KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

CL110

Training Latihan & Sertifikasi Red Hat OpenStack Administration I (CL110)

Course Outline

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Red Hat OpenStack Administration I Course

Red Hat OpenStack Administration I (CL110) mesthine bakal ngajar siswa nginstal konsep-konsep, ngonfigurasi, nggunakake, lan netepake Red Hat OpenStack Platform. Iki mesthine kalebu layanan inti: identitas (Keystone), panyimpenan blok (Cinder), gambar (Mancanegara), jaringan (Neutron), komputasi lan controller (Nova), lan dashboard (Horizon).

Konten isi Latihan CL110 isi ringkesan

  • Bukak conto nggunakake Dashboard Horizon
  • Ngatur proyek, kuota, lan pangguna
  • Ngatur jaringan, subnet, router, lan alamat IP ngambang nggunakake Dashboard Horizon
  • Atur layanan identitas Keystone kanthi nggunakake antarmuka baris perintah sing disatukan
  • Ngatur panggunaan nggunakake antarmuka baris perintah sing disatukan
  • Deploy Red Hat OpenStack Platform nggunakake PackStack

Khalayak Sastranegara kanggo Certification CL110

Administrator sistem Linux lan administrator maya kasengsem, utawa tanggung jawab kanggo, ndhelikake awan pribadi.

Prasyarat kanggo Course CL110

Red Hat Certified System Administrator (RHCSA®) ing Red Hat Enterprise Linux® sertifikat utawa pengalaman sampeyan padha karo

Course Outline 4 Days

Kursus introduksi
Introduce and review course.
Bukak conto
Bukak conto lan njlèntrèhaké arsitèktur OpenStack lan gunakaké kasus.
Ngatur wong lan sumber daya
Ngatur proyek, pangguna, peran, lan kuota.
Jelasake komputasi awan
Nerangake owah-owahan ing teknologi lan proses kanggo maya komputerisasi
Ngatur jaringan Linux
Ngatur jaringan Linux lan kreteg.
Nyiapake lan masang conto internal
Ngatur gambar, rasa, lan jaringan pribadi minangka persiapan kanggo ngetokake conto internal lan miwiti lan verifikasi umpamane internal.
Ngatur panyimpenan blok
Ngatur panyimpenan blokir ephemeral lan terus-terusan.
Ngatur panyimpenan objek
Ngatur panyimpenan objek.
Nyiapake lan masang conto sing eksternal
Ngatur jaringan eksternal lan keamanan sajrone persiapan njelajah eksternal lan miwiti lan verifikasi instance eksternal.
Nggawe conto
Ngatur instance karo cloud-init.
Deploying tumpukan sing bisa diukur
Nganggo tumpukan lan ngatur autoscaling.
Instal OpenStack
Instal bukti OpenStack konsep nggunakake Packstack.
Laporan lengkap Red Hat OpenStack Administration I
Tugas-tugas review ing Administration OpenStack Red Hat mesthi.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kursus ujian utawa Latihan sing disaranake

Red Hat OpenStack Administration II (CL210)

Red Hat OpenStack Administration II (CL210) mulang administratif sistem carane ngleksanakake lingkungan awan-komputasi nganggo Red Hat OpenStack Platform, kalebu instalasi, konfigurasi, lan pangopènan.

Red Hat OpenStack Administration II karo ujian (CL211)

Red Hat OpenStack Administration II karo ujian (CL211) ngajar pangurus sistem carane ngleksanakake lingkungan awan-komputasi nganggo Platform Red Hat OpenStack, kalebu instalasi, konfigurasi, lan pangopènan lan mbuktikake kemampuan, kawruh lan kabisan sing dibutuhake kanggo nggawe, ngatur, lan ngatur awan pribadi nggunakake Red Hat OpenStack Platform karo Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210)

Benerake kemampuan, kawruh lan kabisan sing dibutuhake kanggo nggawe, ngatur, lan ngatur awan pribadi nggunakake Platform Red Hat OpenStack karo Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210).


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration Aku latihan ing gurgaon
  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration Biaya sertifikat Red Hat ing Gurgaon
  • Institute for CL110 - Red Hat OpenStack Administration I ing gurgaon
  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration I ing Gurgaon
  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration I sertifikasi ing gurgaon
  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration I mesthi ing Gurgaon
  • Best CL110 - Red Hat OpenStack Administration I Training Online
  • CL110 - Red Hat OpenStack Administration I training