KoleksiPelatihan Kelas
register

Konfigurasi BIG-IP LTM v13 - Manajer Lintas Lokal

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konfigurasi BIG-IP LTM v13: Manajer Lalu Lintas Lokal

Kursus iki menehi para profesional jaringan pangerten fungsional saka BIG-IP Local Traffic Manager, ngenalake siswa marang fitur lan fungsionalitas BIG-IP LTM sing luwih akeh lan luwih maju. Nggabungake kuliah, laboratorium tangan ekstensif, lan diskusi kelas, mesthi mbantu para siswa mbangun setel skill sing dibutuhake kanggo ngatur sistem LTM BIG-IP minangka bagéan saka jaringan pangiriman aplikasi fleksibel lan dhuwur.

dimaksudaké pirsawan

  • Administrator Sistem lan Jaringan sing katon sawise nginstal, persiyapan, konfigurasi lan Administrasi Sistem LTM BIG-IP.

Prasyarat

  • Encapsulation model OSI
  • Routing and switching
  • Ethernet lan ARP
  • Konsep TCP / IP
  • Alamat IP lan subnetting
  • NAT lan alamat IP pribadhi
  • Gateway standar
  • Jaringan firewall
  • LAN vs WAN

Course Outline Duration: 5 Days

  • Konfigurasi awal BIG-IP
  • Tinjauan obyek Konfigurasi lalu lintas lokal BIG-IP
  • Nganggo cara balancing dinamis
  • Ngowahi perilaku lalu lintas kanthi terus-terusan
  • Ngawasi aplikasi kesehatan karo Lapisan 3, Layer 4, lan monitor Layer 7
  • Pengolahan lalu lintas nganggo server virtual
  • Transportasi nganggo SNATs
  • Ngonfigurasi kasedhiyan dhuwur
  • Ngowahi perilaku lalu lintas nganggo profil
  • Pilihan konfigurasi lanjutan BIG-IP LTM
  • Nganggo aplikasi layanan nganggo iApps
  • Ngatur pangiriman aplikasi karo iRules lan kawicaksanan lalu lintas lokal

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews