KoleksiPelatihan Kelas
register

DCAC9K - Kursus Latihan & Sertifikasi Cisco Nexus 9000

DCAC9K - Kursus Latihan & Sertifikasi Cisco Nexus 9000

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Series Training

DCINX9K iku program latihan ILT 2 dina sing dirancang kanggo sistem lan bidang insinyur sing nginstal lan ngimplementasikan Switch Cisco Nexus 9000 ing mode NX-OS. Iki mesthine kalebu komponen lan tata cara kunci sing sampeyan kudu ngerti kanggo nginstal, ngatur, ngatur lan troubleshoot Cisco Nexus 9000 Ngalih platform.

Tujuan Kursus Latihan Seri DCAC9K - Cisco Nexus 9000

Sasampunipun ngrampungake kursus punika, tiyang ingkang badhe nderek saged nemtokaken tujuan umum punika:

  • Jelasake produk Cisco sing alamat tren pasar ing pusat data
  • Nggambarake Cisco Nexus 9000 Series ngalih komponen hardware
  • Jelas arsitektur hardware chasis modular, kartu baris chasis, lan konfigurasi tetep ing Cisco Nexus 9000 Series ngalih
  • Jelasake fitur sing ana ing NX-OS sing kasedhiya ing sakelar Series Cisco Nexus 9000
  • Ngatur fitur VXLAN ing Cisco Nexus 9000 Series Switches
  • Jelasake fitur programmability, automation, lan manajemen sing kasedhiya ing Cisco Nexus 9000 Series Switches
  • Nerangake opsi topologi umum kanggo configuring Switch Series Cisco Nexus 9000
  • Jelas keuntungan saka ngadopsi mode fabric Cisco ACI ing Cisco Nexus 9000 Series Switches

Prasyarat kanggo DCAC9K - Certification Series Cisco Nexus 9000

  • Pengetahuan lan keterampilan sing kudu ditampa sadurunge sadurunge nekani kursus iki yaiku:

    Kanggo entuk kawruh lan kawruh prasyarat, Cisco banget nyaranake kawruh kursus-kursus ing ngisor iki:

    • CCNA Certification ICND1 lan ICND2 utawa CCNABC
    • Kelas Routing IP Cisco (ROUTE)
    • Cisco Switching Class (SWITCH)

Penonton sing dituju saka DCAC9K - Course Series Cisco Nexus 9000

Kursus iki dirancang kanggo:

  • Sembarang tenaga insinyur utawa administrasi sing melu instalasi lan implementasi Switch Cisco Nexus 9000 ing mode NX-OS.

Course Outline Duration: 6 Days

Cisco Nexus 9000 Series NX-OS Mode Solution

  • Tren Pusat Data
  • Cisco Nexus 9000 Solution
  • Cisco Nexus Operating System

Cisco Nexus 9000 Series Hardware

  • Cisco Nexus 9500 Modular Chassis
  • Cisco Nexus 9500 Supervisor Modul
  • Cisco Nexus 9500 System Controllers
  • Cisco Nexus 9500 Fans and Power Supplies
  • Modul Cisco Nexus 9500
  • Modul Kartu Line Cisco Nexus 9500
  • Cisco Nexus 9300 Konfigurasi Suis Saklar
  • Cisco Nexus 9000 Support for Fabric Extenders
  • Kabel 40GE lan 100GE Jaringan
  • Optik Didhukung dening Cisco Nexus 9000 Switches

Arsitektur Perangkat Keras Cisco Nexus 9000

  • Cisco Nexus 9500 Modular Switch Architecture
  • Modul Kartu Line Cisco Nexus 9500
  • Packet Forwarding ing Cisco Nexus 9000 Series Switches
  • Arsitektur Cisco Nexus 9300

Cisco Nexus Sistem Operasi

  • Fitur NX-OS
  • Fitur Ketersediaan High saka Switch Series Cisco Nexus 9000
  • Fitur Manajemen saka keluarga Switch Cisco Nexus 9000

Konfigurasi VXLAN ing Cisco Nexus 9000 Series Switches

  • Overlay jaringan ing Desain Pusat Data
  • VXLAN
  • Operasi Kontrol-Plane VXLAN
  • VXLAN Data Plane Operation
  • Ngatur VXLAN ing Switch Series Cisco Nexus 9500

Jaringan Programmability lan Otomasi

  • Fitur Pemrograman ing Nexus 9000 Series Switches
  • VXLAN
  • Fitur Pemantau ing Switch Series Cisco Nexus 9000

Topologi Pilihan kanggo Cisco Nexus 9000 Series Switches

  • Pusat Data Tradisional Toplogies ing Switch Series Series Cisco Nexus 9000
  • Topologi Tulang lan Daun ing Switch Series Cisco Nexus 9000
  • Toplogies numpuki ing Cisco Nexus 9000 Series Switches

Cisco ACI Fabric

  • Konsep Utama Cisco ACI Fabric
  • Komponen ACI Fabric
  • Manfaat Nggunakake Cico ACI Fabric
  • Layanan lanjut Cisco ACI kain

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews