KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register
Kursus Latihan & Sertifikasi Yayasan Cobit

Kursus Latihan & Sertifikasi Yayasan Cobit

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Cobit Foundation

This Cobit Foundation course is a three day, PEOPLECERT-accredited course, which looks at the drivers for this latest version of COBIT. The five basic principles on which COBIT 5 is founded and the enablers for governance and management of enterprise IT which support the integration between the goals, objectives, controls and processes of the business and IT. The course includes an introduction to COBIT 5 implementation and the concepts relating to the Process Assessment Model.

This Cobit Foundation course comprises lectures, group discussion, assignments, a sample examination paper and other guidance to prepare attendees for the PEOPLECERT-mercaya ujian. Kegiatan kursus Cobit Foundation dikuatake liwat rekaman trek implementasine sing bisa dibuktikake. Isi kursus adhedhasar COBIT 5, kalebu kerangka kerja lan dokumentasi dhukungan liyane.

Tujuan Training Cobit Foundation

Ing kesimpulan para pandhita bakal ngerti:

  • Pembalap utama kanggo pangembangan Kerangka
  • Keuntungan bisnis nggunakake COBIT® 5
  • Arsitektur Produk COBIT® 5.
  • Masalah manajemen TI lan tantangan sing ndadekake perusahaan.
  • Prinsip-prinsip utama 5 COBIT® 5 kanggo tata kelola lan manajemen Enterprise IT
  • Carane COBIT® 5 mbisakake IT supaya diatur lan diatur kanthi cara sakabehe kanggo kabeh perusahaan.
  • Konsep kunci ing Penilaian Kapabilitas Proses lan atribut kunci COBIT® 5 PAM (Model Assessment Model)
  • carane COBIT® 5 Proses lan Referensi Model Referensi (PRM) bantuan nuntun nggawe Prinsip 5 lan 7 Governance and Management Enablers.

The COBIT® 5 Foundation certificate is to confirm that a candidate has sufficient knowledge and understanding of the COBIT® 5 guidance to:

  • Bisa ngerti perusahaan Governance and Management Enterprise IT
  • Nggawe kesadharan karo eksekutif bisnis lan Manajemen IT senior
  • Assess state current IT Enterprise karo tujuan scoping aspek COBIT® 5, kang bakal cocok kanggo ngleksanakake.

Intended Audience for Cobit Foundation Course

COBIT® 5 is aimed at organizations of all sizes and all sectors. It is ideal for professionals involved in assurance, security, risk, privacy/compliance and business leaders and stakeholders involved in or affected by governance and management of information and IT systems, such as:

  • Manajer IT
  • IT Quality Professionals
  • IT Auditor
  • Konsultan IT
  • Pengembang IT
  • Manajemen Operasional IT
  • Manajemen Kepemimpinan IT
  • Managers in IT Service nyediakake perusahaan

Prerequisites for Cobit Foundation Certification

Ora ana prasyarat resmi. Nanging, disaranake sampeyan duwe pengalaman ing domain governance IT.

Course Outline Duration: 3 Days

1. Ringkesan & Fitur Utama COBIT 5
  • Kasus bisnis kanggo COBIT 5
  • Benten tombol antarane COBIT 4.1 lan COBIT 5
2. COBIT 5 Principles
  • Keperluan Stakeholder Meeting
  • Nutup End Panggonan Enterprise kanggo Ngakhiri
  • Nglamar Rancangan Terpadu Tunggal
  • Ngaktifake pendekatan Holistic
  • Pamisahan Pamisahan Saka Manajemen
3.The COBIT 5 Enablers
  • Prinsip, Kabijakan, lan Rangka
  • Pangolahan
  • Struktur Organisasi
  • Budaya, Etika lan Prilaku
  • informasi
  • Layanan, Infrastruktur, lan Aplikasi
  • Wong, Skills, lan Kompetensi
4.Introduction kanggo COBIT 5
  • Lampahipun
  • Apa Driver?
  • Endi kita saiki?
  • Ngendi kita arep dadi?
  • Apa perlu rampung?
  • Kepiye carane kita entuk ana?
  • Apa kita teka ana kene?
  • Kepiye cara supaya momentum terus maju?
Model Kapabilitas 5.Process
  • Unsur penting saka model
  • Bedane model COBIT 4.1 Maturity lan COBIT 5 Model Capability Process
  • Performing assessment capability
6.Representative Case Study

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.