KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Kursus Latihan & Sertifikasi Yayasan Cobit

Kursus Latihan & Sertifikasi Yayasan Cobit

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Cobit Foundation

Iki Cobit Foundation mesthi telung dina, kursus PEOPLECERT, sing katon ing driver kanggo COBIT versi paling anyar iki. Lima prinsip dhasar ing ngendi COBIT 5 diadegaké lan mandhiri kanggo governance lan ngatur perusahaan IT sing ndhukung integrasi antarane tujuan, sasaran, kontrol lan proses bisnis lan IT. Kursus iki kalebu introduksi COBIT implementasi 5 lan konsep sing ana hubungane karo Model Assessment Process.

Yayasan Cobit Foundation iki kalebu kuliah, diskusi kelompok, tugas, kertas ujian sampel lan pedoman liyane kanggo nyiapake pidato kanggo PEOPLECERT-mercaya ujian. Kegiatan kursus Cobit Foundation dikuatake liwat rekaman trek implementasine sing bisa dibuktikake. Isi kursus adhedhasar COBIT 5, kalebu kerangka kerja lan dokumentasi dhukungan liyane.

Tujuan Training Cobit Foundation

Ing kesimpulan para pandhita bakal ngerti:

  • Pembalap utama kanggo pangembangan Kerangka
  • Keuntungan bisnis nggunakake COBIT® 5
  • Arsitektur Produk COBIT® 5.
  • Masalah manajemen TI lan tantangan sing ndadekake perusahaan.
  • Prinsip-prinsip utama 5 COBIT® 5 kanggo tata kelola lan manajemen Enterprise IT
  • Carane COBIT® 5 mbisakake IT supaya diatur lan diatur kanthi cara sakabehe kanggo kabeh perusahaan.
  • Konsep kunci ing Penilaian Kapabilitas Proses lan atribut kunci COBIT® 5 PAM (Model Assessment Model)
  • carane COBIT® 5 Proses lan Referensi Model Referensi (PRM) bantuan nuntun nggawe Prinsip 5 lan 7 Governance and Management Enablers.

Sertifikat COBIT ® 5 iku kanggo ngonfirmasi yen calon nduweni pengetahuan lan pangerten sing cukup saka panuntun COBIT® 5 kanggo:

  • Bisa ngerti perusahaan Governance and Management Enterprise IT
  • Nggawe kesadharan karo eksekutif bisnis lan Manajemen IT senior
  • Assess state current IT Enterprise karo tujuan scoping aspek COBIT® 5, kang bakal cocok kanggo ngleksanakake.

Penyajian sing dituju kanggo Cobit Foundation Course

COBIT® 5 ditujokake kanggo organisasi kabeh ukuran lan kabeh sektor. Iku becik kanggo para profesional sing nduweni jaminan, keamanan, risiko, privasi / kepatuhan lan pemimpin bisnis lan para pemangku kepentingan sing terlibat utawa kena pengaruh panguwasa lan manajemen informasi lan sistem IT, kayata:

  • Manajer IT
  • IT Quality Professionals
  • IT Auditor
  • Konsultan IT
  • Pengembang IT
  • Manajemen Operasional IT
  • Manajemen Kepemimpinan IT
  • Managers in IT Service nyediakake perusahaan

Prasyarat kanggo Sertifikasi Cobit Foundation

Ora ana prasyarat resmi. Nanging, disaranake sampeyan duwe pengalaman ing domain governance IT.

Course Outline Duration: 3 Days

1. Ringkesan & Fitur Utama COBIT 5
  • Kasus bisnis kanggo COBIT 5
  • Benten tombol antarane COBIT 4.1 lan COBIT 5
2. COBIT 5 Principles
  • Keperluan Stakeholder Meeting
  • Nutup End Panggonan Enterprise kanggo Ngakhiri
  • Nglamar Rancangan Terpadu Tunggal
  • Ngaktifake pendekatan Holistic
  • Pamisahan Pamisahan Saka Manajemen
3.The COBIT 5 Enablers
  • Prinsip, Kabijakan, lan Rangka
  • Pangolahan
  • Struktur Organisasi
  • Budaya, Etika lan Prilaku
  • informasi
  • Layanan, Infrastruktur, lan Aplikasi
  • Wong, Skills, lan Kompetensi
4.Introduction kanggo COBIT 5
  • Lampahipun
  • Apa Driver?
  • Endi kita saiki?
  • Ngendi kita arep dadi?
  • Apa perlu rampung?
  • Kepiye carane kita entuk ana?
  • Apa kita teka ana kene?
  • Kepiye cara supaya momentum terus maju?
Model Kapabilitas 5.Process
  • Unsur penting saka model
  • Bedane model COBIT 4.1 Maturity lan COBIT 5 Model Capability Process
  • Performing assessment capability
6.Representative Case Study

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews