KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20331 Core Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013

20331 - Solusi Inti Microsoft Training & Certification Training Microsoft SharePoint Server 2013

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Solusi Inti Pelatihan Microsoft SharePoint Server 2013

Modul iki bakal ngajar murid carane ngatur lan ngurus MS SharePoint Server 2013 lingkungan. Modul iki bakal ngajar siswa carane mbangun SharePoint Server lan menehi praktik, pedoman, lan anggepan sing paling apik sing bakal mbantu ngoptimalake panyebaran server SharePoint.

Tujuan Solusi Utama Microsoft SharePoint Server 2013 Training

Prasyarat saka Solusi inti saka Microsoft SharePoint Server 2013 Training

  • Manajemen piranti lunak ing server perusahaan Windows 2008 R2 utawa lingkungan Windows Server 2012.
  • Nganggo lan ngatur aplikasi kanthi asli, sakbenere lan ing méga.
  • PangurusLayanan Informasi Internet (IIS).
  • Configuring Active Directory kanggo digunakake ing authentication, wewenang lan minangka toko pangguna.
  • Ngatur aplikasi mbatalake nggunakake Windows PowerShell 2.0.
  • Nyambungake aplikasi menyang Microsoft SQL Server.
  • Ngleksanakake Claims based Security.

Course Outline 5 Days

Modul 1: Ngenalke SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 minangka panyimpenan document lan kolaborasi platform sing nawakake akeh keuntungan kanggo organisasi. Penggabungan Ongko seng dibagi butuh macem-macem formulir ing ruang lingkup, ing ngendi penyebaran bisa difokusake mung ngirim siji fitur, kayata panelusuran perusahaan, utawa akeh fitur, kayata manajemen dokumen, bisnis intelijen, manajemen konten web, lan alur kerja. Deployments uga beda-beda kanthi ukuran, karo panyimpenan cilik server tunggal nganti panyebaran gedhe karo farms 15 utawa server liyane.
Ing modul iki, sampeyan bakal sinau babagan fitur inti saka SharePoint 2013, fitur anyar ing versi iki, lan apa sing wis dibusak. Sampeyan uga bakal sinau babagan unsur-unsur struktural dhasar saka penyebaran ladenan lan cara sing cocog. Pungkasan sampeyan bakal mangerteni opsi deployment liyane sing kasedhiya kanggo SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Komponen utama saka Penyebaran SharePoint
  • Fitur anyar ing SharePoint 2013
  • Pilihan Penyebaran SharePoint 2013
Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Ngenali kemampuan lan arsitektur SharePoint 2013.
  • Ngenali fitur anyar lan ora gampang ing SharePoint 2013.
  • Ngenali pilihan penyebaran kanggo SharePoint 2013.

Modul 2: Merancang Arsitektur Informasi

Arsitèktur informasi (IA) nemtokake struktur kanthi informasi katalog perusahaan. Merancang IA mbutuhake pangerten rinci babagan informasi sing dianakake ing organisasi lan panggunaan, konteks, volatilitas, lan pemerintahan. AI apik mbatalake panyiptan lan panyimpenan isi lan streamline sawijining permukaan lan panggunaan.
Desain IA kudu netral-platform, nanging uga kudu didorong dening fungsi lingkungane. Microsoft SharePoint Server 2013 nyedhiyakake platform sugih lan fungsional kanggo pengembangan lan implementasine struktur IA sing efisien lan efektif. Penggunaan integral metadata ing saindhenging SharePoint 2013 tegese desainer IA duwe sawetara panyimpenan, pandhu arah, lan pilihan kanggo ngoptimalake kegunaan ing IA sing wis terstruktur.
Ing modul iki, sampeyan bakal sinau babagan elemen inti saka desain IA lan fasilitas lan piranti sing kasedhiya ing SharePoint 2013 kanggo nduwe solusi manajemen informasi sing efektif.

Pawulangan

  • Ngenali Keperluan Bisnis
  • Understanding Business Requirements
  • Ngatur Informasi ing SharePoint 2013
  • Planning kanggo Discoverability

Lab: Nggawe Arsitektur Informasi - Bagian SijiLab: Nggawe Arsitektur Informasi - Bagéyan Loro

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Nerangake carane ngerteni syarat bisnis ndadekake desain organisasi IA.
  • Jerehake komponen kunci sing ana ing SharePoint 2013 kanggo masang IA.
  • Rencana penemuan minangka bagéan saka penyebaran IA.

Modul 3: Merancang Arsitektur Logis

Modul iki ngrancang konstruktif logis Microsoft SharePoint Server 2013 lan SharePoint Online. Iku nyengkuyung pentinge nggawe desain arsitektur logis adhedhasar syarat bisnis sadurunge sampeyan ngleksanakake solusi. Modul iki nyakup isi konsep, nggambarake arsitektur logis, lan komponen Microsoft SharePoint Server 2013 sing kudu dipetani tumrap spesifikasi bisnis.

Pawulangan

  • Gambaran Umum Arsitektur Logika SharePoint 2013
  • Documenting Arsitektur Logis

Lab: Merancang Arsitektur Logis

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Peta kebutuhan bisnis kanggo komponen arsitektur SharePoint 2013.
  • Nerangake pentingna dokumentasi lan njlèntrèhaké opsi kanggo mbagekke arsitektur logis.

Modul 4: Merancang Arsitektur Fisik

Nalika ngrancang panyebaran pangepakan Microsoft SharePoint Server 2013, sampeyan kudu ngrungokake syarat topologi hardware lan farm. Pilihanane server hardware lan jumlah server sing sampeyan nemtokake kanggo farm bisa duwe pangaruh sing signifikan babagan cara ladang memenuhi syarat pangguna, carane pangguna ndeleng solusi SharePoint, lan suwene sadurunge farm butuh hardware tambahan.
Modul iki njlèntrèhaké faktor-faktor sing kudu ditimbang nalika ngrancang arsitèktur fisik saka panyebaran SharePoint 2013. Arsitèktur fisik nuduhake desain server, topologi farm, lan elemen pendukung-kayata infrastruktur jaringan-kanggo penyebaranmu. Arsitèktur fisik iki njalari operasiné lingkungan SharePoint 2013, saéngga penting banget yen rancangan fisik sampeyan nduweni persyaratan operasional.

Pawulangan

  • Merancang Komponen Fisik kanggo Penggabungan SharePoint
  • Merancang Komponen Dhukungan kanggo Deployment SharePoint
  • Topologi SharePoint Farm
  • Pemetaan Desain Arsitektur Logis kanggo Desain Arsitektur Fisik

Lab: Merancang Arsitektur Fisik

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Jelasake syarat desain fisik kanggo SharePoint 2013.
  • Nerangake syarat sing ndhukung kanggo desain fisik SharePoint 2013 sing sukses.
  • Ngenali topologi farmasi SharePoint.
  • Peta sing arsitektur desain arsitektur kanggo desain arsitèktur fisik.

Modul 5: Nginstal lan Konfigurasi SharePoint Server 2013

Sawise sampeyan ngrancang lan ngrancang arsitektur logis lan fisik kanggo panyebaran Microsoft SharePoint Server 2013, langkah instalasi sabanjuré yaiku kanggo ngleksanakake desain penyebaran lan nemtokake setelan konfigurasi panggunaan.
Ing modul iki, sampeyan bakal ngerti babagan ngupdate SharePoint 2013 ing macem-macem topologi. Sampeyan bakal sinau carane ngatur setelan farm, lan carane masang instalasi lan konfigurasi SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Nginstal SharePoint Server 2013
  • Instalasi lan Konfigurasi Scripting
  • Configuring SharePoint Server 2013 Farm Settings

Lab: Deploying and Configuring SharePoint Server 2013 - Part OneLab: Configuring SharePoint Server 2013 Farm Settings

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Instal SharePoint 2013.
  • Ngatur setelan farmare SharePoint 2013.
  • Script instalasi lan konfigurasi SharePoint 2013.

Modul 6: Nggawe Aplikasi Web lan Koleksi Situs

Sawise nginstal farmaseunan Microsoft SharePoint Server 2013, sampeyan siap kanggo miwiti ngirimake situs lan isi, kayata situs intranet organisasi.
Ing modul iki, sampeyan bakal sinau babagan konsep lan keterampilan kunci sing ana hubungane karo arsitektur logika SharePoint kalebu aplikasi web, koleksi situs, situs, lan database isi. Khusus, sampeyan bakal sinau carane nggawe lan ngatur aplikasi web lan nggawe lan ngatur koleksi situs.

Pawulangan

  • Nggawe Aplikasi Web
  • Ngonfigurasi Aplikasi Web
  • Nggawe lan Konfigurasi Kelompok Koleksi

Lab: Nggawe lan Konfigurasi Aplikasi WebLab: Nggawe lan Konfigurasi Kelompok Koleksi

Sawise ngrampungake modul iki sampeyan bakal bisa nindakake tugas ing SharePoint 2013:
  • Nggawe aplikasi web.
  • Ngatur aplikasi web.
  • Nggawe koleksi situs.
  • Ngatur koleksi situs.

Modul 7: Aplikasi Aplikasi Konfigurasi lan Konfigurasi

Aplikasi layanan dikenalaké ing Microsoft SharePoint Server 2010, ngganti arsitektur Provider Service Sharing saka Microsoft Office SharePoint Server 2007. Aplikasi layanan nyedhiyakake desain fleksibel kanggo ngirimke layanan, kayata Managed Metadata utawa PerformancePoint, kanggo pangguna sing butuh. Microsoft SharePoint Server 2013 kalebu luwih saka layanan 20, sawetara sing anyar kanggo versi iki, déné liyane sing luwih apik. Ing planning lan configuring aplikasi layanan, penting sampeyan ngerti dependensi, panggunaan sumber, lan syarat bisnis kanggo saben.
Modul iki nampilake arsitektur aplikasi basis dhasar, pentinge perencanaan panyebaran aplikasi layanan, lan konfigurasi aplikasi layanan sampeyan. Modul iki mbahas diskusi, utawa federasi, aplikasi layanan. Iki diwenehi luwih rinci ing Course 20332B: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013.

Pawulangan

  • Pengantar Arsitektur Aplikasi Layanan
  • Nggawe lan Konfigurasi Layanan Aplikasi

Lab: Perencanaan lan Konfigurasi Layanan Aplikasi

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Nerangake komponen kunci lan topologi kanggo arsitektur aplikasi layanan SharePoint Server 2013.
  • Nerangake carane menehi persediaan lan ngatur aplikasi layanan SharePoint 2013.

Modul 8: Ngatur Pangguna lan Ijin

Akeh organisasi kudu nyimpen informasi sing sensitif utawa rahasia. Microsoft SharePoint Server 2013 kalebu fitur keamanan lengkap, sing bisa digunakake kanggo mbiyantu pangguna sing nduweni hak lan ijin sing cocok bisa ngakses informasi sing dibutuhake, bisa ngowahi data sing dadi tanggung jawab, nanging ora bisa ndeleng utawa ngowahi informasi rahasia, utawa informasi sing ora dimaksudake kanggo wong-wong mau. Model keamanan SharePoint 2013 sanget fleksibel lan saged dipun adaptasi kaliyan kaperluan organisasi.
Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni macem-macem wewenang lan fitur keamanan sing kasedhiya ing SharePoint 2013 kanggo mbantu sampeyan njaga lingkungan SharePoint aman. Khusus, sampeyan bakal ngerti babagan wewenang lan ijin ing SharePoint 2013, lan cara ngatur akses menyang konten ing SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Wewenang ing SharePoint 2013
  • Ngatur Akses Konten

Lab: Ngatur Pangguna lan GrupLab: Ngganti Kontèn ing SharePoint Sites

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Ngerti lan ngatur wewenang lan ijin ing SharePoint 2013.
  • Ngatur akses menyang konten ing SharePoint 2013.

Modul 9: Configuring Authentication for SharePoint 2013

Authentication minangka proses sing sampeyan nemtokake identitas pengguna lan komputer. Kontrol wewenang ngakses sumber daya kanthi menehi ijin kanggo pangguna lan komputer. Kanggo nyedhiyani wewenang kanggo konsumen saka isi lan layanan SharePoint Microsoft, manawa pangguna pungkasan, platform server, utawa aplikasi SharePoint, sampeyan kudu mbuktekake sapa sing lagi diklaim. Bebarengan, otentikasi lan wewenang nindakake peran utama ing keamanan panggabungan SharePoint 2013 kanthi njupuk manawa konsumen mung bisa ngakses sumber daya sing sampeyan wis diwenehi akses kanthi jelas.
Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni pratelan otentikasi ing SharePoint 2013. Sampeyan bakal sinau cara ngatur SharePoint kanggo nggarap macem-macem panyedhiya otentikasi, lan sampeyan bakal mangerteni carane ngatur sambungan asli antara platform SharePoint lan server liyane.

Pawulangan

  • Ringkesan otentikasi
  • Configuring Authentication Federated
  • Konfigurasi Server-to-Server Authentication

Lab: Configuring SharePoint 2013 kanggo Gunakake Identitas Induk

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Nerangake fasilitas otentikasi SharePoint 2013.
  • Ngatur panyedhiya claims lan federasi identitas kanggo SharePoint 2013.
  • Ngonfigurasi otentikasi server-menyang-server kanggo SharePoint 2013.

Modul 10: Ngamanake panyebaran SharePoint 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 ora mung klompok situs web-uga minangka mesin kanggo provisioning situs kanggo intranet, extranet, lan situs internet, koleksi database, platform aplikasi, lan platform kanggo kolaborasi lan fitur sosial, uga dadi akeh liyane. Saliyane iku ndemek jaringan sampeyan, uga ndadekake aplikasi line-of-business (LOB) lan Microsoft Active Directory; Mulane, ana lumahing serangan gedhe kanggo nimbang lan nglindhungi. SharePoint 2013 diwenehake karo sawetara fitur keamanan lan tool out-of-the-box kanggo mbantu sampeyan ngamanake.
Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake cara kanggo ngamanake lan ngatasi panyebaran ladang SharePoint 2013 lan cara ngatur sawetara setelan keamanan ing tingkat farm.

Pawulangan

  • Ngamanake Platform
  • Configuring Farm-Level Security

Lab: Hardening a SharePoint 2013 Server FarmLab: Configuring Farm-Level Security

Sawise ngrampungake modul iki sampeyan bakal bisa:
  • Ngamanake platform SharePoint 2013.
  • Ngatur keamanan tingkat farm ing SharePoint 2013.

Modul 11: Ngatur Taksonomi

Kanggo ngatur informasi lan nggawe informasi luwih gampang kanggo nemokake lan nggarap, sampeyan bisa nyelehake utawa ngurutake informasi. Kanthi file lan item ing Microsoft SharePoint, sampeyan bisa nglindhungi metadata, kang bisa dadi kategori, klasifikasi, utawa tag, supaya bisa ngatur isi lan luwih gampang digarap.
Ing sapérangan organisasi, cara sing paling efektif kanggo ngleksanakake metadata yaiku liwat taksonomi ditetepake sing wis distandardisasi liwat input pemangku kepentingan. Iki ngidini kedhaftar kanggo milih istilah metadata saka dhaptar sing wis ditemtokake, sing nyedhiyakake asil standar.
Microsoft SharePoint Server 2013 luwih bisa ningkatake aplikasi metadata kanthi nggunakake jinis isi. Organisasi bisa nggunakake jinis isi kanggo nyasthalake jinis file, dokumen, utawa dhaptar jinis tartamtu lan kalebu syarat metadata, cithakan dokumen, setelan retensi, lan alur kerja kanthi langsung.

Pawulangan

  • Ngatur Tipe Konten
  • Understanding Stores and Term Sets
  • Ngatur Toko lan Term Istilah

Lab: Configuring Content Type PropagationLab: Configuring and Using Managed Metadata Term Sets

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Jelasake fungsi jinis isi lan nerangake carane aplikasi mau kanggo syarat bisnis.
  • Nerangake fungsi metadata ngatur ing SharePoint 2013.
  • Ngatur Layanan Metadata Terpadu lan ndhukung komponen.

