KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

CL210 - Red Hat OpenStack Administration II

Red Hat OpenStack Administration II - CL210 Training Course & Certification

Course Outline

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Red Hat OpenStack Administration IICourse

Red Hat OpenStack Administration II (CL210) wis miwiti transisi saka administrasi OpenStack nggunakake Horizon kanggo nggunakake antarmuka baris perintah CLI terpadu.
Course iki kalebu: Konfigurasi Red Hat OpenStack Platform nggunakake OpenStack Direktur, ngatur pangguna, rasa, proyek, peran, gambar, jaringan & panyimpenan, otomatisasi (skala-bali & ukuran-metu) & mbangun gambar sing disesuaikan.

dislametaké

  • Bukak instansi
  • Ngatur layanan OpenStack inti (Red Hat) kanthi nggunakake antarmuka CL (command-line) sing unified
  • Migrasi conto antarane simpul-simpul basis
  • Damel gambar JEOS sing disesuaikan
  • Aplikasi skala-lan & mundur kanthi otomatis

Khalayak Sastranegara kanggo Certification CL210

Red Hat OpenStack Administration IIKursus iki dirancang kanggo administrator sistem Linux, administrator cloud, lan operator cloud.

Prasyarat kanggoLatihan CL210

Course Outline 4 Days

Kursus introduksi
Introduce and review course.
Ngatur panyebaran OpenStack perusahaan
Ngatur undercloud, overcloud, lan layanan sing gegandhengan.
Ngatur komunikasi OpenStack internal
Ngatur layanan identitas Keystone lan layanan olahpesen antrian pesen antarmuka (AMQP).
Mbangun lan ngatur gambar
Mbangun lan ngatur gambar.
Ngatur panyimpenan
Atur panyimpenan Ceph lan Swift kanggo OpenStack.
Ngatur sumber daya komputasi sing resiken
Nambah simpul, ngatur panyimpenan bebarengan, lan nindakake migration instance langsung.
Ngatur lan troubleshoot
Ngatur lan troubleshoot infrastruktur jaringan virtual.
Ngatur sumber daya komputasi sing resiken
Nambah simpul, ngatur panyimpenan bebarengan, lan nindakake migration instance langsung.
Isi masalah OpenStack
Meyimin lan troubleshoot masalah lan layanan OpenStack.
Monitor metrik maya kanggo autoscaling
Monitor lan nganalisa metrik méga sing digunakake ing autoscaling orkestrasi.
Konferensi Orchestrate
Nganggo tumpukan panas kanthi otomatis.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Dianjungi ujian utawa mesthine

Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210)
  • Nduduhake kemampuan kanggo mbangun lan ngatur awan pribadi nggunakake Red Hat OpenStack Platform.
Red Hat OpenStack Administration III (CL310)
  • Sinau masang, ngatur, lan konfigurasi panyimpenan Red Hat Ceph® lan Platform OpenStack Red Hat.
Red Hat OpenStack Administration III karo ujian (CL311)
  • Sinau masang, ngatur, lan ngatur Red Hat Ceph Storage lan Red Hat OpenStack Platform lan nduduhake kemampuan lan pengetahuan sampeyan dadi Red Hat Certified Engineer ing Red Hat OpenStack.
 

reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • CL210 - Latihan OpenStack Administration II Red Hat ing gurgaon
  • CL210 - biaya sertifikasi Open Hat OpenStack II ing Gurgaon
  • Institut CL210 - Red Hat OpenStack Administration II ing gurgaon
  • CL210 - Red Hat OpenStack Administration II ing Gurgaon
  • CL210 - Red Hat OpenStack Administration II sertifikat ing gurgaon
  • CL210 - Kursus Administrasi OpenStack Red Hat ing Gurgaon
  • Best CL210 - Red Hat OpenStack Administration II Training Online
  • CL210 - latihan pelatihan OpenStack Administration II Red Hat