KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Cyberoam Certified Network & Security Expert

Cyberoam Certified Network & Security Expert Training & Certification

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Ahli Cyberoam Certified Network & Security

Kursus Sertifikasi CCNSE temenan kanggo Profesional certified CCNSP kanggo ngembangake karir. Iki nyedhiyakake karo kepakaran ing deploying keamanan Cyberoam ing skenario komplek kanggo jaringan perusahaan. Peserta kursus bakal sinau babagan debugging lanjut lan ngatasi masalah masalah lan nyinaoni pemahaman babagan arsitektur berbasis Cyberoam UTM. Sesi lab-tangan ngidini para peserta bisa entuk paparan langsung menyang acara-acara sing njupuk ing Cyberoam persiyapan perusahaan, instalasi produk, integrasi menyang jaringan, konfigurasi kanggo macem-macem fitur Cyberoam kayata anti-virus, anti-spam, penyaringan konten, VPN, IPS, kasedhiyan dhuwur dll. lan masalah support / pemecahan masalah.

Prasyarat kanggo Cyberoam Certified Network & Security Expert Certification

  • CCNSP disertifikasi kanthi status sertifikasi sah
  • Penggabungan Cyberoam ngalami pangiriman 10 minimal

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Arsitektur Cyberoam
  • Modul-2: Cara panyebaran produk canggih lan komplèks
  • Modul-3: Pengesahan lanjutan lan Kebijakan Adhedhasar Identitas
  • Modul-4: Konsep lan konfigurasi lanjutan saka macem-macem modul
  • Modul-5: Konfigurasi VPN lanjutan kanggo penyebaran komplèks
  • Modul-6: Ketersediaan Dhuwur
  • Modul-7: Ngatasi masalah & debugging

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews