KoleksiPelatihan Kelas
wektu90 Days / 72 Hours
register

Digital-Marketing

Digital Markeing Training & Certification - Digital Marketing Course Gurgaon

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pemasaran Digital Gurgaon

DM (Digital Marketing) minangka istilah payung kanggo kabeh upaya marketing online. Bisnis sing nggunakake saluran digital kayata search Google, media sosial, email, lan situs web sing bisa nyambung karo pelanggan sing saiki lan bakal kasil. Kesimpulane, wong nglampahi kaping pindho wektu online sing digunakake kanggo 12 taun kepungkur. Lan nalika kita ngomong akeh, cara wong toko lan tuku tenan wis diganti, tegese marketing offline ora efektif kaya saiki.

Marketing digital (DM) tansah babagan nyambungake karo pamirsa ing panggonan sing tepat lan ing wektu sing tepat. Dina iki, sing tegese sampeyan kudu nemokake wong-wong mau ing ngendi padha wis mbuwang wektu: ing internet.

dislametaké

Kursus iki bakal ngidini sampeyan:

  • Mupangataken pangertosan sing prasaja babagan macem-macem disiplin marketing digital: SEO, marketing media sosial, bayar per klik (PPC), Optimization Rate Conversion Website, web analytics, marketing content, marketing mobile, marketing email, program tuku, otomatisasi pemasaran lan strategi pemasaran digital.
  • Alat eksekusi pemasaran digital master: Google Analytics, Google AdWords, Pemasaran Facebook, Iklan Twitter, lan Pemasaran YouTube.
  • Dadi manager marketing digital virtual kanggo perusahaan e-commerce karo simulasi Mimic Pro klebu ing Course kita. Praktek SEO, SEM, Optimisasi Rate Konversi Website, marketing email lan liyane.
  • Ngalami pengalaman nyata ing urip kanthi ngrampungake proyek nganggo Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, lan YouTube Marketing.
  • Sinau babagan ngramu, ngrancang, lan nindakake strategi pemasaran digital kanthi modul strategi pemasaran digital.
  • Siapke ujian sertifikasi marketing digital ndhuwur kayata OMCA, Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, lan sertifikat YouTube Marketing.
  • Dadi pakar ing iklan Twitter-kita gawe modul iklan Twitter ing dalan iki kanthi kemitraan karo Twitter.

dimaksudaké pirsawan

Tentu wae Digital Marketing Certified Associate becik kanggo bisnis profesional utawa mahasiswa sing kepingin mlumpat ing karir marketing digital, kalebu:

Sales utawa bisnis profesional looking kanggo akselerasi karir: Iki mesthi bakal menehi tampilan njero menyang domain marketing digital. Kanthi iki sampeyan bisa:

  • Nggawe kemampuan sampeyan lan entuk entri menyang peran marketing digital.
  • Mangertos kanthi gagasan utama kampanye pemasaran digital sing bisa mbantu nalika sampeyan kerja bareng karo tim marketing digital.

Pengusaha kasengsem ngemot marketing digital kanggo nambah ROI kanggo perusahaan: Kita manggon ing donya digital ing ngendi akeh pelanggan manggon online. Dadi yen sampeyan nyoba ngembangake merek utawa ngundhakake dodolan online, pamasaran digital minangka bagian kritis saka strategi marketing sampeyan. Kursus iki bakal mbantu:

  • Ngerti peranan sing alat digital lan saluran pemasaran bisa muter ing paningkatan merek online.
  • Ngalami kawruh lan pengalaman sing dibutuhake kanggo melu mitra dagang lan agensi nalika sampeyan ngleksanakake strategi digital sing efektif kanggo merek sampeyan.

Pemasar tradisional ngupayakake sampeyan nambah kawruh lan katrampilan ing marketing digital: Pemasaran digital wis entuk kawruh ing sawetara taun kepungkur lan yen sampeyan pamilik ahli kanthi saluran tradisional lan metode, banjur nambah ketrampilan marketing digital bisa dadi dorongan gedhe kanggo karirmu. Kursus iki bakal:

  • Ngedongkrak marketing marketing lan ngewangi sampeyan nggabungake tren lan saluran anyar ing donya marketing digital.
  • Lengketake kemampuan lan pengalaman kanggo entuk pandhangan lan tuwuh karir ing pamasaran digital

Pemasar digital ngarep-arep bisa ngluwihi kemampuan sampeyan lan nyepetake karirmu menyang tingkat sabanjuré: Ing donya bisnis saiki, para pemasar digital kudu bisa nggunakake sawetara topi lan nglakokaké kampanye ngliwati macem-macem saluran marketing supaya tetep ahead saka kompetisi. Kita mesthi mbantu:

  • Sinau teknik industri sing paling cocok kanggo mbantu sampeyan mbangun keahlian pamasaran digital sing apik.
  • Mbangun kaprigelan marketing digital lan nyelehake karir ing pamasaran digital.

Siswa ngupaya mbangun karir ing salah siji domain sing paling ditemokake ing dina iki : Sinau dening Mondo nyaranake para profesional kepemimpinan senior ing pamasaran digital entuk antarane US $ 140,000 dadi $ 200,000. Yen sampeyan kepengin mbangun karir ing salah sawijining domain sing paling cepet ing bisnis, pamasaran digital minangka awal sing apik. Kursus iki bakal mbantu:

  • Mbangun kawruh babagan pangertosan dhasar babagan marketing digital lan gain pengalaman ing pamasaran digital.
  • Sinau carane ngatur lan nglakokaké kampanye pemasaran digital lan nyiapake peran marketing digital kanthi cepet ing industri.

Course Outline Duration: 90 Days / 72 Hours

  1. Pambuka Online Marketing
    • Miwiti Miwiti Digital Marketing
    • Dadi Pemasaran Digital
    • Kerangka Digital Marketing
  2. Pambuka Website Creation
    • Miwiti karo Creation Website
    • Tuku Domain & Hosting
    • Konfigurasi Dasar-dasar WordPress
    • Kustomisasi WordPress
  3. Search Engine Optimization
    • Ringkesan Mesin Panelusur
    • Pambuka
    • Pambuka kanggo Kata Kunci
    • Pilihan Keyword
    • On Page SEO
    • Optimasi HTML
    • Optimization Arsitektur
  4. Optimasi Panelusuran II
    • Off Page SEO
    • webmaster Tools
    • Link Building
    • SEO lokal
    • Piranti SEO & Algoritma
  5. Web Content / Blog Marketing
    • Pambuka kanggo Content Marketing
    • Miwiti karo Tatanan Konten
    • Nggawe Konten Kalender
  6. email Marketing
    • Pambuka Email Marketing
    • Email Daftar Bangunan
    • Jinis Marketing Mailers
    • Pambuka Opt-in Mailing
    • Pengantar Mass Mailing
  7. Google Adwords / PPC
    • 06 Google Adwords / PPC Pambuka Google Adwords
    • Struktur Kampanye Adwords
    • Nggawe Kampanye Winning Adwords
    • Adwords Ads Extensions
    • Jenis Pencocokan Keyword
    • Pambuka kanggo Tampilan Iklan
    • Pambuka Iklan Video
    • Remarketing Tembung
    • Kinerja Tracking & Konversi
  8. Web Analytics
    • Pambuka Web Analytics
    • Miwiti Google Analytics
    • Kunci GA Laporan
    • Liyane GA Essentials
  9. Lead Generation & Conversion Optimization
    • Miwiti Generasi Lead
    • Pambuka kanggo Optimisasi Rate Konversi
    • Miwiti karo CRO
  10. Marketing Social Media
    • Pambuka kanggo Media Sosial
    • Njelajah Potensi Media Sosial
    • Persiyapan Profil Media Sosial
    • Learning Media Sosial
    • Partisipasi Sosial Media
    • Sosial Media Iklan
  11. Manajemen Reputasi Online
  12. Situs web Marketing Ecommerce
    • Miwiti karo E-Commerce
    • Sade Produk karo Woocommerce
    • Essentials Key Ecommerce Liyane
    • Nggawe Store SaaS
    • Shopping Ads
  13. Pambuka kanggo Marketplace Selling
    • Miwiti Marketplaces
    • Ndhaptar ing Pasar
    • Gambaran Panel
    • Pedoman Kunci
  14. Mobile Marketing
    • Pambuka kanggo Mobile Marketing
    • Mobile Web Marketing
    • Alat Kanggo ASO
    • Mobile App Marketing
  15. Tuku Online Media
    • Pambuka Online Media Buying
    • Jenis Iklan Online
    • Model Media Pembelian Online
    • Miwiti
  16. Adsense & Affiliate Marketing
    • Pambuka kanggo Adsense Marketing
    • Pambuka kanggo Affiliate Marketing

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Gabung Course Digital Marketing Kita lan Dadi Google Adwords + Facebook Certified Profesional

  • Sertifikasi Google Adwords
    • Adwords Fundamental
    • Telusuri Iklan
    • Tampilan Iklan
    • Video Iklan
    • Shopping Advertising
    • Mobile Advertising
  • Sertifikasi Google Analytics
  • Sertifikasi Blueprint Facebook
  • Industri Diakoni Sertifikasi ITS

Kursus Pemasaran Digital Gurgaon


reviews