Modul 12: Configuring Profil Pengguna

Lingkungan sosial pangaturan ngaktifake organisasi kanthi cepet ngenali kolega, anggota tim, lan liya-liyane kanthi peran utawa syarat sing padha ing organisasi. Fitur sosial ing Microsoft SharePoint Server 2013 ngaktifake pangguna supaya bisa cepet ningkatake lan wawasan babagan anggota organisasi liyane sing digunakake lan apa informasi utawa pangolahan wong sing berkembang, bebarengan karo kemajuan sing ditindakake.
Platform sosial SharePoint 2013 didhasarake watara kemampuan sing diwenehake dening aplikasi layanan profil pangguna, didhukung dening layanan liyane, kayata Layanan Metadata Terusan lan Layanan telusuran. Layanan Profil Anggota pengguna menehi konfigurasi lan kontrol liwat ngimpor data profil, nggawe Situs Kula, ngatur pamirsa, lan bisa nggunakake fitur-fitur kasebut.

Pawulangan

  • Konfigurasi Aplikasi Layanan Profil Pangguna Anggota
  • Ngatur Profil Anggota lan Penggemar

Lab: Configuring Profil PenggunaLab: Configuring Sites Sites and Audiences

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Rencana lan ngatur sinkronisasi profil pangguna kanthi Layanan Domain Direktori Aktif.
  • Rencana lan ngatur Situsku lan pamirsa.

Modul 13: Configuring Enterprise Search

Panelusuran wis dadi landasan saka Microsoft SharePoint Products lan Technologies wiwit SharePoint Portal Server 2003. Wiwit dina sing sepisanan, arsitèktur layanan telusuran wis ngrembaka liwat arsitèktur Service Provider Shared kanggo arsitektur aplikasi layanan saka SharePoint Server 2010. Uga wis ditambah karo teknologi FAST. SharePoint Server 2013 terus ngrembaka iki kanthi nggawé ulang layanan lan nggabungake akeh komponen sing intrinsik kanggo FAST Search kanggo ngirim pengalaman luwih apik lan luwih apik kanggo staf IT lan kedhaftar.
Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni babagan arsitektur anyar saka layanan Panelusuran, carane ngatur komponen kunci panelusuran, lan cara ngatur fungsi telusuran ing organisasi sampeyan.

Pawulangan

  • Ngerti Arsitektur Layanan Panelusuran
  • Configuring Enterprise Search
  • Ngatur Panelusuran Perusahaan

Lab: Configuring Enterprise SearchLab: Konfigurasi Pengalaman Panelusuran

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Jelas arsitektur inti saka layanan Panelusuran lan topologi sing didhukung.
  • Nerangake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngatur layanan Panelusuran ing lingkungan perusahaan.
  • Nerangake cara ngatur lan njaga lingkungan telusuran kanthi apik.

Modul 14: Ngawasi lan Tetep Lingkungan SharePoint 2013

Perencanaan lan konfigurasi awake dhewe ora bakal njamin panyebaran prajurit Microsoft SharePoint Server 2013. Supaya sampeyan nggunakake penyebaran SharePoint 2013, sampeyan kudu ngrancang lan nindakake pemantauan, pangopènan, optimalisasi, lan pemecahan masalah.
Ing modul iki, sampeyan bakal sinau cara ngatur lan ngatur pangayoman ing farm server SharePoint 2013, lan cara nyetel lan ngoptimalake kinerja farm sampeyan kanthi terus-terusan. Sampeyan uga bakal sinau cara migunakake macem-macem alat lan teknik kanggo ngatasi masalah sing ora dikarepake ing deployments SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Ngawasi Lingkungan SharePoint 2013
  • Tuning and Optimizing a SharePoint Environment
  • Perencanaan lan Konfigurasi Caching
  • Ngatasi Masalah Lingkungan SharePoint 2013

Lab: Nliti panyedhiya SharePoint 2013Lab: Investigating Page Load Times

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:
  • Ngembangaké lan ngleksanakake rencana pemantauan kanggo lingkungan SharePoint 2013.
  • Tune lan ngoptimalake farm server SharePoint 2013 kanthi terus-terusan.
  • Rencana lan ngatur caching kanggo nambah kinerja panyebaran SharePoint 2013.
  • Troubleshoot kasalahan lan masalah liyane ing panyebaran SharePoint 2013.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Solusi Utama Microsoft SharePoint Server 2013 Certification

Sawise rampung Solusi Utama Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan, calon kudu dilakoni 70-331 Exam kanggo menehi sertifikat. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews