KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register
ITS Tech School Images

20488B - Ngembangaken Kursus & Integrasi Sertifikat Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngembangaken Pelatihan Solusi Terpadu Microsoft SharePoint Server 2013

Latihan sertifikasi SharePoint ing Core Solutions bakal nyedhiyani skills umum kanggo ongko ongkos kirim SharePoint. Peserta bakal sinau kanggo nggarap model obyek ing sisi klien lan sisi server, manajemen lan ijin identitas, pangembangan lan panyebaran fitur, aplikasi lan solusi, manajemen taksonomi, manajemen proses bisnis kanthi nggunakake workflow, querying lan updating data dhaptar, lan kustomisasi antarmuka panganggo, ing latihan SharePoint iki.MOC 20488: Microsoft SharePoint Server 2013 Developing Core Solutions minangka modul saka sertifikat SharePoint pangembangan sing nyedhiyakake wawasan babagan ngembangake solusi kanggo teknologi SharePoint lan produk. Kursus pelatihan SharePoint becik kanggo pangembang profesional sing tanggung jawab kanggo ngembangake lan ngrancang kode khusus kanggo proyek ing SharePoint 2013 lingkungan.

Tujuan saka Ngembangaken Pelatihan Solusi Terpadu Microsoft SharePoint Server 2013

  • Rencana lan ngrancang aplikasi kanggo kinerja sing luwih apik lan skalabilitas ing program sharepoint
  • Nggawe lan ngatur tampilan lan prilaku unsur antarmuka panganggo
  • Ngembangake Kode kanggo komponen khusus kanthi wewenang lan otentikasi
  • Sinau masang lan distribusi Aplikasi SharePoint ing Course sertifikasi SharePoint iki
  • Nglakoni bisnis kanthi nggunakake alur kerja adat
  • Nglakokne model REST-API lan model objek samping klien
  • Ngatur taksonomi kanthi nggunakake jinis isi lan kothak liyane

Prasyarat kanggo Ngembangaken Course Distribusi Microsoft SharePoint Server 2013

  • Pengetahuan dhasar babagan SharePoint
  • Kawruh dhasar ing teknologi web sisih kayata HTML, CSS, lan JavaScript.
  • Pengetahuan kawruh babagan Visual C # lan NET Framework 4.5.
  • Pangerten dhasar ASP.NET lan teknologi pangembangan web sisih server, kalebu panyuwunan / pitulung lan siklus kaca.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: SharePoint minangka Platform pangembang

This module examines different approaches that can be used to develop applications with SharePoint Server 2013 the scenarios in which each approach might be appropriate.

Pawulangan

  • Ngenalke Landscape SharePoint Pangembang
  • Milih pendekatan kanggo SharePoint Development
  • Understanding Model Pengiriman dan Ekspansi SharePoint 2013

Lab: Ngenali Bagian Web lan Bagian Aplikasi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake kesempatan kanggo pangembang ing SharePoint Server 2013.
  • Pilih model eksekusi sing sesuai kanggo komponen SharePoint adat.
  • Pilih model penyebaran sing tepat kanggo komponen SharePoint adat.

Modul 2: Nggarap Objek SharePoint

This module introduces the server-side SharePoint object model and how the core classes relate to sites and collections. The server-side SharePoint object model provides a core set of classes that represent different items in the logical architecture of a SharePoint deployment. Students also learn how manage permissions for server-side code.

Pawulangan

  • Ngerti Hierarki Objek SharePoint
  • Nggarap Situs lan Web
  • Nggarap Execution Contexts

Lab: Nggarap Situs lan WebLab: Nggarap Execution Contexts

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake tujuan kelas-kelas utama ing model obyek SharePoint server-sisih.
  • Program interaksi kanthi nglumpukake situs lan situs SharePoint.
  • Atur solusi kanggo pangguna kanthi tingkat ijin sing beda.

Modul 3: Nggarap dhaptar lan Pustaka

Modul iki nerangake cara interaksi karo dhaptar lan perpustakaan. Siswa sinau babagan cara makarya dhaptar lan pustaka kanthi cara pemrograman kanthi nggunakake model obyek SharePoint server lan carane nggunakake kelas query lan LINQ kanggo SharePoint kanggo nggoleki lan nompo data saka daftar SharePoint. Siswa uga sinau cara kanthi efektif nggarap dhaptar sing ngemot akeh item.

Pawulangan

  • Nggunakake Dhaptar lan Objek Pustaka
  • Data Daftar lan Retrieving
  • Nggarap Dhaptar Gedhe

Lab: Ndandani lan mbusak Data ListLab: Nggarap Dhaptar Besar

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Berinteraksi karo dhaptar lan pustaka sacara otomatis.
  • Nemokake lan entuk dhaptar data.
  • Nglakoni operasi kanthi efisien ing dhaptar gedhe.

Modul 4: Merancang lan Ngatur Fitur lan Solusi

This module examines creating and deploying custom Developing a SharePoint solutions and features. The students also learn how and when to use sandbox solutions.

