KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

F5 Training Course & Certification

F5 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Manager Kebijakan Akses F5

Kursus iki menehi administrator jaringan, operator jaringan & engineer pangertian fungsional saka Manager Kebijakan Akses BIG-IP kaya sing umum disebarake ing jaringan pangiriman aplikasi lan setelan akses jarak jauh. Kursus kasebut nepungake siswa menyang BIG-IP Ngakses Kebijakan Manager i. e APM, obyek konfigurasi, cara sing umum disebar, lan cara aktivitas administratif lan operasional sing khas.

Tujuan F5 Training Policy Manager (APM) Training

  • Ngaktifake akses global terpadu
  • Konsolidasi infrastruktur lan simplify manajemen akses lan kontrol
  • Entuk kontrol akses dinamis, terpusat, lan kontekstual
  • Mesthekake akses lan keamanan luwih unggul
  • Ndarbeni keluwesan, kinerja sing unggul lan skalabilitas
  • Nampa URL panyaring plus akses web lan perlindungan malware

Wawasane Penonton saka F5 (APM) Course

Course iki ditrapake kanggo administrator sistem lan jaringan sing tanggung jawab instalasi, konfigurasi, konfigurasi, lan administrasi BIG-IP Ngakses Kebijakan Manager.

Prasyarat kanggo Certification APM

Siswa kudu dikenalake karo Product Product BIG-IP F5 lan, khususake, cara nyetujoni lan ngatur sistem LTM BIG-IP, kalebu server virtual, pools, profil, VLANs lan swasembada.

Ora ana prasyarat F5 sing dibutuhake kanggo Course iki, nanging ngrampungake salah siji saka ing ngisor iki sadurunge nekani bakal banget mbiyantu kanggo mahasiswa ora pati ngerti karo BIG-IP:

  • Ngaturi instruktur sing dipimpin instruktur BIG-IP V11
  • F5 Certified BIG-IP Administrator

Kajaba iku, kursus-kursus berbasis web ing ngisor iki bakal mbiyantu banget kanggo mahasiswa lan administrasi lan konfigurasi BIG-IP sing winates:

  • Miwiti latihan BIG-IP web
  • Miwiti karo latihan basis web BIG-IP Access Policy Manager (APM)

Siswa kudu ngerti:

  • Konsep lan konfigurasi jaringan
  • Konsep pemrograman
  • Konsep kaamanan lan terminologi
  • Konfigurasi lan resolusi DNS
  • Pangiriman aplikasi web

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




Bagean 1Ngatur Sistem BIG-IP
Reading 1Ngenalaken Sistem BIG-IP
Reading 2Awalé Ngatur Sistem BIG-IP
Reading 3Nggawe Archive of the BIG-IP System
Reading 4Leveraging Resources lan Tools Dhukungan F5
Reading 5Lab Persiyapan Sistem BIG-IP
Bagean 2APM Traffic Processing
Reading 6Virtual Server lan Profil Akses
Reading 7Wizards Konfigurasi APM
Reading 8Pembalakan, Sesi
Bagean 3APM Akses Kebijakan lan Profil
Reading 9Ngakses Ikhtisar Akses, Cabang Kebijakan Akses
Reading 10Akses Endings Privasi
Reading 11Configuring Access Policies and Profiles
Reading 12Nggunakake Webtops
Reading 13Ngekspor lan Ngimpor Akses Profil
Bagean 4APM Portal Akses
Reading 14Ringkesan Akses Portal
Reading 15Konfigurasi Akses Portal
Reading 16Ngirim ulang Profil
Reading 17SSO lan Credential Caching
Bagean 5Akses APM Jaringan
Reading 18Ringkesan Akses Jaringan
Reading 19Konfigurasi Akses Jaringan
Reading 20BIG-IP Edge Client
Bagean 6Daftar Kontrol Akses APM
Reading 21Akses Kontrol Gambaran Umum Sumberdaya
Reading 22Daftar Kontrol Akses
Bagean 7Akses Aplikasi APM & Webtops
Reading 23Akses Aplikasi & Ringkesan Webtops
Reading 24Akses Aplikasi
Reading 25Konfigurasi Akses Remote Desktop
Reading 26Konfigurasi Webtops
Bagean 8Konsep BIG-IP LTM
Reading 27LTM Pools lan Virtual Servers
Reading 28Monitor Konsep lan Konfigurasi
Reading 29Alamat Jaringan Aman Jaringan (SNAT)
Bagean 9Akses Aplikasi Web kanggo LTM
Reading 30Akses Aplikasi Web kanggo LTM
Reading 31Konfigurasi APM lan LTM Bareng
Reading 32Profil
Reading 33Jenis Profile lan Dependensi
Reading 34Configuring and Using Profiles
Reading 35SSL Termination / Wiwitan
Reading 36Konfigurasi Profil SSL
Bagean 10APM Macros lan Server Authentication
Reading 37Akses Macro Kebijakan
Reading 38Konfigurasi Macro Politik Akses
Reading 39Otentikasi karo Manager Kebijakan Akses
Reading 40Authentication Server Radius
Reading 41LDAP Server Authentication
Reading 42Authentication Server Direktori Kantor
Bagean 11Client-Side Endpoint Security
Reading 43Gambaran Umum Keamanan Endpoint Klien
Reading 44Bagian Keamanan Endpoint Klien 1
Reading 45Bagian Keamanan Endpoint Klien 2
Bagean 12Variabel Sidang lan iRules
Reading 46Variabel Sidang
Reading 47Ngenalaken Tcl
Reading 48Ngakses iRules Events
Reading 49APR iRule Khas Nggunakake Kasus
Reading 50Konfigurasi Akses iRules
Bagean 13Topik Lanjutan APM
Reading 51Cek Side Server
Reading 52Tindakan Umum
Reading 53Dynamic ACLs
Reading 54Siji-wektu sandhi
Bagean 14pangaturan
Reading 55Ringkesan kustomisasi
Reading 56BIG-IP Edge Client
Reading 57Pangaturan Pangaturan Mode Lanjut
Bagean 15SAML
Reading 58Ikhtisar Konsep SAML
Reading 59Ikhtisar Konfigurasi SAML
Bagean 16Proyek Konfigurasi APM