep lan Definisi Utama
  • Jaringan
  • Protokol
  • Akses Remote
  • Components Network
  • telephony

8 Application Security

  • Sistem Keamanan Lifecycle
  • Lingkungan Aplikasi lan Kontrol Keamanan
  • Programming Languages ​​and Tools
  • Database lan Data Warehouses
  • Aplikasi Ancaman Sistem lan Kerentanan
  • Aplikasi Kontrol Keamanan

9 Operations Security

  • Perlindungan Sumber Daya
  • Ngganti Manajemen Kontrol
  • Kontrol Keamanan fisik
  • Kontrol Entitas Keistimewaan

10 Legal, Regulations, Compliance and Investigation

  • Major Legal Systems
  • Konsep Hukum
  • Regulasi Masalah
  • Investigasi
  • Komputer Forensics

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

  • Jumlah Pitakonan: Pitakonan 250
  • Duration: Nganti jam 6
  • Format Test: Multiple Choice
  • Pass Score: 70%
  • Pusat Pengujian: Pearson VUE Testing Center

reviews