KoleksiPelatihan Kelas
register

EMC Avamar Integrasi lan Kinerja Manajemen

Kursus Training & Certification Management EMC Avamar Integrasi lan Kinerja

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

EMC Avamar Integrasi lan Kinerja Manajemen

Mesthi wae, sampeyan bakal ngerti carane ngatur lan ngatur Internet Information Services (IIS). Sampeyan bakal sinau skills sing ndhukung macem-macem aplikasi web, keamanan, lan kawruh kanggo ndhukung produk liyane sing nggunakake IIS (kayata Exchange lan SharePoint).

Kursus iki menehi sampeyan kawruh sing perlu kanggo nggedhekake integrasi Avamar lan kemampuan manajemen kinerja. Sampeyan bakal nlacak prosedur manajemen kinerja lan praktik sing paling apik. Liwat lab-lab, sampeyan bakal ngalami pengalaman ing nggabungake Avamar karo macem-macem aplikasi, EMC NetWorker, lan Domain Data.

Tujuan Training Integrasi Manajemen EMC Avamar

  • Avamar client, initialization, and securitybest practices
  • Instal, konfigurasi, lan mbukak serep lan mulihake aplikasi database sing didhukung, peralatan NDMP, lan lingkungan VMware
  • Instal, konfigurasi, lan mbukak serep lan mulihake ing lingkungan sing digabung karo NetWorker lan Domain Data
  • Praktik sing disaranake kanggo manajemen kinerja Avamar, kalebu cache klien sizing lan mbalekake saka masalah kapasitas server

Pengajaran sing ditujuake Integrasi Manajemen EMC Avamar lan Kinerja

Karyawan, mitra, lan pelanggan sing tanggung jawab kanggo integrasi aplikasi Avamar lan manajemen kinerja

Prasyarat kanggo EMC Avamar Integrasi lan Kinerja Manajemen Certification

  • Pangerten konsep lan administrasi EMC Avamar
  • Pengalaman ing jaringan administrasi ing TCP / IP lingkungan
  • Pengalaman sistem UNIX / Linux

Course Outline Duration: 5 Days

1. Konfigurasi Server Avamar lan Klien

  • Konfigurasi Lingkungan Gawe Klien
  • Ngeset Authentication njaba
  • Avamar Data Security

2. Manajemen kinerja

  • Kinerja Tarif lan Faktor
  • Tuning File and Hash Caches
  • Pertimbangan Bandwidth Jaringan lan Tuning
  • Ngatur kapasitas Server Avamar

3. Integrasi Avamar karo EMC NetWorker

  • Integrasi NetWorker
  • Instalasi lan Konfigurasi
  • Backup, Restore, lan Replikasi

4. Integrasi saka Avamar karo Domain Data

  • Integrasi Domain Data
  • Configuring lan Troubleshooting

5. Integrasi Avamar karo Aplikasi Microsoft

  • Microsoft Exchange
  • Microsoft Exchange VSS
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft SharePoint VSS
  • Microsoft Windows Clusters

6. Integrasi saka Avamar karo Database

  • Avamar Oracle Client
  • Avamar DB2 Klien

7. Integrasi saka Avamar karo NDMP

8. Lingkungan virtual

  • Avamar Virtual Edition
  • Nggawe Virtual Mesin
  • Backup VMware Image

9. Avamar Tape-Out Solutions

  • Avamar Data Transport
  • Avamar Tape-Out

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sawise ngrampungake EMC Avamar iki Integrasi & kinerja kandidat mesthi kudu menehi "MR-1CP-AVAIPM" ujian kanggo sertifikasi.

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews