KONFIGURING DNS BIG-IP (Formulir GTM)

Konfigurasi Latihan & Sertifikasi Big-IP DNS (Formulir GTM)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konfigurasi Latihan Training Big-IP DNS

Course iki menehi profesional jaringan pangerten fungsional saka Sistem GIG BIG-IP kaya sing biasa dipigunakaké. Mangkono uga instalasi, konfigurasi, lan ngatur sistem BIG-IP GTM. Kursus iki kalebu kuliah, laboratorium, lan diskusi.

Penonton sing dituduhakeKonfigurasi Latihan DNS Big-IP

Course iki ditrapake kanggo sistem lan administrator jaringan tanggung jawab kanggo instalasi, konfigurasi, konfigurasi, lan administrasi Sistem GTM BIG-IP.

Prasyarat Konfigurasi Big-IP DNS Certification

  • Encapsulation model OSI
  • Routing and switching
  • Ethernet lan ARP
  • Konsep TCP / IP
  • Alamat IP lan subnetting
  • NAT lan alamat IP pribadhi
  • Gateway standar
  • Jaringan firewall
  • LAN vs WAN

Course Outline Duration: 2 Days

  • Instalasi lan Lisensi
  • Ringkesan DNS
  • Dipercepat Resolusi DNS
  • Resolusi DNS cerdas
  • LDNS Probes and Metrics
  • Load Balancing
  • Monitor lan Probes
  • Konfigurasi File, Log, lan Notifikasi
  • Topik Lanjutan - DNSSEC, iRules, Sinkronisasi, Integrasi DNS, iHealth
  • Konfigurasi Project

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Contact Us.


reviews