KoleksiPelatihan Kelas
register

Monitoring Cloud & Datacenter Microsoft Center karo Pusat Operasi Manager (M10964)

** Redeem Your Microsoft Vouchers (SATV) for M10964 XCHARX Cloud & Datacenter Monitoring with System Center Operations Manager training course & certification**

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M10964 XCHARX Cloud & Datacenter Monitoring with System Center Operations Manager Training

Mesthi wae, sampeyan bakal nemokake cara ngatur lan ngatur Manajer Operasi System Center 2012 R2. Sampeyan bakal mangerteni carane Operasi Manager bisa digunakake kanggo ngatasi akeh masalah umum sing muncul ing awan utawa pusat data, kayata nyegah tingkat layanan sing dikarepake lan aplikasi line-of-bisnis kritis sing kasedhiya lan tampil ing tingkat paling optimal.

dislametaké

  • Rencana penyebaran Sistem Operasi 2012 R2 Manager
  • Syarat hardware lan software
  • Rencana migrasi lan cara nganyari kanggo Sistem Operasi Manager 2012 R2
  • Ngatur console operasi karo peran pangguna
  • Ngleksanani metode panyedhiya agen karo Manager Operasi System Center 2012 R2
  • Ngleksanakke konsep manajemen paket lan elemen kalebu manajemen paket template
  • Ngatur kabar, laporan, lan pangreksan tingkat layanan ing System Center 2012 R2 Operations Manager
  • Ngatur integrasi antar Sistem Pusat 2012 R2 Operasi Manager lan komponen Sistem 2012 R2 liyane
  • Ngatasi masalah Manajemen Group Manajemen Operasi
  • Nindakake pemulihan bencana ing System Center 2012 R2 Operations Manager

dimaksudaké pirsawan

  • Profesional IT sing looking for skills sing dibutuhake kanggo ngleksanakake sistem pemantauan layanan ing lingkungan perusahaan
  • Profesional IT sing pengin sinau carane komunikasi informasi bisnis sing relevan babagan status operasional lingkungan IT

Prasyarat

  • Paling ora setahun pengalaman ing desain lan implementasi Sistem Operasi 2007 R2 utawa Sistem Pusat 2012 Operations Manager kepengin
  • Kawruh babagan Windows Server 2008 R2 lan Windows Server 2012 R2
  • Kawruh makarya babagan SQL Server 2008 R2 lan SQL Server 2012

Course Outline Duration: 5 Days

1. Gambaran Umum lan Arsitektur Pusat Operasi 2012 R2 Operasi

  • Ringkesan Operasi Manager
  • Ringkesan Fitur Utama ing Operasi Manager
  • Gambaran Umum Komponen inti lan Topologi
  • Ngatasi Masalah Cloud lan Datacenter kanthi Nggunakake Operasi Manager
  • Pusat Sistem Perencanaan lan Sizing 2012 R2 Operations Manager

2. Nggunakake Pusat Sistem Anyar 2012 R2 Group Manajemen Operasi Manager

  • Ringkesan Pertimbangan Keamanan
  • Merancang Manajemen Group
  • Nginstal Sistem Pusat 2012 R2 Operations Manager
  • Konfigurasi Pengaturan Default Operasi Manager
  • Nggunakake Agen Manager Operasi
  • Configuring Exception Exception Monitoring (AEM)
  • Konfigurasi Pengumpulan Koleksi Koleksi

3. Ngatur Operasi Manager

  • Ringkesan Migration and Upgrade Planning
  • Nganyarke menyang Manager Sistem 2012 R2 Operasi
  • Pindah menyang System Center 2012 R2 Operasi Manager

4. Configuring Fabric and Monitoring Aplikasi

  • Pambuka Manajemen Paket
  • Konfigurasi ngawasi Piranti Jaringan
  • Konfigurasi ngawasi kain
  • Configuring Monitoring Aplikasi

5. Aplikasi Kinerja Monitoring

  • Aplikasi Kinerja Monitoring
  • Nggunakake IntelliTrace
  • Integrasi Yayasan Team Team

6. Nganti pungkasan kanggo ngawasi layanan

  • Manajemen Paket Templat
  • Didistribusikan Aplikasi Model
  • Monitor Layanan Global
  • Visio Dashboards wektu nyata

7. Scorecards, Dashboards and Reporting

  • Konfigurasi lan Ngatur Reporting ing Operasi Manager
  • Configuring Service Level Tracking
  • Konfigurasi manajer Operasi SharePoint WebPart
  • Konfigurasi Dashboard lan Widget
  • Nggawe Custom Dashboards

8. Configuring and Customizing the Console

  • Keamanan, Skoping lan Pangguna Anggota
  • Nggawe Pemeriksaan Khusus lan Resolusi Lansiran Negara
  • Konfigurasi Langganan Notifikasi
  • Nggawe Tugas Diagnostik lan Pemulihan

9. Management Pack Pengarang

  • Manajemen Paket Ngarang Konsep
  • Ngatur Manajemen Pack kanthi nggunakake Operasi Console
  • Ngatur Manajemen Paket nganggo Visual Studio Authoring Extensions

10. Nggabungake Manager Operasi karo Komponen Pusat Sistem Liyane

  • Integrasi Layanan Layanan
  • Integrasi Pemeliharaan Data
  • Integrasi Orchestrator

11. Ngatasi masalah, Ndandani lan Recovery Bencana

  • Ngatasi masalah Komponen inti Manager Operasi
  • Tuning Management Packs
  • Konfigurasi SQL AlwaysOn kanggo Operasi Manager
  • Konfigurasi Data Penyimpanan ing Operasi Manager
  • Disaster Recovery in Operations Manager

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews