KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Solusi Utama Microsoft Exchange Server 2013

20341: Solusi Inti Pelatihan & Sertifikasi Microsoft Exchange Server 2013

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Solusi Utama Pelatihan Microsoft Exchange Server 2013

Modul iki bakal ngajar murid carane rencana, deploy, ngatur, ngamanake, lan ndhukung MS Exchange Server 2013. Modul iki uga bakal ngajar siswa carane mbangun Exchange Server 2013 lan nyuplai kanthi kawruh sing dibutuhake kanggo ngawasi, njaga, lan troubleshoot Exchange Server 2013.

Tujuan Inti Solusi Microsoft Exchange Server 2013 Course

Prasyarat kanggo Solusi Utama Microsoft Exchange Server 2013 Certification

  • Minimal rong taun pengalaman ngatur Windows Server, kalebu Windows Server® 2008 R2 utawa Windows Server® 2012.
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap Layanan Domain Layanan Aktif (AD DS).
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap resolusi jeneng, kalebu DNS.
  • Pengalaman nggarap sertifikat, kalebu sertifikat PKI.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Deploying lan Ngatur Microsoft Exchange Server 2013

Modul iki nggambarake prasyarat lan syarat Exchange Server 2013, panyebaran lan manajemen.

Pawulangan

  • Prasyarat lan Persyaratan Exchange Server 2013
  • Penyebaran Exchange Server 2013
  • Ngatur Exchange Server 2013

Lab: Deploying lan Ngatur Exchange Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake prasyarat lan persyaratan Exchange Server 2013.
  • Nglakokake penyebaran Exchange Server 2013.
  • Ngatur Exchange Server 2013.

Modul 2: Perencanaan lan Konfigurasi Server Kotak Surat

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngatur peran server kothak.Pawulangan

  • Ringkesan Peranan Server Kotak Surat
  • Planning Deployment Servings Mailbox
  • Configuring Servers Mailbox

Lab: Configuring Servers Mailbox

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jlentrehake peran server kothak.
  • Rencana panyebaran peran server kothak.
  • Ngatur server kothak.

Modul 3: Ngatur Obyek Penerima

Modul iki nemtokake cara ngatur obyek panampa, kebijakan alamat, lan dhaptar alamat ing Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ngatur Exchange Server 2013 Mailboxes
  • Ngatur Penerima Exchange Liyane
  • Nglaporake lan Ngleksanakake Mailboxes Public Folder
  • Ngatur Dhaptar Alamat lan Kawicaksanan

Lab: Ngatur objek panampa

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ngatur kothak Exchange Server 2013.
  • Ngatur liyane Exchange Server 2013 panrima.
  • Nglakoni folder umum.
  • Ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan.

Modul 4: Ngarencanake lan Ngalihake Server Akses Klien

Modul iki nerangake carane ngatur lan ngleksanakake peran server Akses Klien ing Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Planning Deployment Server Akses Klien
  • Konfigurasi Peer Server Akses Akses
  • Ngatur Layanan Akses Client

Lab: Deploying lan Configuring a Role Server Akses Klien

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana penyebaran server Akses klien.
  • Ngatur peran server Akses Client.
  • Ngatur layanan Akses Klien.

Modul 5: Perencanaan lan Konfigurasi Olahpesen Klien Konektivitas

Modul iki nemtokake cara ngatur lan ngatur Microsoft Outlook Web App lan olahpesen seluler ing Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Konektivitas klien ke Server Akses Klien
  • Konfigurasi Outlook Web App
  • Ngatur lan Konfigurasi Olahpesen
  • Konfigurasi Akses Internet Aman kanggo Server Akses Klien

Lab: Ngarencanake lan Konfigurasi Olahpayun Klien Konektivitas

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jlentrehake layanan klien Exchange Server 2013 nyedhiyakake.
  • Ngatur Outlook Web App.
  • Rencana lan ngatur olahpesen seluler.
  • Ngatur akses internet aman kanggo server Akses Klien.

Modul 6: Planning and Implementing High Availability

Modul iki njlèntrèhaké teknologi kasedhiyan dhuwur sing dibangun dadi Exchange Server 2013, lan sawetara faktor njaba sing ndadékaké solusi sing dhuwur banget.Pawulangan

  • Kasedhiyan Dhuwur ing Exchange Server 2013
  • Konfigurasi Kasedhiya Mailbox Database
  • Konfigurasi High Access Client Server sing Cedhak

Lab: Ngleksanakake Ketersediaan Dhuwur

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake kasedhiyan dhuwur ing Exchange Server 2013.
  • Ngatur database kothak layang sing dhuwur.
  • Ngatur server Akses Klien sing Highly available.

Modul 7: Planning and Implementing Disaster Recovery

Modul iki nerangake carane ngatur, ngleksanakake mitigasi bencana, lan Recovery ing Exchange Server 2013.

Pawulangan

  • Planning kanggo Mitigasi Bencana
  • Planning and Implementing Exchange Server 2013 Backup
  • Planning and Implementing Exchange Server 2013 Recovery

Lab: Ngleksanakake Recovery Disaster kanggo Exchange Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana mitigasi bencana.
  • Rencana lan ngapikake cadangan Exchange Server 2013.
  • Rencana lan ngapikake Recovery Server 2013.

Modul 8: Ngatur lan Konfigurasi Transmisi Pesen

Modul iki nerangake carane ngatur lan ngatur transport message ing organisasi Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ringkesan Pesan Transportasi lan Rute
  • Ngatur lan Konfiguring Transmisi Pesen
  • Ngatur Aturan Transportasi

Lab: Nglancang lan Konfigurasi Transmisi Pesen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake transport pesen ing Exchange Server 2013.
  • Rencana lan ngatur pesen transportasi.
  • Ngatur aturan transportasi.

Modul 9: Perencanaan lan Konfigurasi Hygiene Pesen

Modul iki nerangake cara kanggo rencana keamanan olahpesen, nglakokake solusi antivirus lan anti-spam kanggo Exchange Server 2013.

Pawulangan

  • Planning Messaging Security
  • Ngleksanakake Solusi Antivirus kanggo Exchange Server 2013
  • Ngleksanakake Solusi Anti-Spam kanggo Exchange Server 2013

Lab: Perencanaan lan Konfigurasi Keamanan Pesen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana olahpesen keamanan.
  • Nglakoni solusi antivirus kanggo Exchange Server 2013.
  • Nglakoni solusi anti-spam kanggo Exchange Server 2013.

Modul 10: Perencanaan lan Konfigurasi Keamanan Administratif lan Pemeriksa

Modul iki nerangake carane ngatur ijin akses kontrol (RBAC) berbasis peran lan ngatur logging audit.

Pawulangan

  • Ngonfigurasi Kontrol Akses Dagang
  • Konfigurasi Audit Logging

Lab: Configuring Security Administration and Auditing

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ngonfigurasi idin RBAC.
  • Ngatur logging audit.

Modul 11: Ngawasi lan Ngatasi masalah Microsoft Exchange Server 2013

Modul iki nerangake cara ngawasi, njaga, lan troubleshoot lingkungan Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ngawasi Exchange Server 2013
  • Ndhukung Exchange Server 2013
  • Ngatasi masalah Exchange Server 2013

Lab: Monitoring lan Troubleshooting Exchange Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Monitor Exchange Server 2013.
  • Jaga Exchange Server 2013.
  • Selehake Exchange Server 2013.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap kontak kita.


reviews