Kursus Latihan & Sertifikasi Global Traffic Manager (GTM) F5

Kursus Latihan & Sertifikasi Global Traffic Manager (GTM) F5

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Manajer Lintas Global

Manajer Lintas Global disebut minangka GTM sistem kanggo ngatur kanthi efektif, sampeyan kudu nemtokake komponen sing mbentuk segmen jaringan sampeyan. Komponen iki kalebu komponen fisik, kayata pusat data lan server, uga komponen logis, kayata IP, lapangan, lan alamat. Kanthi nemtokake komponen kasebut, sampeyan ateges mbangun peta jaringan sing Manajer Lalu Lintas Global bisa digunakake kanggo ngarahake lalu lintas Domain Jeneng Sistem (DNS) menyang sumber daya sing paling kasedhiya. Saben artikel sing dilakoni ing jaringan Internet utawa Swasta diprakirakake kanthi resolusi jenenge - saingga bisa diarani yen sampeyan bakal mbukak keseimbangan aplikasi kasebut bakal miwiti lapisan iki - ngrampungake jeneng kanggo IP adhedhasar kasedhiyan, Kinerja, lan malah Persistence.

Tujuan F5 GTM Training

  • Respons kecepatan dhuwur lan Serangan DDoS proteksi karo DNS ing memori
  • Replikasi DNS awrat ing panyebaran layanan BIG-IP utawa DNS kanggo respon luwih cepet
  • DNS otoritatif lan DNSSEC ing awan maya kanggo pemulihan bencana lan respon cepet, aman
  • Kinerja DNS sing bisa diukur kanggo kualitas pengalaman app lan layanan
  • Kemampuan kanggo nggabungake server DNS lan nambah ROI

Penonton sing dudu Kursus F5 GTM

Kursus iki ditrapake kanggo administrator sistem lan jaringan sing tanggung jawab instalasi, konfigurasi, konfigurasi, lan ngatur sistem GIG BIG-IP

Prasyarat kanggo Certification GTM

Peserta kudu mangerteni: Konsep Jaringan Umum TCP / IP Addressing lan Routing DNS Metodologi Konsep Internetworking Unsur-unsur umum WAN (Wide Area Network) lan LAN (Local Area Network), Konsep redundansi Server Pusat Data. Saliyane, mahasiswa kudu pinter: Operasi dasar & ketrampilan aplikasi Dasar, kalebu operasi CD drive, keyboard, mouse lan Windows OS Basic Web Browser (Internet Explorer digunakake ing kelas)

Course Outline 2 Days

Bab 1: Ngatur Sistem BIG-IP

  • Ngenalaken Sistem BIG-IP
  • Awalé Ngatur Sistem BIG-IP
  • Konfigurasi Interface Manajemen
  • Ngaktifake Lisensi Perangkat Lunak
  • Modul lan Sumber Daya Provisioning
  • Ngimpor Certificate Device
  • Nemtokake BIG-IP Platform Properties
  • Konfigurasi Jaringan
  • Konfigurasi Pelayan Protokol Wektu (NTP)
  • Konfigurasi Sistem Jeneng Domain (DNS) Setelan
  • Konfigurasi Pilihan Ketersediaan High
  • Ngarsipke Konfigurasi BIG-IP
  • Leveraging Resources lan Tools Dhukungan F5
  • Lab Persiyapan Sistem BIG-IP

Bab 2: Ngenalke Sistem Jeneng Domain (DNS) lan DNS BIG-IP

  • Understanding the Domain Name System (DNS)
  • Nerangake Proses Resol Jeneng
  • Ngleksanakke DNS BIG-IP
  • Nggunakake Alat Resolusi Diagnostik DNS

Bab 3: Ngalap Resolusi DNS

  • Ngenalake DNS Resolusi kanthi DNS BIG-IP
  • Resolusi Keputusan DNS Big-IP DNS
  • Configuring DNS Listeners BIG-IP
  • Ngatasi Pitakon DNS ing Lab (Lab Zone Records)
  • Load Balancing Queries menyang DNS Server Pool
  • Ngagetake DNS Resolusi karo DNS Cache
  • Ngagetake Resolusi DNS nganggo DNS Express
  • Ngenalake Wide IPs
  • Nggunakake Metode Resolusi Liyane kanthi DNS BIG-IP
  • Nggabungake DNS BIG-IP menyang Lingkungan DNS sing Ana

Bab 4: Ngleksanakake Resolusi DNS Intelligent

  • Ngenalake Resolusi DNS Intelligent
  • Ngenali Komponen Jaringan Fisik
  • Ngenali Komponen Logis Jaringan
  • Ngumpulake Metrik kanggo Resolusi Cerdas
  • Konfigurasi Pusat Data
  • Konfigurasi sistem DNS BIG-IP minangka Server
  • Konfigurasi sistem LTM BIG-IP minangka Server
  • Nggawe komunikasi iQuery antarane Sistem BIG-IP
  • Konfigurasi Server Non-F5
  • Ndhudohake Tautan lan Router
  • Konfigurasi Wide IP Wide
  • Ngonfigurasi Wide IPs
  • Ngatur Obyek Status
  • Nggunakake Shell Manajemen Lintas (TMSH)

Bab 5: Nggunakake LDNS Probes lan Metrik

  • Ngenalke LDNS Probes lan Metrik
  • Jinis LDNS Probes
  • Ora kalebu LDNS saka Probing
  • Configuring Probe Metrics Collection

Bab 6: Load Balancing Intelligent DNS Resolution

  • Introducing Load Balancing ing DNS BIG-IP
  • Nggunakake Statis Load Balancing Methods
  • Round Robin
  • aspek
  • Kangge global
  • Statis Tetep
  • Metode Statis Load Balancing
  • Nggunakake Metode Balancing Balanced Load
  • Round Trip Time
  • Rampung
  • CPU
  • Hops
  • Paling ora nyambung
  • Paket Paket
  • Kilobytes per detik
  • Metode Dyeing Load Dynamic
  • Nggunakake Quality Service Load Balancing
  • Njawab Respons Query DNS
  • Konfigurasi Undian Log Balancing Load GSLB
  • Nggunakake Resume Manual
  • Nggunakake Topologi Load Balancing

Bab 7: Ngawasi Sumber Daya DNS Intelligent

  • Njelajah Monitor
  • Configuring Monitors
  • Assigning Monitors to Resources
  • Ngawasi Best Practices

Bab 8: Top DNS BIG-IP Lanjutan

  • Ngleksanakke DNSSEC
  • Setting Limit kanggo Ketersediaan Sumberdaya
  • Nggunakake iRules kanthi IP Wide
  • Ngenalake Tipe IP Wide
  • Ngleksanakke Kelompok Sync DNS BIG-IP

Bab 9: Konfigurasi Konfigurasi Final

  • Review Pitakonan

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sawise rampung Pelatihan Manajer Lintas Global calon kudu menehi Ujian Spesialisasi BIG-IP GTM kanggo Certification

reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • F5 Global Traffic Manager (GTM) latihan ing gurgaon
  • F5 Global Traffic Manager (GTM) biaya sertifikat ing Gurgaon
  • Institut kanggo Traffic Manager Global F5 (GTM) ing gurgaon
  • F5 Global Traffic Manager (GTM) in Gurgaon
  • F5 Global Traffic Manager (GTM) sertifikasi ing gurgaon
  • F5 Global Traffic Manager (GTM) mesthi ing Gurgaon
  • Training Global Traffic Manager F5 (GTM)
  • Training Global Traffic Manager (GTM) F5
-count batches > 1 -->