Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2

** Mbaleni Voucher Microsoft Panjenengan (SATV) kanggo Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 Training & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2

Ing tangan wae, sampeyan bakal sinau nginstal, ngatur, lan ngatur Exchange Server 2010 olahpesen lingkungan. Sampeyan bakal ngatur Exchange Server 2010 lan sinau pedoman, praktik paling apik, lan anggepan sing bakal mbantu ngoptimalake panyebaran server Exchange sampeyan. Sampeyan bakal sinau nglibatake server Exchange Server 2010 ing macem-macem peran, kalebu peran Mailbox lan peran Klien Akses, lan sampeyan bakal sinau kanggo ngatur transport message. Sampeyan bakal sinau kanggo nggabungake Exchange Server 2010 menyang lingkungan Exchange 2003 utawa Exchange 2007 sing ana. Sampeyan uga bakal dikenalaké menyang Exchange Online lan implementasine karo Office 365.

Kursus iki nggabungake material saka Microsoft Learning Product 10135: Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010.

Tujuan Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2

  • Instal lan deploy Exchange Server 2010
  • Ngatur peran server Akses Klien ing Exchange Server 2010
  • Ngatur transport message ing Exchange Server 2010
  • Ngatur aliran aman pesen antarane organisasi Exchange Exchange lan Internet
  • Ngleksanake solusi kasedhiyan dhuwur kanggo server kothak lan peran server liyane ing Exchange Server
  • Monitor lan njaga sistem olahpesen
  • Ngganti organisasi Exchange Server 2003 utawa Exchange Server 2007 menyang Exchange Server 2010
  • Ngatur peran server Olahpesen lan komponen Ndadekake Olahpesen
  • Ngatur integrasi Exchange Server 2010 karo Exchange Online

Khalayak Sastranegara kanggo Konfigurasi, Ngatur, lan Ngatasi Masalah Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2

  • Sing kepingin dadi pangurus olahpesen tingkat perusahaan
  • Spesialis TI lan profesional bantuan sing pengin ngerti babagan Microsoft Exchange Server 2010
  • Profesional IT kanthi pengalaman paling sethithik 3 ing jaringan administrasi, meja bantuan, utawa sistem administrasi

Prasyarat kanggo Konfigurasi, Ngatur, lan Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2

  • Pengetahuan dhasar teknologi jaringan kalebu Domain Name System (DNS) lan teknologi firewall
  • Ngalami sistem operasi Microsoft Windows Server 2003 lan Microsoft Windows Server 2008, sanadyan pengalaman karo versi sadurungé Exchange Server ora dibutuhake
  • Pengalaman karo Active Directory ing Windows Server 2003 utawa Windows Server 2008
  • Ngalami ngatur cadangan lan mulihake ing Windows Server
  • Pengalaman nggunakake manajemen Windows lan piranti ngawasi kayata Microsoft Management Console, Pangguna lan Komputer Direktori Aktif, Monitor Kinerja, Viewer Event, lan Informasi Internet
  • Layanan (IIS) Administrator
  • Pengalaman nggunakake jaringan lan alat ngatasi masalah Windows kayata Jaringan Monitor, Telnet, lan NSLookup
  • Kawruh dhasar sertifikat lan Public Key Infrastructure (PKI)
  • Pengalaman dhasar karo Windows Mobile

Course Outline Duration: 5 Days

1. Deploying Exchange Server 2010

  • Syarat infrastruktur kanggo nginstal Exchange Server 2010
  • Instal server server Exchange Server 2010
  • Lengkap instalasi Exchange Server 2010

2. Configuring Servers Mailbox

  • Piranti administratif Exchange Server 2010
  • Ngatur peran server kothak layang
  • Ngatur folder umum

3. Ngatur Obyek Penerima

  • Ngatur kothak layang ing Exchange Server 2010
  • Ngatur panampa liyane ing Exchange Server 2010
  • Ngonfigurasi alamat e-mail
  • Ngatur dhaptar alamat
  • Nindakake tugas manajemen panampa akeh

4. Ngatur Akses Klien

  • Ngatur peran server Akses Klien
  • Ngatur layanan akses klien kanggo klien Microsoft Office Outlook
  • Ngatur Akses Web Outlook Kantor
  • Ngatur akses Ponsel Utawa menyang kothak Exchange Exchange Server

5. Ngatur pesen Transportasi

  • Pangiriman pesen ing Exchange Server 2010
  • Ngatur pesen transportasi

6. Ngleksanakake Keamanan Pesen

  • Deployed Edge Transport servers
  • Nglebokaké solusi antivirus
  • Ngatur solusi anti-spam
  • Ngatur pesen SMTP aman

7. Ngleksanakke High availability

  • Opsional dhuwur ing Exchange Server 2010
  • Ngaturake kasedhiyan dhuwur kanggo pangkalan data server Mailbox
  • Nglebokake server non-kothak sing dhuwur banget

8. Ngimplementasikan Backup and Recovery

  • Rencana cadangan lan pemulihan
  • Gawe serep Exchange Server 2010
  • Mulihake Exchange Server 2010

9. Configuring Policy Messaging and Compliance

  • Syarat lan opsi privasi lan kepatuhan Olahpesen
  • Ngatur aturan transportasi
  • Ngatur panelusuran jurnal lan multibox
  • Ngatur Manajemen Records Olahpesen
  • Ngatur arsip pribadhi

10. Ngganti Exchange Server 2010

  • Ngatur kontrol akses dhasar
  • Ngatur Audit Logging
  • Ngatur akses internet aman menyang Exchange Server

11. Ngramut Microsoft Exchange Server 2010

  • Monitor Exchange Server 2010
  • Jaga Exchange Server 2010
  • Selehake Exchange Server 2010

12. Nganyarke saka Exchange Server 2003 utawa Exchange Server 2007 kanggo Exchange Server 2010

  • Nganyarke saka Exchange Server 2003 kanggo Exchange Server 2010
  • Nganyarke saka Exchange Server 2007 kanggo Exchange Server 2010

13. Ngleksanakake Exchange Online karo Kantor 365

  • Deploying Exchange Online
  • Ngleksanakke Federasi Delegasi

14. Topik Lanjutan ing Exchange Server 2010

  • Gunakake solusi Highly Available kanggo macem-macem situs
  • Ngleksanakake Pidato Federasi

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




Related Keywords