Pawulangan

  • Pengertian Fitur lan Solusi
  • Konfigurasi Fitur lan Solusi
  • Nggarap Solutions Sandboxed

Lab: Nggarap Fitur lan Solusi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake tujuan lan fungsi tombol Fitur lan solusi.
  • Ngatur lan ngatur Fitur lan solusi.
  • Nggawe lan ngatur solusi pas wektune.

Modul 5: Nggarap Kode Server-Side

Modul iki nggambarake carane ngembangake lan masangake Parts Web lan panampa acara ing solusi.

Pawulangan

  • Ngembangaken Parts Web
  • Nggunakake Event Receivers
  • Nggunakake Timer Jobs
  • Nyimpen Data Konfigurasi

Lab: Nggarap Kode Server-Side

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake proses ngembangake bagean web.
  • Gunakake receiver acara kanggo nangani acara SharePoint.
  • Gunakake proyek wektu kanggo nindakake proses, lan operasi dijadwal.
  • Simpen lan ngapusi data konfigurasi kanggo komponen khusus.

Modul 6: Ngatur Identitas lan Ijin

Modul iki nggambarake cara ngatur ijin liwat kode lan ngatur otentikasi nggunakake panyedhiya klaim adat.Pawulangan

  • Pangerten Manajemen Identitas ing SharePoint 2013
  • Ngatur Ijin ing SharePoint 2013
  • Konfigurasi Formulir-Based Authentication
  • Ngatur pengalaman Authentication

Lab: Ngatur Ijin kanthi Program SharePoint 2013Lab: Nggawe lan Deploying panyedhiya Klaim Custom

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake carane otentikasi lan ngatur manajemen identitas ing SharePoint 2013.
  • Verifikasi lan aturake program sacara otomatis ing SharePoint 2013.
  • Nggawe lan ngatur panyedhiya anggota adat lan manajer peran kanggo bukti basis.
  • Gawe panyedhiya claims lan ngatur pengalaman mlebu.

Modul 7: Ngenalke Aplikasi kanggo SharePoint

Modul iki nepangake SharePoint App, cara anyar kanggo ngatur fungsi SharePoint karo SharePoint Server 2013.

Pawulangan

  • Ringkesan Aplikasi kanggo SharePoint
  • Aplikasi Ngembang kanggo SharePoint

Lab: Nggawe Aplikasi Saran Situs

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ilustrasi aplikasi SharePoint lan mbandhingake menyang solusi farmasi SharePoint lan solusi kotak pasir.
  • Nerangake babagan carane nggawe aplikasi kanggo SharePoint 2013 sing mlaku ing papan lan ing méga.

Modul 8: SharePoint Development Client-Side

Modul iki nggambarake carane nggunakake JavaScript Object Model (CSOM), kode ngatur CSOM lan API REST kanggo mbangun Aplikasi SharePoint.

Pawulangan

  • Nggunakake Model Objek-Client-Side kanggo Managed Code
  • Nggunakake Model Object-Side Object kanggo JavaScript
  • Nggunakake API REST nganggo JavaScript

Lab: Nggunakake Model Objek-Client-Side kanggo Managed CodeLab: Nggunakake API REST nganggo JavaScript

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Gunakake model obyek ing sisi klien kanggo kode ngatur kanggo sesambungan karo panyebaran SharePoint.
  • Gunakake model obyek-klien kanggo JavaScript kanggo sesambungan karo panyebaran SharePoint.
  • Gunakake API REST nganggo JavaScript utawa C # kanggo sesambungan karo panyebaran SharePoint.

Modul 9: Ngembangaken Aplikasi Ongko seng dibagi Remote Hosted

This module examines the difference between provider hosted Apps and Remote Hosted Apps. The students will also create and deploy a Provider Hosted App. Pawulangan

  • Gambaran Umum Aplikasi Bungas
  • Konfigurasi Remote Aplikasi Bungas
  • Ngembangake Aplikasi Remote Hosted

Lab: Configuring a Provider Hosted SharePoint AppLab: Ngembangake panyedhiya Hosted SharePoint App

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake carane aplikasi sing diinstal kanthi remote bisa digunakake lan carane ngatur ijin lan panggilan lintas-domain sing bisa mbutuhake.
  • Ngatur aplikasi kanggo hosting ing Windows Azure utawa remot server.
  • Ngembangake aplikasi hosting ing Windows Azure utawa server remot.

Modul 10: Aplikasi Publishing lan Distributing

Modul iki nepangake Katalog Aplikasi dadi pangguna kanggo nemokake, tuku, lan nginstal aplikasi kanthi gampang. Siswa sinau babagan paket lan nerbitake Aplikasi menyang Katalog Aplikasi.

Pawulangan

  • Ngerti Arsitektur Manajemen App
  • Ngerti Paket Aplikasi
  • Aplikasi Publishing
  • Instalasi, Nganyari, lan Ngilangi Aplikasi

Lab: Publishing App menyang Katalog PerusahaanLab: Instalasi, Nganyari, lan Mbusak instal Aplikasi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake carane SharePoint ngatur panyebaran lan distribusi app.
  • Jelasake isi paket aplikasi.
  • Nerbitake aplikasi menyang katalog perusahaan utawa Pasar Kantor.
  • Instal, nganyari, lan instal aplikasi.

Modul 11: Proses Pemrosesan Otomatis

Modul iki nerangake babagan cara nggawe aldhoning lan lampiran tumindak nggunakake Visio 2013, SharePoint Designer 2013 lan Visual Studio 2012.Pawulangan

  • Ngerteni Workflow ing SharePoint 2013
  • Bangunan Workflows kanthi nggunakake Visio 2013 lan Designer SharePoint 2013
  • Ngembangake alur kerja ing Visual Studio 2012

Lab: Bangunan Workflows ing Visio 2013 lan SharePoint Designer 2013Lab: Nggawe Tindakan Workflow ing Visual Studio 2012

Ing pungkasan modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelas arsitektur lan kemampuan lampah kerja ing SharePoint 2013.
  • Nggawe workflow declarative ing Visio 2013 lan SharePoint Designer 2013.
  • Nggawe lan masang alur kerja kanthi nggunakake Visual Studio 2012.

Modul 12: Ngatur Taksonomi

This module explains the importance of a good taxonomy in SharePoint and working with the components of the taxonomy. The students also see how to tie event receivers to the taxonomy.Pawulangan

  • Ngatur Taksonomi ing SharePoint 2013
  • Nggarap Content Konten
  • Nggarap Fitur Lanjut Tipe Konten

Lab: Nggarap Content KontenLab: Nganggo Fitur Lanjutan saka Konten Isi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nganggo blok pamblokiran ing SharePoint 2013.
  • Nggawe lan ngatur jinis isi declaratively lan panggolekan.
  • Nggawe fitur lanjut saka jinis isi.

Modul 13: Ngatur Komponen Custom lan Siklus Urip Situs

This module explains how you can create custom component definitions and templates, which enable you to deploy custom sites, lists and other components across a farm.Pawulangan

  • Ngartekne Dhaptar Custom
  • Ngarteni Papan Khusus
  • Ngatur situs SharePoint

Lab: Ngatur Komponen Khusus lan Siklus Urip Situs

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Netepake lan menehi dhaptar adat
  • Netepake lan disediakake situs adat.
  • Atur siklus urip situs SharePoint.

Modul 14: Ngatur Pangaturan Antarmuka Panganggo

This module explains different ways of customizing the SharePoint user interface, such as adding buttons to the ribbon or modifying the appearance of list views.Pawulangan

  • Nggawe Tindakan Custom
  • Nggunakake Komponen Interface Pangguna Klien
  • Ngganti bagéan antarmuka panganggo SharePoint

Lab: Nggunakake Sunting Control Block kanggo Bukak AppLab: Nggunakake jQuery Ngatur Dagang Anggota SharePoint List

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Gunakake tindakan khusus kanggo ngowahi antarmuka panganggo SharePoint.
  • Gunakake JavaScript kanggo nggarap komponèn antarmuka pengguna SharePoint klien.
  • Nerangake carane ngowahi tampilan lan prilaku saka dhaptar lan formulir.

Modul 15: Nggarap Branding lan Navigasi

This module explains ways to customize branding, designing, publishing and navigating sites in SharePoint Server 2013. The students also learn how to create devise independent sites standard web technologies, such as HTML, CSS, and JavaScript.Pawulangan

  • Nggawe lan Nglamar Tema
  • Situs Penamaan Branding lan Perancangan
  • Ngepasake Konten menyang Platform lan Piranti
  • Configuring and Customizing Navigation

Lab: Situs Web Merekrut lan Nggawe

Lab: Configuring Navigation-Wide Navigation

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nggawe lan aplikasi tema kanggo situs SharePoint.
  • Nggawe aset desain situs penerbitan kayata kaca master lan tata letak halaman.
  • Gunakake saluran piranti lan rendika gambar kanggo ngganti isi kanggo piranti sing beda-beda.
  • Ngatur lan ngatur pengalaman navigasi kanggo nggoleki situs.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.

20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training in Gurgaon | 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions from our 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training. Our 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions.

Innovative technology solutions is well-equipped 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training Introduction

20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions. After visualizing the demand of 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions, Innovative Technology solutions started offering 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training in Gurgaon for individual and 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions, Corporate trainer for 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions , Bootcamp for 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training. Best 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training programme. Taking online or classroom 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training from India is always cost effective.


reviews



Are you looking for 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Certification training in India


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training in Gurgaon


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training from India


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions online training


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions classroom training


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions certification

✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions video tutorial


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training in India


✓ Enterprise training on 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions


✓ Use 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions efficiently


✓ 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions guide


✓ best 20488B: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions training institutes in delhi ncr