KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi Docker

Kursus Latihan & Sertifikasi Docker

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Docker

Dumunung saka Docker Engine, alat daur ulang, alat bantu kaku ringan lan kemasan, lan Docker Hub, layanan awan kanggo aplikasi enggo bareng lan alur kerja otomatis, Docker mbisakake aplikasi kanthi cepet dirakit saka komponen lan ngilangi gesekan antarane pembangunan, QA, lan lingkungan produksi.

Tujuan saka Training Docker

  • Run kontainer ing platform Docker
  • Mbangun gambar kanggo mbukak kontainer
  • Inang registri pribadi
  • Nggawe macem-macem jaringan kanggo boot wadhah
  • Nganggo API Docker Remote
  • Ngatur cluster kontaner
    • Nggawe Integrasi Integrasi kanthi Docker

Penonton sing dituju kanggo Course Docker

Kursus iki bakal entuk manfaat kanggo kabeh profesional IT sing aktif berkembang, nyoba lan / utawa nyebarke kode.

Prasyarat kanggo Certification Docker

Calon kudu ngerti Kepala

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pambuka lan Sejarah
    • Pambuka
    • Container History
    • Kaluwihan
    • Cerita Container
    • Komunitas Docker
    • Teknologi Docker
    • Miwiti
    • Nginstal, Nganyarke Kernel
    • AWS
    • Vagrant to VM
    • Gawe kanggo AWS
    • Nggunakake Docker
    • Interactive Shell
    • Docker Group
    • Running Docker
    • Docker Repositories
    • Repository Client
    • Rise of the Virtual Machine
    • Mesin Ugly Virtual
    • Apa Wadon?
    • Kontainer miturut Hood
    • Masa Depan Docker lan Kontainer
    • Nginstal Ubuntu Linux lan CentOS Linux
    • Ngunduh Ubuntu
    • Nggawe VM kanggo Instal Ubuntu
    • Nginstal Ubuntu
    • Ngundhuh CentOS
    • Nggawe VM kanggo Instal CentOS
    • Instalasi CentOS
    • Instalasi lan Nganyari Docker
    • Nginstal Docker ing Ubuntu
    • Nginstal Docker ing CentOS
    • Nganyari Docker
    • Kontrol Dermaga Granting kanggo Pengguna Non-Root
    • Konfigurasi Docker kanggo Komunikasi Sajrone Jaringan
    • Muter babagan karo Kontainer Docker dhisik
  2. Komponen Docker Utama
    • Gambar Tingkat Tinggi
    • Docker Engine
    • Docker Images
    • Docker Containers
    • Docker Hub
    • Deleng Deleng ing Gambar lan Kontainer
    • Gambar Layers
    • Gunung Union
    • Ngendi Images disimpen
    • Nyalin Gambar menyang Host Liyane
    • Lapisan Paling Dikenal Kontainer
    • One Process per Container
    • Prentah Ngerjani Kontainer
    • Manajemen Kontainer
    • Miwiti lan Mungkasi Kontainer
    • PID 1 lan Kontainer
    • Mbusak Kontainer
    • Looking Inside of Containers
    • Informasi Kontainer tingkat rendah
    • Njupuk Shell ing Container
    • Bangunan saka Dockerfile
    • Ngenalaken Dockerfile
    • Nggawe Dockerfile
    • Nggawe gambar saka Dockerfile
    • Priksa dockerfile saka Docker Hub
  3. Nggarap Registry
    • Nggawe Repo Umum ing Docker Hub
    • Nggunakake Repo Public Kita ing Docker Hub
    • Pambuka Registri Pribadi
    • Bangunan Registri Pribadi
    • Nggunakake Registry pribadi
    • Docker Hub Enterprise
    • Nyawa luwih jero karo Dockerfile
    • Cache Build
    • Dockerfile lan Lapisan
    • Mbangun Web Server Dockerfile
    • Ngluncurake Container Server Web
    • Ngurangi Jumlah Lapisan ing Gambar
    • Instruction CMD
    • Ing INTRYPOINT Instruction
    • Ing Instruction ENV
    • Volume lan Instruction VOLUME
    • Modul Rekap
  4. Docker Networking
    • Jembatan docker0
    • Virtual Ethernet Interfaces
    • File Konfigurasi Jaringan
    • Panjelasan Pelabuhan
    • Ndeleng Pelabuhan Kaping
    • Ngubungake Wadah
    • Ngatasi masalah
  5. Docker Daemon Logging
    • Logging Container
    • Desain Gambar Bangunan
    • Intermediate Images
    • Jembatan docker0
    • IPTables
  6. Kokage Containers.
    • Konstruksi bangunan karo Koki.
    • Test pawon karo Chef + Docker.
    • Ngatur wadah karo Chef.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews