KoleksiPelatihan Kelas
register

Configuring and Deploying Cloud Private (M20247)

** Redeem Your Microsoft Vouchers (SATV) for 20247 XCHARX Configuring and Deploying a Private Cloud Training Course & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20247 XCHARX Configuring and Deploying a Private Cloud Training

Ing salebetipun menika, sampeyan badhe pikantuk kawruh lan kawruh ingkang perlu kangge ngrancang, nginstal, lan ngatur infrastruktur awan. Sampeyan bakal sinau cara ngatur lan masang infrastruktur aplikasi uga komponen utama Sistem Pusat 2012 R2 sing perlu kanggo ngatur layanan ing infrastruktur awan.

You will cover the requirements needed to produce a high-level design for the cloud environment. Through hands-on practice, you will configure and deploy the application infrastructure, as well as learn how to configure a pre-boot execution environment (PXE) server, an update server, and software update baseline. You will learn how to configure a service catalog and publish this catalog to the self-service portal. You will cover what is required to deploy and configure System Center 2012 XCHARX Data Protection Manager (DPM) lan Orchestrator ing awan.

dislametaké

  • Rencana awan maya
  • Ngatur lan masang maya pribadi karo Virtual Machine 2012 R2 Virtual Machine
  • Ngluwihi lan njaga infrastruktur maya
  • Ngatur pangiriman aplikasi kanggo maya
  • Nggawe blok maya pribadi
  • Masang lan ngakses mega pribadi
  • Monitor infrastruktur maya
  • Ngluwihi lan ngatur pemantauan saka infrastruktur awan
  • Ngleksanakake manajemen layanan kanggo awan
  • Ngatur kasedhiyan dhuwur, pemulihan bencana, lan pangayoman kanggo awan
  • Nglakoni otomatis lan ndandani awan
  • Ngatur maya multi-pajangan

dimaksudaké pirsawan

  • Administrator awan sing bakal tanggung jawab kanggo ngrancang, nginstal, lan ngonfigurasi infrastruktur maya
  • Administrator pusat data sing bakal tanggung jawab kanggo ngrancang, nginstal, lan konfigurasi pangguna, infrastruktur Microsoft Private Cloud

Course Outline Duration: 5 Days

1. Planning kanggo Cloud

  • Model Cloud
  • Deploying Cloud Private
  • Nggawe Infrastruktur Awan Pribadi
  • Windows Server 2012 R2 Komponen Hyper-V
  • Sistem Pusat 2012 R2 Komponen
  • Deploying Hyper-VClustering karo Virtual Machine Manager (VMM)

2. Configuring and Deploying Cloud Private with Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager (VMM)

  • VMMArchitecture and Components
  • Configuring Advanced Networking in VMM
  • Nginstal lan Nganyarke VMM
  • Konfigurasi VMM Security and Roles
  • Tuan rumah kelompok

3. Ndawakake lan Nemtokake Infrastruktur Cloud

  • PXE lan Update Server Roles
  • Deploying Host Server Bare-Metal Hyper-V
  • Configuring Role Server Update
  • Nggawe lan Remediating Baseline Update

4. Konfigurasi Pengiriman Aplikasi

  • Penyebaran Panggunaan Dynamic
  • Paket Pelatihan Web
  • Virtualisasi Aplikasi Server
  • Konfigurasi Komponen App-V Server
  • Sequencing and Deploying Virtual Applications

5. Nggawe Blok Bangunan Cloud Pribadi

  • Configuring Templates and Profiles
  • Konfigurasi Jaringan lan Situs
  • Configuring Service Provider Foundation
  • Ngonfigurasi Panganggo Anggota

6. Deploying lan Konfiguring Akses menyang Cloud Pribadi

  • Private Cloud Resources
  • Nginstal lan Configuring App Controller
  • Nggawe lan Ngatur Templat Layanan

7. Ngawasi Infrastruktur Cloud

  • Operasi Manager Arsitektur lan Keamanan
  • Pertimbangan Pemasangan Manager Operasi
  • Ngonfigurasi Dhapukan lan Notifikasi
  • Configuring Management Packs
  • Konfigurasi Integrasi karo Sistem Pusat 2012 R2

8. Ndawakake lan Ngatur Ngawasi Infrastruktur Cloud Pribadi

  • Configuring Advisor System Center
  • Konfigurasi Portal SharePoint Server
  • Pemantauan Template
  • Didistribusikan Aplikasi Pemantauan

9. Manajemen Layanan Implementasi kanggo Cloud

  • Arsitek Manager Layanan
  • Nganyarke menyang Service Center 2012 R2 Service Manager
  • Service Manager Work Items
  • Configuring Service Manager Connectors
  • Configuring Service Manager Notifikasi

10. Konfigurasi Kasedhiyan sing High, Disaster Recovery lan Proteksi kanggo Cloud

  • Planning kanggo Recovery Manager Hyper-V
  • Deployment DPM Planning
  • Arsitektur lan Komponen DPM
  • Upgrading DPM
  • Konfigurasi DPM kanggo Cloud Pribadi
  • Konfigurasi Perlindungan Aplikasi kanggo Cloud
  • Mulihake Aplikasi menyang Cloud

11. Automating and Standardizing a Cloud

  • Arsitèktur lan Komponen Orchestrat
  • Deploying and Configuring Core Components
  • Ngatur Runbooks
  • Konfigurasi Paket Integrasi

12. Konfigurasi Cloud Service lan Multi-tenant Cloud kanthi Windows Azure Pack

  • Konfigurasi Windows Azure Pack

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews