KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

infoblox - Konfigurasi Dasar DDI Dasar 7.3 (Biyèné Konfigurasi NIOS)

Konfigurasi Dasar DDI Konfigurasi Dasar 7.3 Training & Certification (Biyèné Konfigurasi NIOS)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Konstruksi Dasar DDI Konfigurasi Dasar 7.3

Latihan iki mulang cara ngatur lan ngatur perkakas jaringan Infoblox mlaku ing sistem operasi Infoblox NIOS. Sinau zona pemetaan andreverse, jaringan lan zona, DHCP jangkoan, penetapan basis, Manajemen kothak, sistem lan protokol tingkat ngawasi, lan sistem manajemen.

Prasyarat kanggo Core DDI Basic Configuration 7.3 Certification

  • Kuat Pengetahuan saka DNS & DHCP
  • Kawruh Swara ing TCP / IP

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Dasar-dasar DNS & DHCP
  • Modul-2: Ikhtisar produk Infoblox DDI
  • Modul-3: Ringkesan antarmuka panganggo
  • Modul-4: fundamental administrasi NIOS
  • Modul-5: Akun Administrator
  • Modul-6: Ketersediaan dhuwur
  • Modul-7: Dasar arsitektur Grid
  • Modul-8: Nggarap DHCP
  • Modul-9: IPAM
  • Modul-10: Nggarap DNS
  • Modul-11: Nggarap DHCP
  • Modul-12: Impor Data
  • Modul-13: Tugas Terjadwal
  • Modul-14: Atribut extensible
  • Modul-15: Smart Folders

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews