KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Microsoft Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537)

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo Konfigurasi lan Operasi Cloud Sato karo pelatihan Microsoft Azure Stack Course & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M20537 - Konfigurasi lan Operasi Cloud Sato karo Kursus Pelatihan Microsoft Azure Stack

Kursus iki nyedhiyakake sampeyan karo kawruh sing dikepengini lan ngatur Microsoft Azure Stack. Sampeyan bakal ngrembug masalah antarane Microsoft Azure Stack, Microsoft Azure, lan Windows Azure Pack. Sampeyan banjur bakal maneh Piranti Netepake Perangkat Lunak lan ngonfigurasi panyedhiya sumber ing Microsoft Azure Stack lan uga nggawe praktik sing paling apik kanggo ngawasi lan ngatasi masalah.

Tujuan Konfigurasi lan Operasi Cloud Sato karo Microsoft Azure Stack Training

  • Jelasake komponen lan arsitektur Microsoft Azure Stack
  • Nglebokaké Microsoft Azure Stack
  • Ngerti fitur Windows Server 2016 sing digunakake ing Microsoft Azure Stack
  • Ngerti carane DevOps nggunakake Microsoft Azure Stack
  • Sumber daya penawaran ing Microsoft Azure Stack
  • Ngatur IaaS ing Microsoft Azure Stack
  • Ngatur PaaS ing Microsoft Azure Stack
  • Ngatur pembaruan ing Microsoft Azure Stack
  • Nglakoni pemantau lan ngatasi masalah ing Microsoft Azure Stack
  • Mangertos cara kerja lisensi lan tagihan ing Microsoft Azure Stack

Penonton sing dituduhake Configuring lan Operating Cloud Sato karo Microsoft Azure Stack Course

Kursus iki ditrapake kanggo pangurus layanan, DevOps, lan arsitek awan sing kasengsem nggunakake Microsoft Azure Stack kanggo nyedhiyakake layanan awan menyang pangguna pungkasan utawa pelanggan saka dhewe Datacenter.

Prasyarat kanggo Configuring lan Operating Cloud Sato karo Microsoft Azure Stack Certification

Sadurunge nekani kursus iki, murid kudu duwe:

  • Pengetahuan babagan Windows Server 2016
  • Ngenalake pengetahuan babagan SQL Server 2014
  • Kawruh babagan Microsoft Azure

Course Outline Duration: 5 Days

Ringkesan Azure Stack

  • Apa Azure Stack?
  • Mbandingaken Azure Stack nganggo Microsoft Azure
  • Mbandingaken Azure Stack kanggo Windows Azure Pack

Komponen Foundational saka Microsoft Azure Stack

  • Windows Server 2016 lan Sistem Pusat 2016
  • Identitas lan Authentication

Deploying Microsoft Azure Stack

  • Arsitektur Microsoft Azure Stack
  • Prasyarat Azure Stack
  • Nginstal Azure Stack

Nglayani Microsoft Azure Stack Resources

  • Nggarap Rencana lan Penawaran
  • Microsoft Azure Stack Marketplace
  • Ngaktifake Multi-Tenancy ing Azure Stack
  • Nggabungake Azure Stack nganggo Windows Azure Pack

Microsoft Azure Stack and DevOps

  • Teknologi sing digunakake ing Microsoft Azure Stack kanggo DevOps
  • Templat Manager Resource Azure
  • Penyedia Sumber Daya Katelu

Infrastruktur minangka Service lan Microsoft Azure Stack

  • Perbaikan Piranti Lunak Perangkat Lunak Piranti Tancebake nganggo Microsoft Azure Stack lan Windows Server 2016
  • Azure Stack Storage
  • Mesin Virtual ing Microsoft Azure Stack

Platform minangka Service lan Microsoft Azure Stack

  • Ngerti Platform minangka Layanan
  • SQL Server lan panyedhiya server MySQL ing Microsoft Azure Stack
  • App Provider Resource Service
  • Azure Key Vault
  • Fungsi Azure

Monitoring ing Microsoft Azure Stack

  • Unit Replaceable Lapangan
  • Azure Stack Control Control Plan
  • Patching the Infrastructure Stack Azure
  • Ngawasi Beban Kerja ing Microsoft Azure Stack
  • Ngatasi masalah Azure Stack
  • Nglindhungi Azure Stack lan Workloads Tenant

Lisensi Microsoft Azure Stack and Billing Tenant

  • Carane menehi lisensi lan mbayar Azure Stack
  • Azure Konsisten Penggunaan API
  • Biaya lan Model Bisnis nganggo Azure Stack

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) training in gurgaon
  • Konfigurasi lan Operasi Cloud Sato karo Microsoft Azure Stack (M20537) biaya sertifikat ing Gurgaon
  • Institute for Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) in gurgaon
  • Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) in Gurgaon
  • Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) certification in gurgaon
  • Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) course in Gurgaon
  • Best Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) Training Online
  • Configuring and Operating a Cloud Hybrid with Microsoft Azure Stack (M20537) training