KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Konfigurasi Switching Cisco Nexus 9000 ing Mode ACI v2.0

Konfigurasi Cisco Nexus 9000 Switches ing Mode ACI v2.0 Training Course & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konfigurasi Cisco Nexus 9000 Switches ing Mode ACI v2.0 Training

Kursus iki dirancang kanggo insinyur sing nerapake lan ngatur CIsco Nexus 9000 ing mode ACI. Mesthi ngandhut komponen lan tata cara kunci sing dibutuhake kanggo mangerteni carane ngatur lan ngatur Switch Cisco Nexus 9000 ing mode ACI, kalebu cara nyambungake ACI Fabric menyang jaringan lan layanan eksternal.
Kursus iki nyedhiyakake laboratorium tangan ekstra sing diwiwiti karo penemuan kain ACI lan kalebu penyebaran profil aplikasi, integrasi hypervisor, grafik layanan, konektivitas jaringan eksternal, lan eksplorasi singkat API APIC REST.

Tujuan Ngonfigurasi Switch Cisco Nexus 9000 ing Mode ACI Mode v2.0Training

Sasampunipun ngrampungake kursus punika, tiyang ingkang badhe nderek saged nemtokaken tujuan umum punika:

  • Jelasake seri ACI Cisco Nexus 9000
  • Rembugan ACI Fabric
  • Delengen Cisco Nexus 9000 Series Hardware
  • Ngatur APIC
  • Ngatur Integrasi Layanan ACX L4-L7
  • Nggabungake Hypervisor APIC
  • Ngerti Programmability lan Orchestration saka Jaringan ACI
  • Rembugan ACI Connectivity menyang Jaringan Outside
  • Ngleksanakake Manajemen ACI
  • Nerangake Pilihan Migrasi

Prasyarat

Para rawuh kudu nemokake prasyarat kasebut:

  • Pangertosan apik saka protokol jaringan - CCNA utawa CCNP Dianjurake
  • Pangertosan apik saka Arsitektur Data Center - CCNA DC Dianjurake
  • Pangertosan apik saka lingkungan VMware - VSICM Dianjurake

dimaksudaké pirsawan

Kursus iki dirancang kanggo insinyur jaringan lan pusat data tradhisional sing tugas nginstal lan ngoperasikake Switch Series Cisco Nexus 9000 ing lingkungan pusat data sing pengin ngupgrade keterampilan kasebut. Dhapukan target kalebu:

  • Insinyur pusat data
  • Personil dhukungan teknis
  • Jaringan insinyur

Course Outline Duration: 5 Days

Ngenalake Cisco ACI

  • Nerangake Solusi ACI Switch Series Cisco Nexus 9000
  • Nerangake Cisco ACI Fabric
  • Nggambarake Cisco Nexus 9000 Series Switch Hardware

Konfigurasi Cisco ACI

  • Konfigurasi Cisco APIC
  • Konfigurasi Layer 4 Liwat Lapisan Layanan 7
  • Konfigurasi APIC Hypervisor Integration

Cisco ACI Programmability lan Orchestration

  • Nuduhake Programmability Cisco ACI Network
  • Cisco ACI Network Orchestration

Konektivitas, Manajemen, lan Migrasi Cisco ACI

Lab 1: Njelajah Inventory Kain
Lab 2: Konfigurasi Dasar Jaringan Konstruktif
Lab 3: Ngatur Kebijakan Filter-filter lan Kontrak
Lab 4: Nglebokaké Aplikasi Aplikasi Telung Tier
Lab 5: Ndaftar Domain VMM karo Cisco ACI
Lab 6: Ngatur Hosts ESXi VMware Gunakake APIC DVS
Lab 7: Digandhengake EPG menyang VMware vCenter Domain
Lab 8: Nggabungake VM menyang Group Port EPG
Lab 9: Nglebokake Graph Service nganggo Aplikasi Aplikasi
Lab 10: Ngonfigurasi APIC Nggunakake API REST
Lab 11: Ngekspor Kontrak Antarane Tenants
Lab 12: Ngatur Cisco APIC Nggunakake Cisco APIC REST kanggo Python Adapter (ARYA).
Lab 13: Ngatur Cisco APIC Nggunakake API API APIC Python
Lab 14: Confisure Cisco APIC kanggo Komunikasi menyang Jaringan 3 njaba Lapisan
Lab 15: Ngatur APIC kanggo Komunikasi menyang Jaringan 2 njaba Lapisan
Lab 16: Ngatur APIC kanggo Bare Metal kanggo Bare Metal Communications
Lab 17: Monitor lan troubleshoot ACI
Lab 18: Ngatur APIC RBAC kanggo Lokal lan Remote Pangguna

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews