KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo 20412 - Configuring Advanced Windows Server 2012 Layanan Training Course & Certification**

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20412 - Configuring Course Pelatihan Layanan Windows Server 2012

Kursus iki minangka bagéan saka telung seri saka telung kursus. Liwat seri iki sampeyan bakal entuk kawruh lan kawruh sing perlu kanggo nerapake inti Windows Server 2012, kalebu infrastruktur Windows Server 2012 R2 ing lingkungan perusahaan sing ana.

Sampeyan bakal sinau tugas konfigurasi lan layanan lanjutan sing dibutuhake kanggo ngleksanakake, ngatur, lan njaga infrastruktur Windows Server 2012. Sampeyan bakal nutupi layanan jaringan canggih, Layanan Domain Layanan Aktif (AD DS), manajemen identitas, manajemen hak, layanan Federasi, balancing load jaringan, penggalian bisnis, kelangsungan bisnis, lan pemulihan bencana. Kursus iki nggabungake material saka Microsoft Learning Product 20412 lan bisa mbantu sampeyan nyiapake kanggo ujian 70-412: Ngonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Services. Ujian 70-412 iku salah siji saka telung ujian sing dibutuhake kanggo sertifikat MCSA: Windows Server 2012.

Tujuan Ngonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Services Training

  • Ngatur lan ngatur iSCSI, BranchCache, lan Resource Manager Resource Server (FSRM)
  • Nglakokaké kontrol akses dinamis
  • Ngleksanakake balancing load jaringan
  • Nglakokake clustering failover karo Hyper-V
  • Ngleksanakake panyedhiya Layanan Domain Dhistribusi sing adoh (AD DS)
  • Ngleksanakake situs DS DS lan replikasi
  • Nglakokake Layanan Sertifikat Direktori Aktif (AD CS)
  • Ngleksanakake Layanan Manajemen Rights Direktori Direktori (AD RMS)
  • Ngleksanakake Layanan Federation Layanan Aktif (AD FS)

Penyajian sing dituju Ngonfigurasi Advanced Windows Server 2012 Services Course

Administrator sistem lan profesional TI looking kanggo ndarbeni skills lan pengetahuan sing perlu kanggo nindakake manajemen maju lan provisioning layanan ing lingkungan Windows Server 2012 utawa Windows Server 2012 R2.

Prasyarat kanggo Configuring Advanced Windows Server 2012 Services Certification

  • Pengalaman nggarap lingkungan Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, utawa lingkungan Windows Server 2012
  • Ngalami pengimplementasian, ngatur, lan konfigurasi infrastruktur Active Directory lan jaringan
  • Kawruh lan pengalaman setara menyang:
    • Instalasi lan Konfigurasi Windows Server 2012 (M20410)
    • Ngatur Windows Server 2012 (M20411)

Course Outline Duration: 5 Days

1. Ngleksanakake Layanan Jaringan Lanjutan

  • Konfigurasi Kerlip Konektivitas Konfigurasi Protokol Dynamic (DHCP)
  • Konfigurasi Keluwesan Domain Jeneng Sistem (DNS) Setelan
  • Ngleksanakke Manajemen Alamat IP

2. Ngleksanakake Layanan Gambar Majeng

  • Konfigurasi Internet Sistem Komputer Interface Komputer (iSCSI)
  • Konfigurasi Cache Cabang
  • Ngoptimalake Panggunaan Panyimpenan

3. Ngleksanakake Dynamic Access Control (DAC)

  • Ngleksanakke DAC Komponen
  • Ngleksanakke DAC kanggo Kontrol Akses
  • Ngleksanakake Akses Bantuan Ditolak
  • Ngleksanakke lan Ngatur Folder Work

4. Ngleksanakke AD Distribusi AD

  • Didistribusikan AD DS Deployments
  • Deploying AD DS Distributed Environment
  • Konfigurasi AD DS Trusts

5. Ngleksanakke situs AD DS lan Replikasi

  • AD Replikasi AD
  • Konfigurasi AD DS Sites
  • Konfigurasi lan Ngawasi Replikasi AD DS

6. Ngleksanakake CS CS

  • Public Key Infrastructure
  • Deploying Authorities Certification
  • Deploying lan Ngatur Templat Certificate
  • Ngleksanakke Certificate Distribution lan Pembatalan
  • Ngatur Certificate Recovery

7. Ngleksanakke AD RMS

  • Manajemen Hak Direktori Aktif
  • Deploying lan Ngatur Infrastruktur RMS AD
  • Konfigurasi AD RMS Perlindungan Kontèn
  • Konfigurasi Akses njaba kanggo AD RMS

8. Ngleksanakke AD FS

  • Deploying AD FS
  • Ngleksanakke AD FS kanggo Organisasi Tunggal
  • Deploying AD FS ing Business to Business Federation Skenario

9. Implementing Load Balancing Network (NLB)

  • Jaringan Load Balancing
  • Configuring a Cluster NLB
  • Planning a NLB Implementation

10. Nglindhungi Clustering gagal

  • Penggusuran Clustering
  • Configuring Applications and Services Highly Available on Cluster Failover
  • Ngramut Kluster Gagal
  • Ngleksanakake Cluster Failover Multi-Site

11. Nglakokaké Clustering Failover karo Hyper-V

  • Integrasi saka Hyper-V karo Clustering Failover
  • Ngleksanakke Mesin Virtual Hyper-V ing Gagal Gagal
  • Ngalih Gerakan Mesin Virtual Hyper-V

12. Ngleksanakke Business Continuity Disaster Recovery

  • Gambaran Pangreksan Data
  • Ngleksanakake Windows Server Backup
  • Ngimplementasikan Server lan Data Recovery

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.